Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

Συγκλονιστικό βίντεο αποδεικνύει γιατί ένας πιλότος βλέπει σε μια μέρα όσα δε βλέπουν άλλοι σε μια ζωή [βίντεο]

Με τη φράση «αυτός είναι ο λόγος που πετάμε» ξεκινάει το παρακάτω τετράλεπτο βιντεάκι και πραγματικά δεν χρειάζεται περισσότερος χρόνος για να πειστεί κάποιος για το μεγαλείο που αντικρίζει ένας πιλότος σε μια μόνο πτήση.
Στο βίντεο καταγράφεται η πτήση ενός αεροσκάφους Airbus A320, της αυστραλιανής low cost αεροπορικής εταιρείας Jetstar το οποίο προσεγγίζει το Διεθνές αεροδρόμιο Κουίνσταουν της Νέας Ζηλανδίας.
Το αεροπλάνο πετάει σε χαμηλό ύψος πάνω από χιονισμένες οροσειρές, που «λούζονται» από το πρώτο φως του ήλιου. Στη συνέχεια κατεβαίνει κάτω από τα σύννεφα πετώντας πάνω από ένα ποτάμι, λίγο πριν προσγειωθεί στο διάδρομο του αεροδρομίου.
Το συγκλονιστικό βίντεο ανέβασε το inflight.gr, και όπως αναφέρει ο ίδιος ο πιλότος που ανέβασε το βίντεο στο YouTube «Αυτός είναι ο λόγος που πετάμε», αναφερόμενος στην απέραντη ομορφιά που αντίκρισε κατά τη διάρκεια της συγκεκριμένης προσγείωσης.
Πρόσθεσε μάλιστα: «Κάποιες φορές, ο πιλότος βλέπει σε μια μέρα όσα άλλοι άνθρωποι δεν θα δουν σε όλη τους τη ζωή»




http://www.4news.gr/%CF%83%CF%85%CE%B3%CE%BA%CE%BB%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%B2%CE%AF%CE%BD%CF%84%CE%B5%CE%BF-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%B4%CE%B5%CE%B9%CE%BA%CE%BD%CF%8D%CE%B5%CE%B9-%CE%B3%CE%B9/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters