Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΑΛΣΑΜΑΚΗΣ: ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΜΕΝΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ 
ΣΤΗΝ EI-END ΧΑΝΙΩΝ 08/01/2014

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ & ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ: 
ΟΜΑΔΑ:EI-END ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ Ei-End Μνημοσύνη



ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΑΛΣΑΜΑΚΗΣ: ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ 

Δυστυχώς έχουμε πιστέψει ότι η δημιουργία ανήκει σε κάποιους άλλους ενώ ουσιαστικά δημιουργός είναι ο Έλληνας. 

Ο παραγωγός είναι το αντίθετο DNA, είναι δυστυχώς οι αντίπαλοι του ελληνισμού, βέβαια δεν έχουμε φτάσει σε αυτό το σημείο να γίνει απόλυτα κατανοητό από όλους μας ότι εμείς ήμασταν, είμαστε και θα πρέπει να συνεχίσουμε να είμαστε οι δημιουργοί. Δυστυχώς αυτό ίσως να είναι και η αιτία που μας έχει ρίξει στην τρύπα που μας έριξε, ίσως αυτό να είναι η αιτία που ήμασταν εύκολα θύματα τα τελευταία 30, 40 χρόνια στον υλισμό. Δεν καταλάβαμε ποιοι ήμασταν. 

Εύχομαι αυτού του είδους τα προβλήματα να ξεπεραστούν, εύχομαι πολύ σύντομα όλοι μας να ξεχωρίσουμε και να καταλάβουμε να συνειδητοποιήσουμε, να εμπεδώσουμε, ότι είμαστε διαφορετικοί από όλους τους άλλους. Είπαμε είμαστε ίσοι. Ίδιοι δεν ήμασταν και δεν θα γίνουμε ποτέ. Ίσοι ναι είμαστε, αλλά όχι ίδιοι

Δυστυχώς όλοι αυτοί οι οποίοι αντιπαλεύονται την Ελλάδα, αντιπαλεύονται τον Ελληνισμό δυστυχώς είναι παραγωγοί στην πλειοψηφία τους, στην συντριπτική τους πλειοψηφία είναι παραγωγοί, είναι άνθρωποι της ύλης, εμείς δεν είμαστε, εμείς είμαστε δημιουργοί. Εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι αυτό που κάνουμε απόψε, είναι αυτό που κάνουμε κάθε Τετάρτη είναι αυτό που κάνουμε όποτε και όταν και από όπου μας δίνετε η ευκαιρία, είναι η σχόλη, είναι να μεταφέρουμε ιδέες να ανταλλάξουμε απόψεις, να ρίξουμε το σπόρο του λόγου και στην συνέχεια να τον θρέψουμε να τον ποτίσουμε, να τον βλαστήσουμε, αυτή είναι η κυρίως δουλειά η κυρίως εργασία η κυρίως ενασχόληση του ελληνισμού. 

Η σχόλη, όταν θέλουμε να μάθουμε πάμε σχολείο, εμείς λοιπόν που τελειώσαμε με τα σχολεία και δυστυχώς μάθαμε δυσάρεστα και στραβά πράγματα θα πρέπει να συνεχίσουμε να κάνουμε σχόλη, θα πρέπει να συνεχίσουμε αυτό, αυτό είναι το παραγωγικό, αυτή είναι η παραγωγή, η παραγωγή ιδεών, η παραγωγή απόψεων, μία παραγωγή που θα μας πηγαίνει ένα βήμα πιο μπροστά. Οι άλλες φυλές, τα άλλα έθνη, οι άλλοι λαοί δεν το αντιλαμβάνονται αυτό, είναι καθαρώς παραγωγοί. Πρέπει να πάνε στο εργοστάσιο να βγάλουνε 5000 Mercedes αύριο το πρωί, 6000 Volvo, 50 διακόπτες της Siemens, 5000 λαμπτήρες της τάδε εταιρίας, είναι παραγωγοί, απώτερος σκοπός τους είναι το οικονομικό κέρδος, 

Ο δικός μας σκοπός είναι η καλλιέργεια του πνεύματος, είναι η ψυχή μας, είναι η ελληνική παιδεία τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο. Έχουμε αξίες πάνω στις οποίες θα βασιστούμε.


ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΜΕΝΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ 
ΣΤΗΝ EI-END ΧΑΝΙΩΝ 08/01/2014

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ & ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ: 
ΟΜΑΔΑ:EI-END ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ Ei-End Μνημοσύνη


http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2014/01/antwnhs-balsamakhs-oi-ellhnes-einai-dhmioyrgoi.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters