Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

΄Ενωσις Ελληνίδων και Ελλήνων! Σκοπιμότης: ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!

 
H σκοπιμότης του προορισμού της είναι ο διαφορικός παράγων, τον οποίον η αγχίνοια απαιτεί, γιά να δούμε την ΄Ενωσι όλων των Ελληνίδων και των Ελλήνων, ως  ένα πολύπλευρο κοινωνικό δίκτυο ανθρώπων ελληνικών. 
Ως μία πολιτειακή οντότης, ένας πολιτικός θεσμός είναι σκόπιμος, εάν δύναται να παράγει είτε το ίδιο αποτέλεσμα, με διαφορετικούς τρόπους, στο ίδιο περιβάλλον ή διαφορετικά αποτελέσματα, στο ίδιο ή σε ένα διαφορετικό περιβάλλον.

Αντιθέτως με τα άρδην απολυταρχικά επιχειρήματα των δήθεν ιθυνόντων του τυραννικού καθεστώτος των κομμάτων της κομματοκρατίας, η δυνατότης εμφανίσεως επιλογών είναι αναγκαία γιά την σκοπιμότητα ενός πολιτικού θεσμού, αλλά είναι και ανεπαρκής. 
Μία δήθεν κοινωνική, οικονομική ή πολιτική οντότης, ένας δήθεν θεσμός, ο οποίος συμπεριφέρεται μεν διαφορετικά, αλλά τελικώς παράγει μόνον ένα αποτέλεσμα σε κάθε περιβάλλον, ναι μεν είναι μία σκοπών ή στόχων αναζητούσα ή επιδιώκουσα οντότης, αλλά δεν είναι σκόπιμος.

Και οι σερβομηχανισμοί είναι επίσης σκοπών ή στόχων αναζητούσες ή επιδιώκουσες οντότητες. Τελικώς όμως, ΜΟΝΟΝ οι ελεύθεροι άνθρωποι, όπως και οι εν ελευθερία διάγοντες θεσμοί μας, είμεθα συγκροτημένες οντότητες ή συγκροτημένα συστήματα σκοπιμοτήτων και όχι καθεστωτικοί σερβομηχανισμοί.

http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2014/01/enwsis-ellhnidwn-kai-ellhnwn-skopimoths-eleftheria.html
Νίκος Τανάλιας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters