Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Μα ήταν εξαίρετος διπλωμάτης...

 Από τον Κώστα Σαρρηκώστα

Και ξαφνικά πέσαμε από τα σύννεφα. Άνοιξε η γη κάτω από τα πόδια μας και δεν πιστεύαμε στα αυτιά μας ότι κάποιες ΜΚΟ (ίσως και εκατοντάδες αν ανοίξει η έρευνα) «έτρωγαν» και «κατάπιναν» εκατομμύρια ευρώ λες και ήταν στραγάλια.
Μείναμε επίσης άναυδοι όταν αποκαλύφθηκε η δράση των 15 και πλέον ατόμων γύρω από το λαθρεμπόριο πετρελαίου.
Και θα πέσουμε κυριολεκτικά... ανάσκελα όταν ακούσουμε πάλι, «μα ήταν καλός αυτός ο βενζινάς», «ήσυχος στη γειτονιά του αυτός ο οδηγός του βυτιοφόρου», «υπόδειγμα δημοσίου υπαλλήλου ο ανώτερος υπάλληλος του ΥΠ.Ε.Κ.Α» και «άριστος λειτουργός ο υπάλληλος του Α΄ Τελωνείου Πειραιά»...
Ας προσγειωθούμε. Οι περιπτώσεις αυτές -των τελευταίων δυο ημερών- είναι χαρακτηριστικές της πολιτικής σήψης και της βρομιάς που κυριαρχεί τα τελευταία χρόνια στην χώρα μας.
Είναι, όμως, αποτέλεσμα και της απάθειας που κυριαρχεί στην κοινωνία μας και που έχει – ας μου επιτραπεί- ποτίσει το πετσί των Ελλήνων. Πως αλλιώς θα μπορούσε να εξηγηθεί το γεγονός ότι την ώρα που εμείς απολαμβάνουμε τη φραπεδιά μας και συνεχίζουμε αμέριμνοι να κοιτάζουμε το... υπερπέραν, τα μεγάλα κεφάλια κρύβονται πίσω από αυτούς τους «αγωνιστές» και τους «μεροκαματιάρηδες» με αποτέλεσμα να μην τους δούμε ποτέ να κάθονται στο εδώλιο. Τουλάχιστον για να αποδειχθεί ή όχι και σε τι βαθμό η σχέση τους με την εκάστοτε ΜΚΟ, το εκάστοτε κύκλωμα λαθρεμπορίας...
Και αυτό είπε, άλλωστε, ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, ο κ. Δημήτρης Κουτσούμπας, σημειώνοντας για τη Μη Κυβερνητική Οργάνωση "Διεθνές Κέντρο Αποναρκοθέτησης" ότι «πολιτικές ευθύνες σίγουρα έχει ο κ. Παπανδρέου και νομίζω ότι θα πρέπει να διερευνηθούν και ποινικές ευθύνες. Διότι ο κ. Ρόντος θεωρείται από τα πρωτοπαλίκαρα τότε» και πρόσθεσε ότι «θα πρέπει να γίνουν όλες οι διαδικασίες που προβλέπονται, όπως γίνεται και ποινικά με τα δικαστήρια που κάνουν τώρα τους ελέγχους για τα πρόσωπα αυτά κι αν υπάρχουν πολιτικά πρόσωπα όπως ο κ. Παπανδρέου, θα πρέπει παραπέρα να ελεγχθούν».
Αλήθεια, όμως, πιστεύει κανείς ότι θα γίνει κάτι; Θα κάτσει στο σκαμνί κάποιος από την τότε κυβέρνηση; Έστω ένας διπλωμάτης, ένας πρώην υπουργός; Πολύ αμφιβάλω. Και είναι πραγματικά κρίμα την ώρα που σχεδόν κάθε βδομάδα αποκαλύπτεται και ένα μεγάλο σκάνδαλο κανείς από τους πραγματικούς πρωταγωνιστές να μην λογοδοτεί. Να τον κρύβει το ίδιο το σύστημα που δήθεν τον... αποκάλυψε.
Ίσως, λοιπόν, όσο ποτέ αυτή η περίοδος να είναι η ώρα της Δικαιοσύνης. Να δείξουν οι δικαστές στον ελληνικό λαό ότι το πάρτι τελείωσε και πως ήρθε η ώρα του λογαριασμού.
Άλλωστε δεν νομίζω να μας έχει μείνει και κάτι άλλο στο οποίο μπορούμε να ελπίζουμε σήμερα...
Εκτός και αν αφήσουμε τον φραπέ και τελικά αποφασίσουμε να σηκώσουμε μανίκια.

http://zeronews.gr/index.php/logismos/9935

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters