Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου 2014

Καρούζος-gate: Φυλακή και η κοσμική Ρεβέκκα! ......... !!! Καρούζος ε; !!!


Εμφανώς καταβεβλημένη, σκιά του παλιού λαμπερού εαυτού της, που άλλοτε φιλοξενούνταν στις κοσμικές στήλες, η Ρεβέκκα Σκαφτούρα προσήλθε χθες το πρωί ενώπιον του ειδικού ανακριτή για θέματα διαφθοράς Γιώργου Ανδρέαδη προκειμένου να απολογηθεί για τις βαρύτατες κακουργηματικές κατηγορίες της φοροδιαφυγής, που φέρεται ότι υπερβαίνει τα 30.000.000 ευρώ, της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα και της ηθικής αυτουργίας σε απιστία.

Η 45χρονη πρώην σύζυγος του φυλακισμένου για μη απόδοση ΦΠΑ στο Δημόσιο Γιάννη Καρούζου, φορώντας ένα λευκό πουκάμισο με γκρι παντελόνι και έχοντας τα μαλλιά της πιασμένα κότσο, επί τρεις ώρες προσπαθούσε να πείσει ανακριτή και εισαγγελέα ότι είναι αθώα, «θύμα του ίδιου του πρώην συζύγου της». Τελικά η απόφαση του δικαστικού και του εισαγγελικού λειτουργού ήταν να κριθεί προσωρινά κρατούμενη, αφού θεώρησαν ότι συντρέχουν στο πρόσωπό της οι προϋποθέσεις που θέτει ο νόμος προκειμένου να οδηγηθεί στις φυλακές.

Η κατηγορουμένη προσκόμισε πριν από την απολογία της στον ανακριτή, διά του πληρεξούσιου δικηγόρου της Αλέξανδρου Λυκουρέζου, απολογητικό υπόμνημα 17 σελίδων, στο οποίο εξαπολύει συνεχείς βολές σε βάρος του Γιάννη Καρούζου. Οπως αναφέρει η κυρία Σκαφτούρα: «Από το φθινόπωρο του 2010, όταν και επήλθε οριστικά η διάσταση στον έγγαμο βίο μας, επιδόθηκε (σ.σ.: ο Γιάννης Καρούζος) σε έναν ανελέητο πόλεμο κατασυκοφάντησής μου, με αποξένωσε από τον όμιλο στερώντας μου ακόμη και την πρόσβαση στο γραφείο. Εγώ από νωρίς αποστασιοποιήθηκα από την εν γένει δραστηριότητα του τέως συζύγου μου, διότι αφοσιώθηκα στις προσπάθειες τεκνοποίησης με εξωσωματική γονιμοποίηση και στη συνέχεια αυτό το επέβαλε η δύσκολη κυοφορία μου. Για διάστημα δύο ετών (2005-2007) απείχα πλήρως από τις δράσεις του ομίλου και έμεινα αφοσιωμένη αποκλειστικά στην οικογένειά μου. Το έτος 2007 αναλαμβάνω τον τομέα μισθώσεων των ακινήτων που αγοράζει ο Καρούζος».

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η 45χρονη κατηγορουμένη στο υπόμνημά της, τη διοίκηση του ομίλου των 40 εταιριών που διατηρούσε με τον πρώην σύζυγο της την είχε τυπικά και ουσιαστικά εκείνος. «Αυτός έπαιρνε όλες τις αποφάσεις σχετικά με την επεκτατική, τιμολογιακή και αρχιτεκτονική πολιτική των ακινήτων που ανήκαν στον όμιλο» αναφέρει η κυρία Σκαφτούρα, προσθέτοντας: «Ουδέποτε υπήρξα εκτελεστικό μέλος κάποιας από τις εταιρίες του Καρούζου, ο οποίος επέλεγε πάντα τα ακίνητα που θα αγόραζε και σε ποιον θα τα πουλούσε».

Στον πρώην σύζυγό της ρίχνει τα «βέλη» της και για τα παράνομα, κατά την κατηγορία, δάνεια ύψους 300.000.000 ευρώ, που φέρεται ότι έλαβε ο όμιλος Καρούζου από τέσσερις τράπεζες. «Την ανεύρεση δανείων είχε αναλάβει αποκλειστικά, όπως και τη γενικότερη χρηματοπιστωτική πολιτική του ομίλου, ο Καρούζος με τους οικονομικούς του συνεργάτες» αναφέρει η Ρεβέκκα Σκαφτούρα.

Οσον αφορά τη μεταφορά ποσού 1.200.000 ευρώ σε ατομικούς λογαριασμούς της η κυρία Σκαφτούρα ανέφερε ότι το έπραξε επειδή «ο απρόβλεπτος και ο δεσποτικός Καρούζος μπορούσε εν μια νυκτί να καταστρέψει και τις εταιρίες που προορίζονταν για τα τέκνα μας». Την ίδια στιγμή τονίζει ότι δεν κατέβαλε προσπάθεια να διαφύγει από την Ελλάδα και επισημαίνει ότι συνελήφθη έξω από το σχολείο των παιδιών της, τα οποία η ίδια πήγαινε εκεί. Ο δικηγόρος της Αλέξανδρος Λυκουρέζος τόνισε, μετά την απόφαση για την προφυλάκιση της κυρίας Σκαφτούρα, ότι πρόκειται για «σκληρή, άδικη, αλλά σεβαστή απόφαση».

Βάσω Παλαιού

ΠΗΓΗ
http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2014/01/karoyzos-gate-fylakh-kai-h-kosmikh-rebekka-karoyzos-e.html
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

50000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ. ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΠΥΡΗ ΓΝΩΣΗ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ!!!
ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ!!!
https://www.aitherikigrafi.gr/keimena

ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΓΡΑΦΕΙΑ Ε.ΣΥ. – ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΑΠΟ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΣ;;; ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 600 ΔΙΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ

ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ : ΕΓΩ ΣΕ ΧΕΛΩΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΩ

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters