Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – ΒΟΜΒΑ: ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟΝ “ΕΘΝΙΚΟ ΕΡΓΟΛΑΒΟ” ΓΙΑ ΕΡΓΟ ΠΟΥ …ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ 
ΟΛΑ ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ!
ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ!

Η μόνη σίγουρα κερδισμένη στη μάχη της Κερατέας ήταν όπως φαίνεται η εργολάβος εταιρεία, που εξακολουθεί να εισπράττει χωρίς να υλοποιεί…..

Η Κοινοπραξία ΛΑΜΔΑ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΕ-ΗΛΕΚΤΩΡ ΑΕ-ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ ΑΤΕΕ (λέγε με Μπόμπολα…) εισπράττει κανονικά από το Ελληνικό Δημόσιο για την εκτέλεση κατασκευής χώρου υγειονομικής ταφής απορριμμάτων στο Γραμματικό, ενώ το έργο παρουσιάζει καθυστερήσεις εδώ και 5 συναπτά έτη και η εταιρεία έχει λάβει ούτε μία ούτε δύο, αλλά οκτώ παρατάσεις για την εκτέλεσή του !!!
Σας παραθέτουμε  τα τρία αποκαλυπτικά έγγραφα, τα οποία αποδεικνύουν την πραγματικότητα, γι’ αυτό το μείζον θέμα που έφερε στην επιφάνεια το totekmirio.gr
1)Έγγραφο του Υπουργείου Ανάπτυξης , όπου εγγράφονται στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων ετήσιες πιστώσεις ύψους 3.750.000 για το 2014 στον κωδικό του συγκεκριμένου έργου. Από τον αναλυτικό πίνακα περιφερειακών προγραμμάτων προκύπτει ότι η εταιρία έχει λάβει έως σήμερα 16.502.329,76 εκατομμύρια ευρώ και εκκρεμεί η  πληρωμή  άλλων 6.624.845,11 εκατομμυρίων ευρώ.
ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
2) Εντολή πληρωμής του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης Αττικής, υπογεγραμμένη από τον Γιάννη Σγουρό για καταβολή 381.621,55 χιλιάδων ευρώ στην κοινοπραξία στις 24/12/2013.
3)Έγγραφο της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Αττικής στις 23/9/2013, όπου αναφέρονται αναλυτικά τα προβλήματα στην υλοποίηση του έργου και συγκεκριμένα :

-Δεν έχει προχωρήσει η κατασκευή της περίφραξης, της αντιπυρικής ζώνης, της δενδροφύτευσης της άρδευσης και των εξαρτώμενων από αυτές εργασιών, αφού δεν έχουναπαλλοτριωθεί τα οικόπεδα, που βρίσκονται στην περιοχή των προαναφερόμενων έργων.

-Δεν έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία απαλλοτρίωσης όλων των τμημάτων της εξωτερικής οδοποιίας

-Περιοχές τόσο του Βορείου όσο και του Νοτίου άξονα που είναι χαρακτηρισμένες ως δημόσιες δασικές εκτάσεις διεκδικούνται από ιδιώτες και δεν επιτρέπουν να εκτελεσθούν εργασίες

-Υπάρχει θέμα μετατόπισης του υπάρχοντος αγωγού ύδρευσης όπου σιωπηρά δεν συμφωνεί ο Δήμος Μαραθώνος

-Πρόβλημα αποτελούν και οι παλιές απορριμματικές αποθέσεις σκουπιδιών και μπαζών, τα οποία θα πρέπει άμεσα να μετακινηθούν προκειμένου να

ολοκληρώσουμε τις εργασίες διάνοιξης – διαπλάτυνσης των οδών πρόσβασης.

-Δεν έχουν σταματήσει «τα προβλήματα», κατά τη διατύπωση του εγγράφου, που δημιουργούν οι κάτοικοι της περιοχής, που δεν συμφωνούν με την κατασκευή του ΧΥΤΑ και αντιδρούν

Μετά από εισήγηση του γενικού Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης κ.Καλογερόπουλου, χορηγείται η 8η κατά σειρά παράταση προθεσμίας εκτέλεσης των εργασιών του έργου στην ανάδοχο κοινοπραξία μέχρι και την 30-6-2014, προκειμένου να προχωρήσει η ολοκλήρωση του έργου…..

Με άλλα λόγια η μόνη σίγουρα κερδισμένη στη μάχη της Κερατέας ήταν όπως φαίνεται η εργολάβος εταιρεία, που εξακολουθεί να εισπράττει χωρίς να υλοποιεί…..

Είναι αυτό που γράφαμε στο παρελθόν: Νόμος είναι το δίκιο του εργολάβου.

 

http://olympia.gr/2014/02/08/369889/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters