Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

Κωλοπαιδαρισμός


Εκεί που νομίζεις ότι δεν πάει παρακάτω, έχει κι άλλο παρακάτω. Δεν κάνουν ούτε ένα λεπτό ησυχίας, δεν αφήνουν ούτε ένα χιλιοστό κυβικό αέρα καθαρό να πάρουμε ανάσα. Ό,τι μάς έκανε να γελάμε μέχρι δακρύων, κάποιες άλλες εποχές, έγινε κατεστημένο που ορίζει τις ζωές μας με μία ελαφρότητα λες και δεν έχει από κάτω να κάνει με ανθρώπους αλλά με σουρεαλιστικά playmobile.
Περάσαμε χαριτωμένα το Σαββατοκύριακο ακούγοντας την καλλίπυγο Αφροδίτη Αχ Σαλέχ να μάς απειλεί ότι θα αυτοεξοριστεί αν οι Έλληνες δώσουν ψήφο στον Σύριζα και τον καταστήσουν κυβέρνηση. Όλοι γελάσαμε με το ωραίο αστείο αλλά στο τέλος αυτό που μένει είναι ότι η Αφροδίτη του Πασοκ εκπροσωπώντας με την φωνή της το ίδιο της το κόμμα κατηγορεί εκ των προτέρων τους Έλληνες ότι θα είναι φιλοχουντικοί αν τολμήσουν να ψηφίσουν κάτι που δεν είναι στα γούστα της. Η Αλ Σαλέχ έχει γραμμένη την λαϊκή εντολή. Αυτό που θέλει είναι να μην χαλαστεί η θέση που έχει και δεν την ενδιαφέρει καθόλου αν αυτό θα είναι αποτέλεσμα μιας ολιγαρχίας.
Δεν πρόλαβε να ξημερώσει καλά-καλά, και ο υπουργός της κυβέρνησης Μπουμπούκος κατεβάζει τους Δικαστές και τις αποφάσεις τους από το υψηλότερο βάθρο της Πολιτείας λέγοντας ότι "όσους νόμους θα καταργούν (οι δικαστές), τόσους νόμους και εμείς θα ψηφίζουμε"! Ο Γεωργιάδης δεν σταματάει πουθενά, δεν τον φοβίζει τίποτε και στο λέει κατάμουτρα: Ακόμα και η Δικαιοσύνη να σε αθωώσει Έλληνα, εγώ θα βγάλω νόμο να σε στείλω στο μπουντρούμι γιατί έτσι γουστάρω. Η χούντα του Μπουμπούκου έρχεται και δένει απόλυτα με την φιλοσοφία της συγκυβέρνησης Πασόκ μέσα από τις χαριτομενιές της Αλ Σαλέχ: Πνιγείτε εσείς, η Δικαιοσύνη σας και η Δημοκρατία σας.
Βάζει σε εφαρμογή ο Χαρούλης μέσα στον φορολογικό νόμο με την οποία αν τολμήσεις και κάνεις διορθωτική φορολογική δήλωση για να είσαι καθαρός απέναντι στο Κράτος, τότε θα τιμωρήσει μέχρι και 2,500 ευρώ. Η ειλικρίνειά σου απέναντι ακόμα και σε αυτό το μπουρδέλο Κράτος θα τιμωρείται. Θα τρως πρόστιμο ακόμα και για το διορθωμένο λάθος σου. Αλλά ο Χαρούλης δεν σταμάτησε εκεί και ως σοβαρός τεχνοκράτης που είναι, ανακοίνωσε στο twitter του (τεχνοκράτης με πουλάκι) ότι θα μάς το μειώσει το πρόστιμο. Εσύ κάνεις σλάλομ με τα 2,500 ευρώ που σε καταστούν ποινικό κατηγορούμενο προσπαθώντας να κρατήσεις την φυλακή λίγο πιο μακρυά από το σήμερα και ο Χαρούλης σε ενημερώνει από το "πουλάκι" του ότι μπορεί να το σκεφτεί πόσο θα σου κατεβάζει το βρακί ή το πρόστιμο.

Ο κωλοπαιδαρισμός του νεοελληνισμού στο απόγειό του ανάμεσα στα μπούτια των τηλεοπτικών κυριακάτικων σόου και ανάμεσα στα μπούστα του καθημερινού τηλεοπτικού ξεκωλιασμού. Οι κεντρικές σελίδες εφημερίδων που θα έπρεπε να είχαν, τουλάχιστον σήμερα, ότι ένας Μπουμπούκος κατεβάζει την Δικαιοσύνη από το βάθρο της μέσω τηλεοπτικών καναλιών, μια Αφροδίτη του κώλου βρίζει τους Έλληνες ως φιλοχουντικούς και ένας Χαρούλης απαντά ως Γ.Γ. Ελληνικού Υπουργείου μέσω twitter, σήμερα ασχολούνται με τις βίλες του Γριβέα και με την απάντηση των Ελλήνων Αρχαιολόγων στο άρθρο των Times που προτείνει την ιδιωτικοποίηση των αρχαίων μας Μνημείων.
Όταν οι Λονδρέζοι πριν 2 χρόνια βάραγαν καμπανάκια για τις περίεργες αγορές ακινήτων στο Λονδίνο από Έλληνες που δεν τους ήξερε η μάνα τους, οι Έλληνες δημοσιογράφοι δεν έκαναν τον κόπο να σηκώσουν ένα τηλέφωνο σε μια real estate της Αγγλίας να πάρουν περισσότερες πληροφορίες. Μέχρι και ονόματα θα τους έδιναν οι συνάδελφοι τους Άγγλοι μόνο και μόνο για να έχουν θέμα να γράφουν ότι έγινε διαρροή ονομάτων από ελληνικό έντυπο.
Όταν τον Αύγουστο ο Παπούλιας υπέγραφε τον πολυσέλιδο νόμο με τίτλο "Ενίσχυση της τουριστικής επιχειρηματικότητας" σύμφωνα με τον οποίο οι ιδιώτες επενδυτές έχουν δικαίωμα μαζί με τα φιλέτα που θα αγοράσουν μπιρ παρα να διαχειρίζονται και τους αρχαιολογικούς χώρους που είναι μέσα σε αυτά, οι αρχαιολόγοι μάλλον έκαναν διακοπές παράλληλα με τον Παπούλια.
Μας δουλεύουν όλοι μαζί αντάμα. Πολιτικοί, εξουσιαστές, δικαστές, ξέκωλα, τεμπέληδες, δημοσιογράφοι, επιστήμονες, ακαδημαϊκοί και όσοι έχουν πάρε-δώσε με αυτό το σύστημα. Χώρισαν τα πορσελάνινα τσανάκια τους από τα δικά μας τα τσίγκινα. Μέχρι να μάς δουν όλους μαζί σε ένα τεράστιο συσσίτιο μέσα από σιδερόφραχτα στρατόπεδα συγκέντρωσης δεν θα ησυχάσουν. Το παιδικό τους όνειρο δεν ήταν μόνο να φθάσουν ψηλά αλλά να κατεβάσουν εμάς πιο κάτω κι από τον πάτο. Αυτό που ζούμε δεν είναι αποτέλεσμα οικονομοπολιτικής κατάστασης είναι η πραγματοποίηση των ονείρων διαχρονικών Εφιαλτών.- 

Γιάννης Λαζάρου

ΠΗΓΗ
 

http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2014/01/kwlopaidarismos.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters