Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

ΕΙ-END ΠΕΡΑΜΑ: ΤΟ ΑΞΙΑΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ, Ο ΕΛΛΗΝ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ & ΤΑ 600 ΔΙΣ


ΤΡΑΜ.jpgΑΔΡΙΑΝΟΣ 2.jpg
ΑΔΡΙΑΝΟΣ ΜΠΕΖΟΥΓΛΩΦ: Η ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΟ ΠΕΡΑΜΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ

Καλησπέρα σε όλους. 

Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ απόψε. Στο Πέραμα στην πόλη που αγαπώ και ζώ μόνιμα. Την πόλη της ναυτοσύνης. Στα πρόσωπά σας αναγνωρίζω συγγενείς, φίλους, ανθρώπους που γνωρίζω, εκτιμώ, γειτονεύω, ανθρώπους απλούς καθημερινούς αλλά τόσο σημαντικούς, ανθρώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης, συναγωνιστές, συμπολίτες, συνέλληνίδες και συνέλληνες.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω το Αrt Fm Radio της Κύπρου  και τον Δημοσιογράφο Νίκο Αμάραντο καθώς και όλους τους ραδιοφωνικούς σταθμούς που μας μεταδίδουν ζωντανά αυτή τη στιγμή σε όλη την Ελλάδα αλλά και σε όλο τον πλανήτη στην ομογένεια απο Αμερική εως Αυστραλία όπως  το  ΡΑΔΙΟ ΑΡΤΑ, το ΡΑΔΙΟΝΙΟ, τα ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ, το ΡΑΔΙΟ ΓΑΛΑΞΙΑΣ από το Σύδνεϊ της Αυστραλίας συγχωρέστε με αν ξεχνάω κάποιο.

Επίσης ευχαριστώ τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Περάματος που παραβρίσκονται απόψε μαζί μας καθώς και τους αντιπροσώπους των άλλων δήμων και των οργανισμών  που ήρθαν απόψε να ενωθούν μαζί μας.

Απόψε ήρθαμε εδώ για να σας παρουσιάσουμε την προσφορά του Αρτέμη Σώρρα και της ΕΙ-ΕΝD κόντρα στο εμπάργκο των καθεστωτικών μέσων ενημέρωσης που προσπαθούν να κρύψουν το θέμα κάτω απ'το χαλί. Αλλά ένα τόσο μεγάλο θέμα φίλες και φίλοι δεν μπορεί να κρυφτεί. Είναι ένα τεράστιο ποτάμι που δεν έχει πιά σταματημό φουσκώνει μέρα με την μέρα ώρα με την ώρα.
Θα σας παρουσιάσουμε πολλά στοιχεία που θα ρίξουν άπλετο φως στην υπόθεση αυτή. Θα προσπαθήσουμε να λύσουμε όποιες τυχόν απορίες έχετε και θα δώσουμε στο τέλος χρόνο για να διατυπώσετε ερωτήσεις. 



Πολλές φορές κάποιοι φίλοι με ρωτούν "Πως και ασχολήθηκες Αδριανέ με το θέμα αυτό;" Η απάντηση μου είναι η εξής. Το θέμα των 600 ΔΙΣ το παρακολούθησα από την αρχή του και το διερευνούσα αρκετό καιρό. Αυτό που με θύμωσε όμως και με όπλισε με πείσμα είναι ότι η κυβέρνηση - που μόνο Ελληνική δεν είναι - δεν έπραξε τα δέοντα. Δέν έψαξε το θέμα και δεν μας έχει δώσει απαντήσεις. Αυτό με εξόργισε. Ο θεσμικός τους ρόλος επιβάλει να γίνει ο έλεγχος. Δεν τιμούν την δύναμη που εμείς τους δώσαμε.  Κρύβονται κυρίες και κύριοι και είναι εγκλωβισμένοι σε μυστικές συμφωνίες με στόχο την εξόντωσή μας, στα σκοτάδια που συχνάζουν στις λέσχες τους και στο μασωνικό κατεστημένο των κομμάτων μηδενός εξαιρουμένου εντός και εκτός Βουλής που έχουν προκαλέσει 7000 αυτοκτονίες ως σήμερα.
 
Απόψε όσοι βρισκόμαστε εδώ οφείλω να πώ πως είμαστε όλοι εθελοντές. Κανείς από εμάς δεν πληρώνεται για να είναι εδώ. Είμαστε ενεργοί ελεύθεροι ενωμένοι Έλληνες. Είμαστε από τις ομάδες εθελοντών Περάματος, Πειραιά και Αττικής. Δεν υπηρετούμε κανένα πολιτικό κόμμα, δέν είμαστε εδώ με καμία θρησκευτική ταμπέλα, δεν είμαστε ρατσιστές ούτε εθνικιστές. Είμαστε εθνιστές. Είμαστε Έλληνες πάνω από όλα. Κοιτάμε το δάσος που καίγεται αυτή τη στιγμή και όχι το δέντρο, το εγώ μας. Σκοπός μας είναι να σας μεταφέρουμε ένα βροντερό μήνυμα. Αυτή την χώρα θα την πάρουμε πίσω στα χέρια μας. 
Το πρόβλημα της Ελλάδος δεν είναι οικονομικό. Δεν ήταν ποτέ. Το πρόβλημα είναι ότι είμαστε το σκληρό καρύδι που θέλανε να σπάσουν. Είμαστε ένας ατίθασος λαός για αυτούς. Είμαστε ο λαός που τους έδωσε το φως του πολιτισμού και το σκοτάδι της ψυχής τους δεν το αντέχει. 

Κλείσανε την ΕΡΤ και βγήκε ο Καζάρος πρωθυπουργός μας και μας είπε πως "Δεν έκανε νούμερα- δεν είχε τηλεθέαση" ξεδίπλωσε το αξιακό του σύστημα μπροστά στα έκπληκτα μάτια μας. Φανταστείτε αξίες.

Μας θέλουν να γίνουμε όπως εκείνοι. Να ζούμε με τις δικές τους αξίες. Να ξεχάσουμε τις δικές μας. Με νύχια και με δόντια το παλεύουν εδώ και χρόνια αλλά δεν τους βγαίνει. Χρησιμοποιούν τα ΜΜΕ και μας βομβαρδίζουν καθημερινά με ανόητες σειρές και κακόγουστα σήριαλ τούρκικα και καζάρικης εμπνεύσεως. Φτιάχνουν εμετικές εκπομπές για να μας δείξουν ότι όλα γίνονται με το χρήμα. Οι αξίες ισοπεδώνονται καθημερινά. Δεν έχεις αξία αν δεν έχεις χρήμα. Αν δεν έχεις χρήμα πρέπει να κάνεις ότι είναι ανθρωπίνως δυνατόν για να το αποκτήσεις. Πρέπει να γίνεις "ευτυχισμένος" και ο μόνος τρόπος είναι να αποκτήσεις χρήμα ακόμα και αν χρειαστεί να ισοπεδώσεις τα ιδανικά σου να χρησιμοποιήσεις οποιονδήποτε τρόπο οποιοδήποτε μέσο. Σεξ και ναρκωτικές ουσίες. Ε και να κάνεις και καμία απάτη βρε αδερφέ αν δεν σε πιάσουν θα θεωρείσαι έξυπνος. Θα ψηφίσεις το τάδε κόμμα για να σε βάλει σε δουλειά και θα είσαι αγωνιστής για το καλό του κόμματος και της κομματοκρατίας. ΤΕΛΙΚΗ ΑΦΙΣΑ.jpg

Θα κάνεις και τα στραβά μάτια. Θα καίγεται το διπλανό σπίτι και εσύ δεν πρέπει να κουνήσεις ούτε το μικρό σου δαχτυλάκι.  Θα είσαι  κλεισμένος στο σπίτι σου με την τηλεόραση που θα σου σερβίρει όλο αυτό το κατασκεύασμένο κακόγουστο σήριαλ των πολιτικών και των παπαγάλων τους και θα ζείς με τον φόβο. Πότε μωρέ φοβήθηκαν οι Έλληνες; Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει Δεν την σκιάζει φοβέρα καμιά. μας μάθαιναν στο σχολείο. Τώρα τι συνέβει;  Μας θέλουν να ντρεπόμαστε να κρατήσουμε την ελληνική σημαία. Την βγάζουν απ'τα σχολεία, την απαγορεύουν απ'τα σπίτια. Πρέπει να παγκοσμιοποιηθούμε λέει. Να κρατήσουμε άλλα λάβαρα.

Καμιά φορά λέω στους φίλους μου τους πρώην αριστερούς επειδή όλοι σήμερα είναι πρώην, πως στην λατινική Αμερική οι αριστεροί ηγέτες κρατούσαν τις σημαίες των χωρών τους οπότε αυτό το κόκκινο πανί ας το δώσουν σε τίποτα υπανθρώπους ταυρομάχους που δεν γνωρίζουν πως ο ταύρος έχει αχρωματοψία. Από το άλλο άκρο δανείζονται ελληνικά σύμβολα για να τα λερώσουν όπως ο Καζαροεβραίος Χίτλερ γόνος Ρόθτσαϊλντ μας λέρωσε τον αγκυλωτό σταυρό ένα πανάρχαιο ιερό ελληνικό σύμβολο. Ας μην μιλήσω για το καζάρικο κατεστημένο με τους μπλέ και πράσινους κομματανθρώπους. Μας λένε πως πρέπει να ξεχάσουμε ποιοί είμασταν. Πρέπει λέει να διαλύσουμε την οικογένειά μας για να είμαστε πιό κοντά στους υπόλοιπους ευρωπαίους. Η οικογένειά μας είναι ότι ιερότερο μας έχει μείνει. Οι υπόλοιποι λαοί δεν μπορούν να καταλάβουν γιατί ο Έλληνας είναι τόσο δεμένος με τον θεσμό της οικογένειας.  Δεν χρειάζεται να το καταλάβουν ας μας ακολουθήσουν αν μπορούν. Ας δούν τις ελληνικές αξίες και τις ελληνικές καρδιές κι αν τους τυφλώνει το φως ας βάλουν γυαλιά ηλίου. Εμείς δεν ζητάμε τίποτα από κανέναν άλλον. Όπως λέει και ο Αρτέμης ο Σώρρας εμείς διεκδικούμε τα δικά μας δεν θέλουμε τίποτα απο κανέναν.


Συνελληνίδες συνέλληνες οι αξίες μας είναι οι ίδιες με αυτές των προγόνων μας. Είναι οι ίδιες με τα δελφικά παραγγέλματα που γράφτηκαν από τους προγόνους μας στον ιερό ναό του Απόλλωνα στους Δελφούς μερικές χιλιάδες χρόνια πριν. Μπορεί να μην το γνωρίζετε αλλά όλοι μας αυτές τις αξίες περνάμε στα παιδιά μας - τα ωφελήματα για την ζωή των ανθρώπων όπως έλεγε και ο Παυσανίας- και συνεχίζουμε την παράδοση των προγόνων μας στα ήθη και στα έθιμά μας άσχετα σε ποιούς θεούς πιστεύουμε σήμερα.

Οι βασικές ελληνικές αξίες σύμφωνα με τον Αριστοτέλη είναι η Αρετή, Αλήθεια, Αφθονία, Αισθητική και η Αρμονία. Όταν ο Έλλην ζεί μέσα σε αυτές ευδαιμονεί, δεν χρειάζεται την τύχη, δεν χρειάζεται να ευτυχίσει επειδή η ευτυχία δεν υπάρχει για τον Έλληνα. Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Υπάρχει μόνον η ευδαιμονία.

Σε αυτά τα ιερά χώματα της περιοχής μας οι Αθηναίοι υπερασπίστικαν αυτές τις αξίες και αυτά τα ιδανικά ενάντια στους Πέρσες εισβολής κατά την ναυμαχία της Σαλαμίνος. Ο Θεμιστοκλής, ο Λεωνίδας και οι υπόλοιποι ήρωές μας, είχαν ως υπέρτατη αξία την Αρετή. Σήμερα όταν κάποιος πάει να κάνει κάτι καλό έρχονται αμέσως να τον ρωτήσουν ... εσύ τι θα κερδίσεις; Είναι η μάνα μας άρρωστη και έχουμε το φάρμακο στο χέρι για να την κάνουμε καλά. Υπάρχει κανείς που θα αναρωτηθεί άν θα πρέπει να της το δώσει για να γίνει καλά; Μήπως εκεί πάσχει κατά κάποιο τρόπο το αξιακό σύστημα αυτών που ρωτάνε ή μήπως επειδή έχουμε καεί με τον χυλό φυσάμε και το γιαούρτι;

Τι έχει συμβεί με την περίπτωση Σώρρα; Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. 

Στις 28 Σεπτεμβρίου 2012 ο Αρτέμης Σώρρας κάτοικος Πατρών με ελληνικό διαβατήριο και ελληνικό DNA αυτόχθων Έλλην κατέθεσε στο όνομα της ελληνικής δημοκρατίας το ποσό των 600 ΔΙΣ δολλαρίων ΗΠΑ σε 6 ομόλογα ΙΒΟΕ των 100 ΔΙΣ σε κηδεμονευόμενο λογαριασμό. Τα ΙΒΟΕ είναι ο τρόπος που γίνονται οι διεθνής συναλλαγές μεταξύ κρατών. 
Τα συγκεκριμένα ομόλογα προέρχονται απο συμβόλαιο ύψους 2 τρις 700 δις δολλάρια περίπου που έχει ο κ. Σώρρας με το Αμερικανικό δημόσιο πιστοποιημένα απο το Υπ. Οικ. των ΗΠΑ με 3 confirmations απο την κυβέρνηση των ΗΠΑ. Δηλαδή έχουν πόθεν έσχες. Επίσης θα πρέπει να πούμε ότι δίδονται στην ελληνική δημοκρατία με επιτόκιο 0,5 % για να μην θεωρηθεί δωρεά επειδή οποιαδήποτε δωρεά γίνει στο ελληνικό κράτος την καρπόνονται οι δανειστές μας βάση του μνημονίου που υπέγραψαν όλες αυτές οι εξέχουσες προσωπικότητες του "Κυνοβουλίου". Το 0,5% θα μπεί σε ειδικό λογαριασμό και θα επιστραφεί στους Έλληνες πολίτες όταν θα σταματήσουν να ισχύουν τα μνημόνια.

Αφού κάνει την κατάθεση αυτή μετά από λίγες ημέρες ο Αρτέμης Σώρρας και ο μη κυβερνητικός οργανισμός ΕΙ-ΕΝD βραβεύτηκαν ως ευεργέτες. Τους έδωσαν βραβεία μετάλια και αναμνηστικές πλακέτες. Απο το στενό περιβάλλον του κυρίου Σαμαρά ήρθε το εξής μήνυμα προς τον κύριο Σώρρα: Δώστε μου τους κωδικούς να κατεβάσω τα 600 ΔΙΣ και να βγω στον Ελληνικό λαό στις 28 Οκτωβρίου 2012 και να ανακοινώσω πως φεύγουμε από τα μνημόνια." Ο κύριος Σαμαράς ή Μπέν Χιράμ όπως είναι το πραγματικό καζαροεβραϊκό του όνομα ήθελε να δοξαστεί ως εθνικός ευεργέτης. Ο Αρτέμης Σώρρας του απάντησε  πως πολύ ευχαρίστως θα έδινε τους κωδικούς αρκεί να εκπλήρωνονταν δύο όροι που είχε θέσει. Οι όροι ήταν οι εξής:


Α) Να γίνει λογιστικός έλεγχος του χρέους με επιτροπή από την ανώτατη δικαστική αρχή της χώρας - τον Άρειο Πάγο για να ξέρουμε τί χρωστάμε και σε ποιόν τα χρωστάμε
Β) Να ελεγχθούν όσοι διαχειρίστηκαν δημόσιο χρήμα από την μεταπολίτευση και μετά και όσοι καταχράστηκαν το βιός και το αίμα του ελληνικού λαού να αντιμετωπίσουν την δικαιοσύνη.

Νομίζω πως πιό λογικοί όροι που να δικαιώνουν τον ελληνικό λαό δεν υπάρχουν. Ποτέ δεν έχει γίνει λογιστικός έλεγχος. Κανένα κόμμα δεν έχει ζητήσει κάτι τέτοιο και ο χορός της επτακομματικής χούντας καλά κρατεί. Έρχεται η Τρόϊκα και μας δίνει εντολές πληρωμής για ένα δημόσιο χρέος που δεν γνωρίζουμε ποιό ακριβώς είναι. Αυτή είναι η Οικονομία τους; Οικονομία, ΝΟΜΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ ας έρθουν να διδαχτούν απο τις ελληνικές οικογένειες που προσπαθούν να τα βγάλουν πέρα με όλες αυτές τις εντολές πληρωμής που οι πολιτικοί μας υιοθετούν από τα αφεντικά τους και τους ομόαιμούς τους.

Όταν λοιπόν τέθηκαν αυτοί οι όροι άρχισαν να ρίχνουν λάσπη στην κίνηση αυτή. Έγραφαν εφημερίδες και παπαγαλίστατα μπλόγκ στο διαδίκτυο για απατεώνες. Από σωτήρες έγιναν απατεώνες, τους κυνηγούσε λέει το FBI ο Σώρρας ήταν επικυρηγμένος κλπ ... Ο άνθρωπος αυτός κάνει πάρα πολλά ταξίδια σε όλες τις ηπείρους στα μήκη και στα πλάτη της γαίας. Δεν τον πιάσανε ποτέ για το παραμικρό. Ο Αρτέμης Σώρρας φωτογραφιζόταν με αρχηγούς κρατών, στελεχών των παγκόσμιων ταμείων, προέδρους διεθνούς φήμης και συνέχιζε την δραστηριότητα του κανονικά. Φανταστείτε μόνο αν είχε πλαστές πινακίδες στο αυτοκίνητό του τι θα γινόταν.

Ο Αρτέμης Σώρρας κατέθεσε μήνυση για εσχάτη προδοσία στους 302 - 300 της βουλής, τον πρόεδρο της Ελληνικής δημοκρατίας κύριο Παπούλια και τον διορισμένο υπουργό οικονομικών και πρόεδρο της Μασωνικής Λέσχης της Στοάς της Ρώμης κύριο Στουρνάρα. Έπεται συνέχεια για αυτή τη μύνηση. Εσείς το βλέπετε  λογικό κάποιος να θεωρείται αμφιλεγόμενος όταν έχει προβεί σε τέτοιες κινήσεις;

Πριν κατατεθεί η μύνηση εσχάτης προδοσίας έγιναν όλες οι νόμιμες διαδικασίες για τα 600 ΔΙΣ και ο Αρτέμης Σώρρας με τους συνεργάτες του κατέθεσαν τους φακέλους σε όλα τα κόμματα, προέδρους, αξιωματούχους απο την Κριστίν Λαγκάρντ, Ντράγκη, προεδρεία ΕΕ ως το πιό μικρό κόμμα της ελληνικής βουλής. Ενημέρωσαν τους πάντες σύμφωνα με το γράμμα του νόμου για την κατάθεση των 600 ΔΙΣ και μετά απο πίεση εξώδικα κλπ σε όλους τους φορείς ήρθε και η απάντηση από το Υπουργείο Οικονομικών.  4/10/2012 "Σας ευχαριστούμε για την προσφορά σας και σας ενημερώνουμε πως παραπέμπουμε το θέμα αρμοδίως" Έτσι παρέπεμψαν το θέμα σε τρείς οργανισμούς και οι φάκελοι κατέληξαν στα συρτάρια. 


1. ΣΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ κ.ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟ.
2. ΣΤΟΝ ΑΝ. ΓΕΝ. ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ  κ.ΜΑΣΤΡΟΚΑΛΟ.
3. ΣΤΗΝ 23η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

Τα 600 ΔΙΣ παραμένουν ανεκμετάλευτα στα συρτάρια εδώ και 16 μήνες και ο Ελληνικός λαός ζεί μια φάση εξευτελισμού άνευ προηγουμένου. Πολλοί διαξιφισμοί έγιναν δια τηλεοράσεως για να καλλιεργήσουν τον αντίνοο στους Έλληνες. Έβγαιναν διάφορα παπαγαλάκια του καθεστώτος και έλεγαν ότι ανιστόρητο θα μπορούσε να φανταστεί κανείς για να πλήξουν το θέμα και την αξιοπιστία του κυρίου Σώρρα και των συνεργατών του. Άλλος έπαιρνε τηλέφωνο στην τράπεζα του Καναδά και του έλεγε η τράπεζα πως δεν έχει 600 δις ... λες και επιτρέπεται να πάρεις την τράπεζα τηλ να ρωτήσεις για οποιονδήποτε λογαριασμό και πόσο μάλλον για τα ομόλογα αυτά που θα πρέπει να έχεις 4 επίσημα έγγραφα και να είσαι θεσμός για να μπορέσεις να τα ελέγξεις. Κάποιος άλλος έλεγε πως ο Σώρρας δεν φοράει Αρμάνι άρα δεν έχει 600 Δις.
Όμως το επίσημο Υπουργείο Οικονομικών, η Βουλή των Ελλήνων και ο κ. Σαχινίδης το 2011 του αναγνώρισε περιουσία πάνω απο 3 τρίς και τον φορολογούσε η ΔΟΥ Πατρών με 27 Δις για τις δωρεες που έκανε με τις 8 μετοχές της τράπεζας της Ανατολής πρός την ΕΙ-ΕΝD & την  HELLAS NEVER DIES  τους δύο ΜΚ Οργανισμούς. ¨Αλλος έλεγε πως έχει 3 δόντια ή είναι πολύ κοντός για να έχει τα 600 !!!! 

Kαι η ουσία είναι ότι δεν τα έχει επειδή τα έχει καταθέσει από τον Σεπτέμβριο του 2012 σε εμάς , στην Ελληνική Δημοκρατία. Έτσι εξευτελίζονταν ο ένας δημοσιογράφος πίσω από τον άλλον. Και μέσα σε όλον αυτόν τον εξευτελισμό των λαδωμένων δημοσιογράφων εμφανίστηκε το καμάρι μας. Ο υπουργός υγείας μας. Ο Άδωνης Σπυρίδων Γεωργιάδης ο κατα κόσμον Μπουμπούκος και διερήγνυε τα ιμάτιά του σε μία πρωϊνή εκπομπή τύπου "κοιμηθήτε πιό βαθιά" ... ότι τα 600 δις δεν υπάρχουν και κατέθεσε μύνηση στον Κύριο Σώρρα και στον πρόεδρο του συμβουλευτικού οργανισμού ΕΙ-ΕΝD Δόκτωρα Λαμπράκη για διασπορά ψευδών ειδήσεων, κατάλυση Συντάγματος και ανησυχία του Ελληνικού λαού.

Ευτυχώς δηλαδή μέσα απο όλα αυτά τα αχαρακτήριστα που έχει κάνει έκανε και ένα καλό. 

Η μύνηση εκδικάστηκε στις 28 Ιουνίου του 2013 και όπως είναι φυσικό δικαίωσε, αθώωσε τον κ. Σώρρα και τον πρόεδρο Δόκτωρα Λαμπρακη και απέδειξε πως τα 600 ΔΙΣ υπάρχουν και περιμένουν. Την απόφαση του δικαστηρίου την δαχτυλογράφησαν μετά απο 6 μήνες και αυτή τη στιγμή την έχω στα χέρια μου και θα σας διαβάσω ένα μικρό απόσπασμα απο τα επίμαχα σημεία για την οικονομία του χρόνου.
ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 67650/2013 (λινκ)
 
... ...Διαπιστώνεται η ανυπαρξία πρόθεσης ανατροπής της πολιτικής κατάστασης της χώρας συνάγεται, άλλωστε, από το γεγονός της κοινοποίησης της προαναφερθείσας πρότασης εξαγοράς του ελληνικού χρέους σε όλα τα θεσμικά όργανα της νομοθετικής, εκτελεστικής και δικαστικής εξουσίας της χώρας ... .....
... ...Ουδέποτε οι κατηγορούμενοι επιδίωξαν την ανατροπή του πολιτεύματος ή την αλλαγή του Συντάγματος ... ...
... ...αποδείχθηκε ότι ο πρώτος κατηγορούμενος, δυνάμει αμετάκλητου πληρεξουσίου, τυγχάνει διαχειριστής χρηματικού ποσού, ύψους εξακοσίων δισεκατομμυρίων δολαρίων (600.000.000.000) ... ...
... ...Το ποσό αυτό έχει ενσωματωθεί σε έξι (6) διεθνή γραμμάτια του αμερικανικού ταμείου, ονομαστικής αξίας , εκάστου, εκατό δισεκατομμυρίων δολαρίων(100.000.000.000) .....
... ...τα οποία έχουν κατατεθεί σε λογαριασμό καταπιστεύματος και φυλάσσονται προς πίστωση και χορηγία της Ελληνικής Δημοκρατίας ... ...
... ...Συγκεκριμένα, τούτος προτίθεται να χορηγήσει το ανώτερο χρηματικό ποσό στο ελληνικό κράτος, υπό τη μορφή δανείου, με διάρκεια αποπληρωμής εκατό (100) ετών και με επιτόκιο 0,5%. Οι όροι δε, που έθεσε για την εκταμίευση του ποσού ήταν η διεξαγωγή λογιστικού ελέγχου από επιτροπή διεθνών πραγματογνωμόνων, υπό την εποπτεία του Αρείου Πάγου, προκειμένου να εξακριβωθεί το ακριβές ύψος του δημοσίου χρέους και η διεξαγωγή έρευνας και η απόδοση ευθυνών σε όσους είχαν στη διαχείρισή τους δημόσιο χρήμα .....
... ...Την πρόθεσή του αυτή γνωστοποίησε, στις 28-09-2012, στον Πρωθυπουργό, στον Πρόεδρο της Βουλής, στον Υπουργό Εθνικής Οικονομίας, στον Υπουργό Οικονομικών, στα μέλη του κοινοβουλίου, στον Άρειο Πάγο, στο Διοικητή τη Τράπεζας της Ελλάδος, στην Πρόεδρο του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, στον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, στον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και στην κυπριακή δημοκρατία ... ...
. ....Από κανένα αποδεικτικό μέσο δεν αποδείχθηκε η αναλήθεια όσων υποστηρίζουν οι κατηγορούμενοι!! Ειδικότερα , ουδόλως αποδείχθηκε η ανυπαρξία του ανωτέρω χρηματικού ποσού ή η πλαστότητα των τίτλων, που το ενσωματώνουν !!!!
..... όπως κατέθεσε ο Διευθυντής και Διαχειριστής Ομοσπονδιακού πρακτορείου μεταφοράς μετοχών και θεματοφύλακας των εν λόγω ομολόγων, το ποσό , που αυτά ενσωματώνουν είναι πραγματικό, ο ίδιος δε, προέβη σε έλεγχο των ομολόγων, βάση της σειριακής γραμμής αυτών και διαπίστωσε τη γνησιότητα τους.....
... ....Επομένως, από κανένα στοιχείο δεν αποδείχθηκε η πλήρωση της αντικειμενικής και υποκειμενικής υπόστασης του αδικήματος και για το λόγο αυτό αμφότεροι οι κατηγορούμενοι πρέπει να κηρυχθούν αθώοι ... ....
... ...Επειδή, ωστόσο, από την ακροαματική διαδικασία και τα αναγνωσθέντα έγγραφα δημιουργήθηκαν στο Δικαστήριο υπόνοιες για την τέλεση αδικημάτων από τρίτα πρόσωπα(Κυβέρνηση, πολιτικά πρόσωπα), πρέπει η δικογραφία να διαβιβαστεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών για να διερευνήσει την τυχόν τέλεση αυτεπαγγέλτως διωκόμενων αδικημάτων ... ...

Έλληνίδες και ¨Ελληνες φίλοι και αδέρφια μου δεν πρέπει αυτό να το αφήσουμε έτσι. Ιδού οι αποδείξεις και τα στοιχεία.

Ο Αρτέμης Σώρρας χρηματοδότησε το έθνος των Μαορί, την Ν. Ζηλανδία καθώς και άλλα έθνη και δεν βγήκε ποτέ σε καμία τηλεόραση ή περιοδικό για να διατυμπανίση το πόσο φιλέυσπλαχνος είναι και να δείξει ένα προφίλ χαζαρομογγόλικου κατεστημένου δήθεν πλουσίου φιλανθρώπου. 

Πέρυσι ο οργανισμός ΕΙ-ΕΝD και ο κ. Σώρρας βραβεύτηκαν από τα Ηνωμένα Έθνη για την προσφορά τους σε αναπτυσόμενες χώρες στα SOUTH AND SOUTH AWARDS. Κανένα ελληνικό τηλεοπτικό κανάλι δεν προέβαλε το γεγονός μόνο τα ΜΜΕ στο εξωτερικό . Αυτή η ομάδα διέπεται από αρετή και ελληνικές αξίες και δεν ζήτησε τίποτα από την κυβέρνηση παρά μόνο τα αυτονόητα. Ούτε φυσικό αέριο ούτε πετρέλαιο ούτε χρυσό. Η κίνηση είναι λουσμένη στο φως. 
Αυτοί που πρέπει να φοβούνται είναι εκείνοι που ζουν στα σκοτάδια. Και σίγουρα φοβούνται επειδή σήμερα οι Έλληνες ενώνονται. Η ένωση των Ελλήνων έχει να γίνει πάνω από 2800 χρόνια. Από τότε που ο Ίφιτος πήρε χρησμό από το Μαντείο των Δελφών για να ενώσει τους Έλληνες ξεκινώντας τους Ολυμπιακούς αγώνες από το 884 ΠΧΧ. Ήρθε ο καιρός η ιστορία να επαναληφθεί. Να ξεχάσουμε όλα αυτά που μας χωρίζουν, τις προσωπικές μας διαφορές τις ιδιοσυγκρασίες και ιδιοτροπίες μας και διεκδικήσουμε νομικά τα 600 Δις. Υπογράφουμε το ψήφισμα Ελλήνων, αυτό έχει τρομάξει το καθεστώς της κομματοκρατίας που μας έχει επιβάλει αυτή την ανθελληνική κατάσταση. ΨΗΦΙΣΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ 2.jpg
ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Κάτι που επιζητεί και επαναλαμβάνει συνεχώς και ο συνέλληνας Αρτέμης Σώρρας. Η υπογραφή μας είναι μία ατομική βόμβα, δεν φαντάζεσθε πόσο σημαντική είναι η υπογραφή μας αυτή και πόση δύναμη έχει νομικά.

Τώρα θα αναρωτιέστε βέβαια τι θα γίνει την επόμενη μέρα ... πως θα μας επηρεάσει και θα μας ωφελήσει το να πάρουμε τα 600 ΔΙΣ. Σκεφτείτε ότι δεν θα υπάρχει χρέος. Άρα δεν θα πληρώνουμε 72 Δις το χρόνο τόκους στους δανειστές μας. Η φορολογία και το ΦΠΑ θα πέσει στο 5% επειδή δεν θα υπάρχει η αναγκαιότητα της αφαίμαξης αυτής που υφιστάμεθα σήμερα. Η τιμή της βενζίνης θα πέσει στα 50 λεπτά και όλα τα τιμολόγια των ΔΕΚΟ θα πέσουν κατακόρυφα. Σκεφτείτε το συνέλληνες σκεφτείτε. Στα χέρια μας είναι η απελευθέρωσή μας και η ευδαιμονία μας. Είναι καιρός να ξαναγράψουμε  ιστορία και να δώσουμε για μία ακόμη φορά το Ελληνικό φώς στην ανθρωπότητα. Είναι εντολή που έρχεται από το παρελθόν. Είναι εντολή το οφείλουμε στα παιδιά μας και στους προγόνους μας.
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΟΛΟ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ κλπ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚ ΕΝΕΡΓΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΛΦΕΙΟΣ ΠΟΤΑΜΟΣ, ΣΠΑΜΕ ΤΑ ΔΕΣΜΑ, ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΟ facebook  ΕΙ-ΕΝD ΠΕΙΡΑΙΑΣ & ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗΣ ΕΙ-ΕΝD ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ ΟΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΕΙ-ΕΝD & ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ.


Έρρωσθε και ευδαιμονείτε Έλληνες!!!

Με τιμή
Αδριανός Μπεζούγλωφ 



http://alfeiospotamos.pblogs.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters