Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

«Σύμφωνο» κατά του ρατσισμού θέλει η κυβέρνηση!-ΟΤΙ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΣΣΕΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ !!!

 
Την ώρα που η Κύπρος βρίσκεται κάτω από τις αρπακτικές διαθέσεις Τούρκων και Αμερικανών, με το «Μακεδονικό» να διανύει την τρίτη δεκαετία χωρίς να υπάρχει λύση, με την οικονομία της χώρας κάτω από τις χασάπικες μεθόδους της τροίκα – όπως είπε Ισπανός Ευρωβουλευτής- την Τουρκία να έχει αξιώσεις και επιτύχει την ανακήρυξη ΑΟΖ από την Ελλάδα και την χώρα να πλήττεται από ένα πρωτοφανές κύμα εισβολής λαθρομεταναστών που έχουν αλλοιώσει τον κοινωνικό ιστό, το κύριο μέλημα του υπουργού Εσωτερικών είναι προωθεί «Σύμφωνα» κατά του ρατσισμού πολιτικοποιώντας και τον  φόβο.
Έτσι στο πλαίσιο της ελληνικής προεδρίας ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης  προωθεί την υπογραφή ενός Συμφώνου κατά του ρατσισμού από τα κράτη μέλη της ΕΕ με την συμμετοχή της Κομισιόν με στόχο την «αποκήρυξη» κάθε είδους ρατσισμού και διάκρισης με τον πλέον θεσμικό τρόπο.
Οπως δήλωσε ο Γιάννης Μιχελάκης, «στόχος μας είναι η αποκήρυξη με τον πλέον επίσημο και κατηγορηματικό τρόπο, κάθε μορφής διάκρισης και ρατσισμού με την υπογραφή ενός Συμφώνου κατά του Ρατσισμού για την περίοδο 2014- 2020 από τους υπουργούς των κρατών- μελών της ΕΕ».
Το Σύμφωνο, βρίσκεται σε στάδιο επεξεργασίας και αποτελεί τη συνέχεια της προαναφερθείσας «Δήλωσης» που υπογράφτηκε στη Ρώμη τον Σεπτέμβριο του 2013 από 17 εκπροσώπους κρατών- μελών, στην οποία καταδικάζονται όλα τα πολιτικά προγράμματα, οι οργανώσεις και οι πρακτικές που προωθούν την ξενοφοβία και τον ρατσισμό.
Κάποιος βέβαια να εξηγήσει πως οι όροι ρατσισμός και ξενοφοβία είναι δύο εντελώς διαφορετικά πράγματα και όσοι τα βάζουν στο ίδιο πλαίσιο ουσιαστικά επιζητούν την ποινικοποίηση του φόβου ακόμη και αυτής της εχθρότητας που αποτελούν όμως βασικά συστατικά του ανθρώπινου ψυχισμού.
Ακόμη και η εχθρότητα είναι θεμιτή εάν δεν αποσκοπεί στην αφαίρεση ζωής του άλλου ή την πρόκληση βίαιης συμπεριφοράς εναντίον του. Θεμιτή καθώς μόνο ολοκληρωτικά καθεστώτα τύπου «μεγάλου αδελφού» θα μπορούσαν να επιβάλλουν κανόνες στα ανθρώπινα συναισθήματα
Τμήμα ειδήσεων defencenet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters