Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΕ ΑΣΧΕΤΟ ΠΟΛΙΤΗ ΣE ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΙΜΙΩΝ ΑΠΟ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

 Στο βίντεο που θα δείτε ομάδα αριστεριστών επιτίθεται σε δύο Έλληνες φαντάρους που απλά περνάνε από το Μοναστηράκι. Οι συμμορίες των αριστεριστών πραγματοποιούσαν παράνομη αντισυγκέντρωση με κράνη, ρόπαλα, μαχαίρια και προπηλάκιζαν διερχόμενους πολίτες στο Μοναστηράκι, με την αστυνομία παντελώς αδιάφορη.....

Δύο άτυχοι Έλληνες φαντάροι περνούσαν τυχαία από το σημείο και οι θρασύδειλοι αριστεριστές τους επιτέθηκαν μαζικά μαχαιρώνοντας τον έναν από αυτούς. Στην συνέχεια κάψανε τα πράγματά του σε δημόσια θέα, ισχυριζόμενοι ότι... ίσως να ψήφιζαν Χρυσή Αυγή. Το περιστατικό έλαβε χώρα στην αντισυγκέντρωση των αριστεριστών για τα Ίμια, στην οποία ανάμεσά τους βρίσκονταν και τούρκοι, όπως απεδείχθη στη συνέχεια.
Για του λόγου το αληθές αναδημοσιεύουμε απόσπασμα αυτόπτη μάρτυρα όπως δημοσιεύεται σε ακροαριστερό ιστολόγιο.
Ο ίδιος φαντάρος σε κάποιο νησί, είχε πάρει πενθήμερη άδεια και στο δρόμο για το χωριό κάπου στη Βόρεια Ελλάδα, έκανε αναγκαστική στάση στην Αθήνα. Από το πλοίο, στο σταθμό, με όλα του τα υπάρχοντα και παρέα ένα φίλο απ την ίδια μονάδα, κατέβηκαν για ένα καφέ στην πλατεία.
Το "λάθος" του όμως ήταν πως κουβαλούσε στον ώμο του μια στρατιωτική τσάντα. Μια τσάντα που έγινε το "κόκκινο" πανί στα μάτια κάποιων απ τους παρευρισκομένους και η αφορμή για να πέσουν πάνω του. Αυτή ήταν το μόνο κριτήριο για να τον θεωρήσουν χρυσαυγίτη και να τον δικάσουν σε μια δίκη του δευτερόλεπτου, ως φασίστα, χωρίς να ακούσουν ούτε για μια στιγμή την απολογία του "Δεν είμαι φασίστας, φαντάρος είμαι".
Η τύχη του φίλου του αγνοείται. Όσοι ώρα βρισκόμασταν στο σημείο δεν τον είδαμε τριγύρω. Ο ίδιος δεν μπορούσε να επικοινωνήσει μαζί του, το κινητό του όπως και όλα του τα ρούχα, μαζί με τα έγγραφά του και άλλα προσωπικά αντικείμενα, καιγόντουσαν λίγο παραδίπλα. Ένα σάκος με κάποια άλλα πράγματα και ένα λάπτοπ είχε "απαλλοτριωθεί".
Μπόρεσε να ανασύρει από μνήμης ένα τηλέφωνο φίλου του για να έρθει να τον παραλάβει και να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο. Το πρόσωπό του έσταζε συνέχεια αίμα από διάφορα σημεία, αλλοιωμένο απ τα χτυπήματα, μα ο ίδιος ευτυχώς σε κατάσταση που μπορούσε να έχει επαφή με το περιβάλλον.

  ΒΙΝΤΕΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΕ ΑΣΧΕΤΟ ΠΟΛΙΤΗ ΣE ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΙΜΙΩΝ ΑΠΟ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ


 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters