Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

ΤΙ ΕΜΑΘΕ ΤΟ makeleio.gr ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΣΤΡΟΦΗ 180 ΜΟΙΡΕΣ; ΟΤΙ ΤΑ 600δις ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ;

swrras


Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες ο Αρτέμης Σώρρας,που υποστηρίζει ότι διαχειρίζεται “πακέτο” 600 δις δολαρίων που θα σώσει την χώρα μας από το δημόσιο χρέος,βρέθηκε στις 12 το μεσημέρι στην ΓΑΔΑ.
Ο επικεφαλής της οργάνωσης End National Debt ,που στο εγγύς ή στο απώτερο μέλλον θα αποδειχθεί το αληθές της προσφοράς των 600 δις δολαρίων, για αρκετή ώρα επισκέφτηκε την ΓΑΔΑ.
Σύντομα περισσότερες λεπτομέρειες…

http://www.makeleio.gr/?p=48663
Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΠΗΓΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ....ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΚΑΛΟΠΑΙΔΟ Ο ΔΑΡΑΒΙΚΑΣ ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΤΟ ΑΣΑΝΣΕΡ ΚΑΙ ΕΤΡΕΞΕ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΡΑΚΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΧΕ ΣΤΗΝ ΓΑΔΑ;;; ΕΕΕΕ ΧΙΟ ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΕΧΕΙ Ο ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΣΟΥ ΔΑΡΑΒΙΚΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΓΑΔΑ;;;;ΧΑΧΑΧΑ!!!! ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΧΙΟ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΕ ΜΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΝΑ ΣΟΥ ΤΑ ΠΕΙ....ΕΜΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ....ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΚΟΠΤΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ ΘΑ ΤΙΣ ΔΕΙΣ ΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΩΡΑΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΜΕ ΒΙΣΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ; ΧΑΧΑΧΑ
 
https://www.facebook.com/groups/epsilon5/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters