Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

ΕΞΕΡΡΑΓΗ ΕΚΡΗΚΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ Γ. ΜΙΧΕΛΑΚΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ (ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

AMIRAL2


Αναστάτωση επικράτησε πριν από λίγη ώρα στο κέντρο της Αθήνας, στην οδό Αμερικής 10, όπου στεγάζεται το πολιτικό γραφείο του Υπουργού Εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκη, από έκρηξη που προκλήθηκε από αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες. Μέχρι τώρα δεν έχουν αναφερθεί τραυματίες. Οι έρευνες συνεχίζονται…

AMIRAL3
Ωστόσο κατόπιν εορτής, το παρών του στις έρευνες έδωσε και ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ, επικεφαλής των συνδικαλιστών της Ν.Δ Δημήτρης Γεωργάντζης, ο οποίος μεταξύ άλλων, φαίνεται πως πήγε και για να «συλλυπηθεί» τους ομοϊδεάτες του, σαν σωστό  κομματικό στέλεχος της ΠΟ.ΑΞΙΑ.

AMIRAL1




http://www.makeleio.gr/?p=48683

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters