Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Εκλογές~Μνημόνια και Σώρρας (ΕND)

ΚΑΙ Ο ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΤΟΞΟΤΙΣΑΣ
 
 
Παρακολουθώ εδώ και πολύ καιρό τις εξελίξεις των προσπαθειών του Αρτέμη Σώρρα και της END, την κριτική ματιά, αλλά και τις συστηματικές προσπάθειες λασπολογίας, απαξίωσης ή αποσιώπησης της ύπαρξης αυτού του Οργανισμού και των προτάσεων τους...
Και αναρωτιέμαι:
Έφτασαν στα δικαστήρια και ο άνθρωπος αθωώθηκε! (μήνυση του Άδωνη Γεωργιάδη-Δαραβίγκα ) Mπορεί μεν να αθωώθηκε μόνο ως προς την κατηγορία πως προκαλεί οικονομική ζημιά, όπως αναφέρει το άρθρο στο σύνδεσμο, αλλά το ίδιο άνετα θα μπορούσαν να τον κατηγορήσουν και να τον σύρουν σε δίκη για απάτη... Γιατί κανείς εκ της κυβερνήσεως δεν προχώρησε σε τούτο το βήμα;
Βλέπω τον Υπουργό Γεωργίας της Κύπρου να επιβεβαιώνει επίσης τις προσπάθειες και τις προτάσεις της END...
 
Βλέπω τον τραπεζίτη να εξηγεί πως τα ομόλογα είναι υπαρκτά 
 
όπως θυμάμαι και έρευνες που υπαινίσσονται το αντίθετο...
Και ξαφνικά θυμούνται στα ΜΜΕ τα μάρμαρα και τους υποστηρικτές μας στο Λονδίνο για την επιστροφή τους... ενώ οδεύουμε προς εκλογές... (Σαφώς και να επιστρέψουν... αλλά το δικό μας νου γιατί να στρέψουν εκεί τώρα...?) Γιατί δεν μιλούν και για τις γερμανικές αποζημιώσεις που μας οφείλουν σα χώρα με το ίδιο έντονους τόνους? Κι εκεί έχουμε υποστηρικτές... ουκ ολίγους...
Και αναρωτιέμαι τελικά... Εγώ, ΕΣΥ θα πάμε άλλη μια φορά να ψηφίσουμε? Κι αν ΝΑΙ, ΤΙ? ποιούς? Όλους αυτούς τους δημαγωγούς που σάν παρατρεχάμενοι μιας τρόϊκας διατηρούν παχυλούς μισθούς και τρελαίνουν, λιντζάρουν και σκοτώνουν ψυχικά εκατομμύρια Ελλήνων?
Αυτούς που νομιμούν το βιασμό της χώρας και της οικονομίας μας?
Τους ίδιους διαχρονικά βολεμένους?
Αυτούς που...

Ζητάνε 55% προκαταβολή φόρου!

για να σκοτώσουν ακόμη περισσότερο τις μικρές επιχειρήσεις και τους ελεύθερους επιχειρηματίες?
Θα πάμε να νομιμοποιήσουμε άλλη μια φορά τα ψέματα τους?
Θα πάμε γνωρίζοντας πως σκοπό δεν έχουν να αλλάξουν τακτική και θα μείνουν πιστοί στα μνημόνια, κι ας έχει αποδειχτεί και ομολογηθεί τόσο από Γερμανούς, όσο και από άλλους ευρωπαίους οικονομολόγους, τραπεζικούς και ακαδημαϊκούς πως όλο αυτό όχι μόνον δεν πρόκειται να καλυτερεύσει την οικονομική κατάσταση της Ελλάδας, μα πως ήταν εξ' αρχής "λάθος"? Που παραδέχονται πως εσκεμμένη ήταν η όλη ιστορία των μνημονίων ακριβώς για να τρώνε ακόμη καλύτερα οι "εταίροι-δανειστές" μας... από τον πλούτο της χώρας μας;
Θα περιμένουμε να μεταναστεύσουν όλοι, για να αδειάσει η χώρα από Έλληνες;
Η επιμονή στις ίδιες και τις ίδιες τακτικές, με παράλληλη ελπίδα να αλλάξει κάτι... μόνο υγιή νου δε δείχνει... επιεικώς θα έλεγα πως μάλλον με σχιζοφρένεια ομοιάζει... Μια σχιζοφρένεια που συντηρούν και προπαγανδίζουν μέσω του φόβου επί δεκαετίες... είτε με το φόβο πολεμικών συγκρούσεων με γειτονικές χώρες, είτε με το φόβο "κατάσχεσης" οικονομιών, είτε με το φόβο πως δε θα πληρώνονται οι συντάξεις...
Δεν ξέρω... αλλά μήπως ήρθε η ώρα να δοκιμάσουμε επιτέλους πρακτικές-πραγματικές λύσεις?
Μήπως ήρθε η ώρα να ζητήσουμε επιτέλους αλήθεια~διαφάνεια~δικαιοσύνη και τιμωρία όσων εμπλέκονται?
Μήπως ήρθε η ώρα πραγματικά να δούμε σοβαρά τις προτάσεις του Σώρρα και της END?
Αφού αυτά τα χρήματα έχουν κατατεθεί ΓΙΑΤΙ κανείς δεν τα ζητά, γιατί κανείς εκ των κυβερνώντων δεν έσκυψε ΣΟΒΑΡΑ να δει την πρόταση Σώρρα και αφού την κρίνει να μιλήσει επίσημα και να εξηγήσει τους λόγους που δέχεται  ή δε δέχεται η κυβέρνηση τις προτάσεις; Ή να μας εξηγήσει γιατί τα μνημόνια είναι καλύτερα για τον τόπο μας από τις προτάσεις ετούτες... Έτσι για να ησυχάσουμε δηλαδή... και να πειθαρχίσουμε ακόμη περισσότερο στις φοβικές λιμοκτονικές τακτικές τους... αν έχουν δίκιο... (εντελώς ρητορικά τα ερωτήματα φυσικά...)
Δε βλέπω το νόημα της συνέχισης του θεάτρου παραλόγου και την τήρηση θεσμών όπως οι εκλογές~ που δίνουν την εντύπωση στους πολίτες πως αυτοί αποφασίζουν, ενώ επιλέγουν ανάμεσα σε προαποφασισμένα... 
Δεν μπορεί να ζούμε σα να μη συμβαίνει τίποτε... ενώ ο συναγερμός έχει σημάνει στη χώρα μας εδώ και 6 σχεδόν χρόνια...
Η κάθαρση πρέπει να γίνει για να αρχίσει η εξυγίανση... και πρέπει να γίνει σε όλα τα επίπεδα. Έχουμε επιλογές. Αυτό πρέπει να το θυμόμαστε. 
Ανά πάσα στιγμή επιλέγουμε και σε κάθε περίπτωση είμαστε άξιοι της μοίρας και της συνείδησης μας... 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
UPDATE~12:26
η τοποθέτηση του Στρατηγού Αυφαντή, που επίσης υποστηρίζει τη γραμμή λογικής που αναφέρω παραπάνω...


http://vickytoxotis.blogspot.com/2014/02/nd.html
ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ
9 σχόλια
  • Τα ομόλογα αυτά σε χέρια ιδιώτη (Σώρρας) δεν έχουν αξία γιατί είναι χρέος κράτους προς ιδιώτες. Για να έχουν αξία πρέπει να τις έχει ένα κράτος, γι΄αυτό και τις δίνει ο Σώρρας στο κράτος Ελλάς ή στο κράτος Κύπρος.
    Αυτό ακριβώς έκαναν και οι προδότες που μας κυβερνούν με το χρέος της χώρας μας που ενώ ήταν προς ιδιώτες (τράπεζες) με τα μνημόνια δανείστηκαν χρήματα τα έδωσαν στους ιδιώτες και αγόρασαν τα ομόλογα της Ελλάδος τα κράτη της Ε.Ε.
    Η Ε.Ε. όμως δεν θα δεχθεί ποτέ να γίνει αυτή η συναλλαγή γιατί θα χάσει την Ελλάδα από δούλο της. Το αν η Αμερική θα δώσει τα χρήματα και το γιατί θα τα δώσει και πώς αυτά τα ομόλογα έφτασαν στα χέρια του Σώρρα, είναι μια άλλη ιστορία που θέλει ποοοολύ ανάλυση.
    • ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ......ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ (ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΒΛΈΠΕΤΕ ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΑ ΤΟ ΘΕΜΑ) ΟΤΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΕΞΑΓΕΤΕ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΠΥΡΑΜΙΔΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ ΝΑ ΧΑΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΔΑΦΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΓΡΕΜΙΣΤΟΥΝ .... ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ (ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΗΚΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ) ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΓΡΑΝΑΖΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΑΥΤΟ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ...ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ......ΣΚΥΨΤΕ ΜΕ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΕΛΑΤΕ ΜΑΖΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ...ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΑΝΑΓΕΝΗΘΕΙ ..
      • jonny ΣΥΜΦΟΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ......ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ??? ΤΙ ΟΝΟΜΑ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ F/B ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΑΙΤΗΜΑ ΦΙΛΙΑΣ??

      • Πρώτα πρέπει να καταλάβεις τί έγραψα και μετά να απαντήσεις! Δεν κατάλαβα σε τί διαφωνείς με αυτά που είπα.


  • Αγαπητή Βίκυ, όσον αφορά στην αθωωτική απόφαση του δικαστηρίου, αναφέρει αυτολεξεί :"
    …αποδείχθηκε ότι ο πρώτος κατηγορούμενος, δυνάμει αμετάκλητου
    πληρεξουσίου, τυγχάνει διαχειριστής χρηματικού ποσού, ύψους εξακοσίων
    δισεκατομμυρίων δολαρίων (600.000.000.000)…
    ……Το ποσό αυτό έχει ενσωματωθεί σε έξι (6) διεθνή γραμμάτια του
    αμερικανικού ταμείου, ονομαστικής αξίας , εκάστου, εκατό δισεκατομμυρίων
    δολαρίων (100.000.000.000)…
    …τα οποία έχουν κατατεθεί σε λογαριασμό καταπιστεύματος και φυλάσσονται προς πίστωση και χορηγία της Ελληνικής Δημοκρατίας…"
    (απόφαση 67650/13 της ημερομηνίας 28/6/2013)
    Το ίδιο το ελληνικό δικαστήριο πιστοποιεί την ύπαρξη του φαινομενικά αστρονομικού αυτού ποσού. Οι πολίτες γιατί αμφιβάλλουν ακόμα?
    Το μόνο που μένει είναι να διεκδικήσουμε από μόνοι μας, οι Έλληνες πολίτες τα 600 δις -δηλαδή. την ελευθερία και την ανεξαρτησία μας. Είναι στα χέρια μας, με μια υπογραφή-εντολή μας!

    • Ναι- συν-φωνώ πως είναι πλέον επιλογή μας. Με αυτό το σκεπτικό προβάλω εξάλλου και τις ανωτέρω πληροφορίες...
      Ακόμη και να αμφιβάλλει κανείς, μπορεί, έχει τη δυνατότητα, έχει την επιλογή να ζητήσει αυτό που του στερούν, ενώ είναι δικαίωμα του, οι κυβερνώντες...
  • ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟΥΣ 325 ΔΗΜΟΥΣ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΕΡΓΩΝ ΑΤΟΚΑ ΓΙΑ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΣΜΕΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΡΑΦΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΧΑΝΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ. Ο ΔΗΜΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΕ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΛΕΓΞΑΝΕ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΚΑΙ ΒΓΑΛΑΝΕ ΠΟΡΙΣΜΑ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑ...ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ..
    ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΟΣ ΦΟΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ (ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΑΧΙΝΙΔΗ) ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ 27 ΔΙΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΒΛΗΘΕΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ....
    ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΝΤΟΛΑΡΣ ΚΑΤΑΤΕΘΗΜΕΝΑ ΗΔΗ ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ...ΗΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΚΑΙ ΜΕ 4 ΕΚ. ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΘΑ ΡΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ
    ΓΙΑΤΙ...ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΟΘΗΚΕ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΊΑ ΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. Ν. ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ
    • Ναι~ Ακριβώς αυτές είναι οι πρακτικές -πραγματικές λύσεις που αναφέρω και πιο πάνω... Οι Δήμοι μπορούν να γίνουν μία αρχή για πρόοδο και ξεκαθάρισμα... Ας ξαναθυμηθούμε λοιπόν τι εστί ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!
Read more: http://vickytoxotis.blogspot.com/2014/02/nd.html#ixzz2tWqNYOnN

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters