Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

Ο Δένδιας Μαντάμ Σουσού. του Πιτσιρίκου

Ο Δένδιας Μαντάμ Σουσού. του Πιτσιρίκου

Σε σημερινές δηλώσεις του, ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Δένδιας είπε –μεταξύ άλλων- πως «η ποιότητα των παράνομων μεταναστών που δέχονται οι Έλληνες είναι τραγική». Αυτός δεν είναι υπουργός, είναι η Μαντάμ Σουσού. Ο Μπύθουλας και το Κολωνάκι.


Ο κ. Δένδιας κάνει ένα μεγάλο λάθος: δεν είναι τραγική η ποιότητα των μεταναστών που έρχονται στην Ελλάδα• απλά, η ποιότητα των Ελλήνων είναι πάρα πολύ υψηλή και αυτό κάνει τους μετανάστες να μοιάζουν σαν καθυστερημένοι μπροστά στους Έλληνες.

Άρα δεν φταίνε οι μετανάστες αλλά η υψηλή ποιότητα των Ελλήνων που κάνει όλους τους άλλους να φαίνονται σαν λοβοτομημένοι.

Και είναι πάρα πολύ τυχερές οι χώρες που υποδέχονται Έλληνες μετανάστες. Γιατί ανεβαίνει και το δικό τους επίπεδο.

Η υψηλή ποιότητα των Ελλήνων αποδεικνύεται περίτρανα από το γεγονός ότι ψηφίζουν ζώα σαν τον Δένδια. Που δηλώνει και χριστιανός.

Γιατί νομίζετε πως χρεοκόπησε η Ελλάδα; Από την πολύ υψηλή ποιότητα των κατοίκων της.

Όταν ο κ. Δένδιας αναφέρεται στη χαμηλή ποιότητα των μεταναστών, εννοεί ότι είναι φτωχοί. Η πολύ χαμηλή ποιότητα της πλειοψηφίας των τουριστών που επισκέπτονται την Ελλάδα δεν ενοχλεί κανέναν γιατί οι τουρίστες αφήνουν χρήματα.

Το πρόβλημα λοιπόν δεν είναι οι μετανάστες, το πρόβλημα είναι πάντα οι φτωχοί.

Απαντώντας πρόπερσι σε έναν αναγνώστη από την Σουηδία, έγραφα μεταξύ άλλων:


«Η φτώχεια είναι το πρόβλημα, δεν είναι η μετανάστευση. Στρέφοντάς μας εναντίον των μεταναστών, στρέφουν τους φτωχούς εναντίον των φτωχών. Στρέφουν τους καταπιεσμένους εναντίον των καταπιεσμένων. Και αυτοί αλωνίζουν.

Οι μετανάστες είναι ανεπιθύμητοι και θεωρούνται κατώτεροι μόνο επειδή είναι φτωχοί. Φαντάζομαι πως δεν έχεις δει κάποιον ζάπλουτο Ιρακινό που αποφάσισε να ζήσει στη Δύση να γίνεται αντικείμενο χλευασμού και περιφρόνησης.

Μόνο οι φτωχοί μετανάστες περιφρονούνται. Και όχι μόνο οι φτωχοί μετανάστες. Και οι φτωχοί ντόπιοι περιφρονούνται. Κι έτσι γίνεσαι μετανάστης στη χώρα σου. Κι αντί να στραφείς ενάντια σε αυτούς που σε εξαθλίωσαν στρέφεσαι κατά των μεταναστών που είναι φτωχοί σαν κι εσένα. Αυτός είναι ο στόχος τους. Τον πέτυχαν.

Ξαναλέω, το πρόβλημα δεν είναι η μετανάστευση, είναι η φτώχεια και η εξαθλίωση. Που εξαπλώνονται με πάρα πολύ γρήγορους ρυθμούς. Και στις ευρωπαϊκές κοινωνίες.

Αντί να εξαπλωθεί η ευημερία της Δύσης και στις φτωχές χώρες, εξαπλώνεται η εξαθλίωση των φτωχών χωρών μέσα στις ευρωπαϊκές κοινωνίες.

Κι αντί οι Ευρωπαίοι να πάρουν στο κυνήγι κυβερνήσεις και αγορές, παίρνουν στο κυνήγι τους μετανάστες.»

(Ο Δένδιας είπε ακόμα ότι αλλάζει την Αστυνομία και θα την κάνει FBI από Ηλία του 16ου για να πιάνει τους κλέφτες. Ποιους κλέφτες ρε ζώον; Του περιπτέρου; Αφού η κυβέρνησή σου προστατεύει τους κλέφτες. Και είναι και γεμάτη κλέφτες.)

(Ο Αντώνης Σαμαράς το 2012 στο Παρίσι είχε πει για τους μετανάστες πως «Στην Ελλάδα, όμως, είναι σαν όμηροι, αφού στην ουσία αλλού θέλουν να πάνε». Από «όμηροι» το 2012 έγιναν άνθρωποι με «τραγική ποιότητα» το 2014. Μέχρι τις εκλογές θα γίνουν και ουρακοτάγκοι.)

πηγή

ΓΕΜΑΤΟΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ, Ο ΔΕΝΔΙΑΣ ΠΟΖΑΡΕΙ ΦΟΡΩΝΤΑΣ ΤΟ ΕΒΡΑΪΚΟ ΣΚΟΥΦΑΚΙ (ΚΙΠΑ)! ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ «ΕΛΛΗΝΕΣ» εβραίοι ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ!

ΘΕΛΕΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΚΑΙ Η ΧΑΡΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕΙ…!
 
 
 
 
 
 
Στιγμιότυπο από την επίσκεψη – προσκύνημα του υπουργού σε εβραϊκή συναγωγή στο Ισραήλ: Επιτέλους,ο εικονιζόμενος βρέθηκε σε οικείο περιβάλλον, γι’ αυτό και τον βλέπετε μες την τρελή χαρά!
Να τον χαιρόμαστε…!
πηγη
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters