Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

Οι φωτοβολταϊκές μπίζνες της Γκρίνπις με τη ΠΑΣΟΚοκρατία….




— Αμ΄ έτσι κυρ-Βερνίκο μας, με τέτοιες «οικολογικές» πλάτες και μπίζνες, να σου αυτοδημιουργηθώ κι΄ εγώ εντός 24ώρου….
— Η κα Βάσω Παπανδρέου ….τα φωτοβολταϊκά -εν έτει 1997-  και ο κ. Γ. Α. Βερνίκος (Γ.Α.Β)  της Γκρίνπις.
  — «….έγκριση του υπουργείου Ανάπτυξης για τηνεπιχορήγηση μιας εξαιρετικά αμφισβητούμενης ενεργειακής επένδυσης  φωτοβολταϊκού σταθμού στην Κρήτη, την οποία η Γκρίνπις προωθεί πάση δυνάμει.»

  — Η ιστορία για την πράσινη ανάπτυξη είναι παλιά ….δεν την «άνοιξε» ο ΓΑΠ το 2009 (η ΝΔ, ως συνήθως, τελούσε υπνώττουσα) ….την είχε »σακουλευτεί» το ΠΑΣΟΚ  ….από την εποχή Σημίτη !
  — Δώδεκα χρόνια μετά, το ΠΑΣΟΚ του  Γ.Α. Παπανδρέου ….πρόλαβε -πριν ψοφίσει- και μοίρασε πράσινες άδειες σε δικούς του -ο καθένας γνωρίζει στην περιοχή του-  άσχετα αν μετά κι” αυτή η ιστορία «σκάτωσε» ….δυστυχώς δεν προκόβει τίποτε σ” αυτό τον τόπο.
[ ΑΝΑΓΝΏΣΤΗΣ ]


Έτσι λοιπόν η «φρεγάτα» του κ Αλαφούζου «Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΉ» έγραφε στις 13.06.1997.
«Πανηγύρισαν Γκρίνπις και Βάσω Παπανδρέου….. Για έγκριση αμφισβητούμενης επένδυσης
Ο «Φλοίσβος» δεν φέρνει τύχη στην κ. Βάσω Παπανδρέου. 
H επίσκεψή της στο πλοίο «Σείριος» της Γκρίνπις, που έχει ελλιμενισθεί στη μαρίνα του Φλοίσβου, το επιβεβαιώνει.
Έγινε, προκειμένου να «πανηγυριστεί» η έγκριση του υπουργείου Ανάπτυξης για την επιχορήγηση μιας εξαιρετικά αμφισβητούμενης ενεργειακής επένδυσης στην Κρήτη, την οποία η Γκρίνπις προωθεί πάση δυνάμει. Επένδυση, την οποία τόσο η αρμόδια επιτροπή αξιολόγησης του υπουργείου όσο και οι υπηρεσίες της E.E., θεωρούν εξαιρετικά προβληματική ως προς την πραγματοποίησή της. H σχετική πρόταση έχει υποβληθεί από την αμερικανική εταιρία IXECO Solar και αφορά στη δημιουργία φωτοβολταϊκού σταθμού ισχύος 5 MW στην περιοχή των Μοιρών Ηρακλείου. H κ. Παπανδρέου παραδέχθηκε χθες τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το σχέδιο και δήλωσε ότι εγκρίθηκε υπό όρους, για λόγους πολιτικής.   Λίγο αργότερα η Γκρίνπις με ανακοίνωσή της ουσιαστικά διέψευσε τα περί όρων.»
Ο κ.  Γ.Α. Βερνίκος, απάντησε με επιστολή του στην δημοσιογράφο, στις 20.06.1997 – ιδέ συνημμένη εικόνα.
GREENPEACE ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ 2 
Επικίνδυνα «ανοιχτοχέρα» η κα Β.Π ….πάντοτε!
ΣΗΜ.: Ο κ.  Γ.Α. Βερνίκος, πάει -ελέω Βενιζέλου- για δήμαρχος στον Πειραιά ….έτσι για να είναι κοντά στον Ελ. Νηογνώμονα (κύριος μέτοχος)


tsoutsouneros.arvanitis.eu

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters