Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

Ο «Χριστός» χτυπήθηκε από κεραυνό

Ο «Χριστός» χτυπήθηκε από κεραυνό


Απίστευτες είναι οι εικόνες που έρχονται από την μακρινή Βραζιλία και το Ρίο ντε Τζανέιρο, όπου το πασίγνωστο άγαλμα του Ιησού, ύψους 700 μέτρων, χτυπήθηκε το πρωί της Τετάρτης από κεραυνό.



Το άγαλμα που δεσπόζει στον λόφο Corcovado είχε χτυπηθεί ξανά το 2008 από κεραυνό και είχε υποβληθεί σε διαδικασίες αποκατάστασης των ζημιών, καθώς είχαν καταστραφεί τα δάχτυλα και τα χέρια του.



Το άγαλμα χαρακτηρίστηκε το 2007 ως ένα από τα θαύματα του κόσμου και είναι το μεγαλύτερο πέτρινο μνημείο για τον Ιησού.

http://www.zougla.gr/kosmos/article/o-xristos-ktipi8ike-apo-keravno

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters