Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

Στην ρωγμή του χρόνου!


Δεν θα μπούμε στην διαδικασία να συζητήσουμε τις στημένες εκπομπές μέχρι σήμερα, του κάθε κου Παπαδάκη, του κάθε Χίου, του κάθε Χατζηνικολάου και των εργοδοτών τους με στόχο τους τον ¨απατεώνα", "ασεβή" και "ψεύτη" Αρτέμιο Σώρρα.
Αυτόν που τόλμησε  να χαλάσει την πορεία των βρωμερών σχεδίων του κατεστημένου και των εντολοδόχων του.

Από τα κέντρα ή όργανα επιβολής  και παραπλάνησης τους όπως τα ΜΜΕ, όπως οι κυβερνήσεις , η εκκλησία και οι ταγοί της, όπως τα Πανεπιστήμια, οι Ακαδημαϊκοί, το δικαστικό σύστημα και το "σύστημα παιδείας" που μας έχουν επιβάλει και μέσω αυτών των κέντρων έχουν διαστρεβλώσει κάθε έννοια λογικής, ηθικής και επιστημονικής αξίας, διοχετεύοντας το μίσος τους και τον όλεθρο κατά αυτών που επί αιώνες ήταν δημιουργοί πολιτισμών με Αρχές και στόχο την οντολογική ανάπτυξη και ανάταση του Όντος, του Ανθρώπου μέσα σε κοινωνίες δικαίου (με τελευταίο τον Μυκηναϊκό Πολιτισμό...).

Αντίνοοι

ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΛΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΑΝΤΙΝΟΗΣΗ

Έγραψε κάποτε ο μεγάλος Έλληνας Οραματιστής Λίνος Καρζής:

"Είναι επιτακτική ανάγκη λοιπόν, σ΄όποιον έχει πείρα αιώνων να μιλάει την γλώσσα της ανίκητης πραγματικότητος.
Οι Έλληνες δημιουργοί πολιτισμών, που πάνω τους σωριάστηκε επί αιώνες το μίσος του ανθρώπου, κρατάν στα κύτταρα τους κληρονομική γνώση.  
Έχουν αποκτήσει κάποιο πνευματικό και κριτικόν ένστικτο.
Και πρέπει να τολμούν λέγοντας τις πικρές αλήθειες.
Η υπόστασις τους εξαρτάται από την γνώση αυτών των αληθειών.
Γιατί πρώτους αυτούς ο όλεθρος θα κτυπήσει." 

Αφού κατά την πάροδο αιώνων κατέστρεψαν, ισοπέδωσαν, σκότωσαν, έκαψαν ότι μπορούσαν...  Σήμερα και τουλάχιστον για δύο αιώνες  χτυπούν με μανία την γλώσσα, την ιστορική μνήμη, κάθε τι το Ελληνικό και μεταλλάσσουν την έννοια της παιδείας, των αξίων, του αυτοσεβασμού και κάθε έννοιας δικαίου .



Δηλητηριάζουν τον εγκέφαλο μας , το σώμα μας, μολύνοντας τα τρόφιμα, το νερό και τον αέρα που αναπνέουμε, ενώ δηλητηριάζουν την σκέψη μας μέσα από τα μάτια και τα αυτιά μας περνώντας από από αυτά τα τηλεοπτικά και ειδησεογραφικά δηλητήρια τους...
Αποτέλεσμα;
Καταλήξαμε...Άβουλοι! 
(Όσοι τυχών δεν αντιλαμβάνονται ας ψάξουν την έννοια της λέξεως: ΒΟΥΛΗΣΗ).



Μέσα στο σημερινό λοιπόν αρνητικό, ασφυκτικά τοξικό κλίμα των αυτοκτονιών, του φόβου, της αδικίας και παραπλάνησης, της καθημερινότητας δηλαδή των "υπηκόων" του κρατιδίου που λέγεται Ελλάδα......εμφανίζεται ο Αρτέμης Σώρρας και ο οργανισμός ΕND!


Οι... απάτριδες με τις "Νεοταξικές ιδεοληψίες" τους, ταράχτηκαν και αφού η αποσιώπηση που αρχικά επιχείρησαν δεν  πέτυχε και διαδόθηκε το νέο, ξεκίνησαν, σύμφωνα με τις προσφιλείς τους μεθόδους, τις παραστάσεις  υποβάθμισης, εξευτελισμού, λάσπης και σύγχυσης κατά της END, με σημαία την προστασία των ταλαιπωρημένων Ελλήνων που έχουν περάσει (και θα περάσουν...) τόσα δεινά!

 
Τα οικονομικά όπλα που μας πρόσφερε ο κος Σώρρας έχουν στόχο τον Επανελληνισμό.
Ο ίδιος δηλώνει συχνά ότι δεν έχει κομματικό χρώμα, δεν ανήκει σε κάποιο δόγμα και πιστεύει στην μητέρα Ελλάδα!
Αυτό μας δόνησε από την αρχή θετικά ως προς τις προθέσεις του και τον έκανε αδελφό μας! Συνέλληνα! Με όλη την γνώση και τα όπλα που κουβαλάει αυτός και οι συνεργάτες του του ΕΙ-ΕΝΔ.
Ας το εκμεταλλευτούμε αυτό, μαζί με την κληρονομική γνώση που φέρουμε στα κύτταρα μας, όπως λέει ο Λίνος Καρζής, μαζί με αυτήν την ρωγμή του χρόνου, την κατάλληλη χρονική συγκυρία,  ώστε να δούμε την πραγματικότητα κατάματα, να αφαιρέσουμε ότι μας "θολώνει" και δεν μας επιτρέπει να "δούμε" και να κάνουμε την ανατροπή πρώτα μέσα μας και μετά έξω! Η ώρα όμως είναι τώρα, σήμερα!



Όπως ξέρουμε ο χρόνος πάντα αποκαλύπτει...
...τα λέμε στην Συνέλευση!


 

http://olixnos.blogspot.gr/2014/01/blog-post_4847.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters