Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

ΔΟΚΤΩΡ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ: Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, Η ΝΕΑ ΓΗ & ΤΑ ΑΚΑΣΙΚΑ ΑΡΧΕΙ

LAMPRAKIS.jpg
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΜΕΝΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ 
ΤΟΥ ΔΟΚΤΩΡΟΣ ΜΑΝΩΛΗ ΛΑΜΠΡΑΚΗ
ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ Ei-End
XANIA 6/8/2013-ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ART FM ΚΥΠΡΟΥ 

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ & ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ 
ΟΜΑΔΑ : Ei-End Μνημοσύνη
Ο Αρτέμης Σώρρας έχει μια αποστολή. Κι όταν λέω αποστολή θα ρωτήσετε ποιος του την έδωσε την αποστολή. Εδώ θα μου επιτρέψετε να είμαι λίγο στην γκρίζα ζώνη. 

Η αποστολή έχει δοθεί από κέντρα τα οποία δεν μπορούν να γίνουν φανερά αυτή την στιγμή. Είναι όμως κέντρα τα οποία επιβλέπουν τον Ελληνισμό διαχρονικά και δεν πρόκειται να επιτρέψουν ποτέ μα ποτέ την αλλαγή σκηνικού στον πλανήτη. Αυτό που συμβαίνει τώρα η αλλαγή δηλαδή του σκηνικού συμβαίνει προς την αντίθετη παράταξη.


ΚΟΜΒΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ - 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2012

Δεν μπορείτε να καταλάβετε πόσο κομβικό σημείο ήταν η 29η Σεπτεμβρίου του 2012. Θα σας το εξηγήσω πολύ απλά. 

Πολλοί από εσάς που είστε στα sites βλέπετε ότι ένας από τους μεγάλους πολεμίους είναι ένας Γιαλτουρίδης από την Βοστώνη. Ο Γιαλτουρίδης λοιπόν ο Βασίλης, ο Βιλάρδος, ο Βαρουφάκης και ο Γιώργος ο Παπανδρέου είχανε πάρει μια συγκεκριμένη εντολή, από συγκεκριμένα κέντρα να πάρουν την Ελλάδα από το ευρώ και να την κολλήσουν στο δολάριο. 

Παρουσιάστηκαν λοιπόν πολλά σενάρια κατά την διάρκεια της εκθέσεως της Θεσσαλονίκης το 2012 όπου όλοι αυτοί οι κύριοι και ακόμη δυο καθηγητές οικονομολόγοι στην Αμερική, έναν εκ των οποίων συναντήσαμε σε ένα κανάλι στην Κύπρο. Εμείς κάναμε μια εκπομπή κι αυτός μόλις τελείωνε την εκπομπή, όπου προέβαλε την αποσύνδεση της Ελλάδος από το ευρώ και την διασύνδεσή της με το δολάριο. 

Η επίσημη ανακοίνωση έγινε στην Θεσσαλονίκη, στην έκθεση Θεσσαλονίκης. Εκεί λοιπόν παρουσιάστηκε το γεγονός ότι θα ήταν καλό να δηλώσει η Ελλάδα πτώχευση και να προσκολληθεί στο δολάριο για μια 5ετία για να "σταθεροποιήσει" την οικονομία της και μετά να πάει σε οποίο νόμισμα θέλει. Τη δραχμή ή οποιοδήποτε άλλο. Για να μην υπάρξει μεγάλη καταστροφή. 

Καταλαβαίνετε βέβαια ότι δεν φεύγεις από τη Σκύλλα για να πας στη Χάρυβδη. Έτσι,2 εβδομάδες αργότερα βγήκαμε εμείς με τη δική μας προσφορά. Γιατί; Το 1992 μόλις κέρδισε τις εκλογές ο Ανδρέας Παπανδρέου μετά το Μητσοτάκη είχε πάρει ένα δάνειο από την FRB της Βοστώνης. Χαζάρικη Τράπεζα των Rothschild για 32 εκατ. 31,2 δις. Αυτό έπρεπε να πληρωθεί από 1 - 14 Οκτ 2012. Εάν δεν πληρωνότανε αυτό ήτανε ο λόγος που θα δηλωνόταν η πτώχευση και η προσκόλληση της ελληνικής οικονομίας στο δολάριο. 

Με τη δική μας παρέμβαση λοιπόν αυτή η διαδικασία σταμάτησε. Δεν μπορούσε πλέον κανένας να πτωχεύσει την Ελλάδα. διότι υπήρχαν κατατεθειμένα 600 δις στο όνομα της Ελληνικής Δημοκρατίας και 50 δις στην Κύπρο. Άρχισε λοιπόν ένας ανταρτοπόλεμος από αυτούς τους κυρίους τους οποίους εμείς πρέπει να σας πω τους αγνοούμε εντελώς. Εμένα προσωπικά δεν με ενδιαφέρουν αλλά πρέπει να καταλάβετε ότι ο αγώνας που κάνουμε είναι τιτάνιος και πρέπει να ανταπεξέλθουμε τώρα στις μεγάλες στοές.


Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΟΑ ΤΩΝ ΑΧΑΡΝΩΝ & Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Τι σημαίνει αυτό; Ο κ. Γιαλτουρίδης είναι υψηλόβαθμο στέλεχος της στοάς του σκωτικού δόγματος αλλά έχει έναν επιστήθιο φίλο με τον οποίο συνεργάζεται στη Νέα Υόρκη ο οποίος είναι ο πρόεδρος της εβραϊκής στοάς "B'nai B'rith"Η στοά B'nai B'rith" είναι μια μιλιταριστική στοά η οποία υπάρχει σε όλο τον πλανήτη διεσπαρμένη μέσα στις κοινωνίες. 


Μπορεί και εδώ να υπάρχει κάποιος ο οποίος να υπηρετεί τα συμφέροντα αυτής της στοάς. Η Μασονική στοά μπορεί να έχει πατριώτες μέσα. Μπορεί κάποιοι να γίνουν μασόνοι να πάνε στη μασονία γιατί πιστεύουν ότι με τον τρόπο αυτό ειλικρινά θα βοηθήσουν τον Ελληνισμό. Το όνειρο αυτό διαλύεται όταν οι δύο στοές ενώνονται μεταξύ τους και κάνουνε την μεγάλη στοά. Η μεγάλη στοά είναι τα εξέχοντα στελέχη του "B'nai B'rith" και τα εξέχοντα στελέχη του σκωτικού δόγματος. Αυτή είναι και η μεγάλη στοά Αχαρνών των Αθηνών από όπου διοικείται όλη η Ελληνική πολιτική σκηνή. Από την άκρα δεξιά μέχρι το ΣΥΡΙΖΑ και την Παπαρήγα. Όλοι εξαρτώνται από τη μεγάλη στοά των Αχαρνών. 

Λοιπόν αντιλαμβάνεστε ότι ο πόλεμος στον οποίο έχουμε εμείς να αντεπεξέλθουμε τώρα, δεν είναι τοπικός πόλεμος, δεν είναι βγαίνει κάποιος παλαβός στο διαδίκτυο και τα βάζει μαζί μας ή βγάζει μια ανακοίνωση και λέει "τα ομόλογα είναι ψεύτικα εγώ ρώτησα κλπ..". Λες και ρώτησε ενώ δεν υπάρχει υπουργείο εξωτερικών.


ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑ - ΟΛΗ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Εδώ λοιπόν θα ήθελα να σας δείξω μερικά έγγραφα που δεν τα έχουμε δείξει ποτέ, και σε κανέναν. 

Για να κατατεθεί η πρόταση αυτή με τα ομόλογα του Αμερικανικού Δημοσίου έπρεπε να γίνουν πάρα πολλές εργασίες. Ξόδεψα στην Ουάσινγκτον τουλάχιστον 9 μήνες κάνοντας διαβουλεύσεις με υψηλόβαθμα στελέχη της αμερικανικής κυβέρνησης υπογράφοντας 3 συμβόλαια με την αμερικανική κυβέρνηση και εν τέλει, σύμφωνα πάντα με το γράμμα του νόμου, η πρώτη κίνηση που κάναμε ήταν να ειδοποιήσουμε την αμερικανική κυβέρνηση τι επρόκειτο να κάνουμε. 

Στις 6/11/2012 στάλθηκε ένα confirmation από μεγάλη δικηγορική εταιρεία της Νέας Υόρκης στους έξης: Στον Πρόεδρο των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα, στον υπουργό οικονομικών Γκάιτνερ, στην υπουργό εξωτερικών Χίλαρυ Κλίντον, στην Κριστίν Λαγκάρτ (πρόεδρος ΔΝΤ) στον Εμμανουήλ Μπαρόζο, στον Ντράγκι, στο Σαμαρά, Παπούλια, Πρόεδρο της Βουλής και αρχηγούς κομμάτων. Έχουμε επίσης από τη Federal Express όλα τα αποδεικτικά στοιχεία για την ημέρα και την ώρα που παραδόθηκαν στον καθένα.

Αυτό εδώ είναι η 1η επιστολή που απεστάλει επίσης προς όλους αυτούς που αναφέραμε παραπάνω.Αυτό εδώ λοιπόν είναι η 1η επιστολή που εστάλει τον Σεπτέμβριο του 2012 στους επισήμους της αμερικανικής κυβέρνησης όπου τους δίδει πρώτα τις συντεταγμένες των χρεογράφων. Τους αριθμούς τους κωδικούς δηλαδή. Μετά τους λέει ότι αυτό είναι ένα μέρος του συμβολαίου των 2,875 τρις. και αφαιρούμε τώρα από αυτό το χρέος. Γιατί γίνεται αυτό; Για δυο λόγους. 1ον εάν εγώ δώσω ένα ομόλογο π.χ. στον Ανδρέα δεν μπορώ να το δώσω και στο Νίκο. Πρέπει λοιπόν η κυβέρνηση να βγάλει από τον κατάλογο της ότι αυτό το ομόλογο είναι πλέον εν ισχύ. Κατατίθεται στο όνομα του Ανδρέα για να μη μπορώ να το δώσω και στο Νίκο. Με αυτό λοιπόν τον τρόπο καταγράφει η αμερικανική κυβέρνηση τι γίνεται με το χρέος το οποίο έχει έξω. Το 2ο είναι ότι μπορεί συμφώνα με τη νομολογία που δημιουργήθηκε το ομόλογο, να εκφέρει αντιρρήσεις η αμερικανική κυβέρνηση για το που πάει. Εάν ο Ανδρέας είναι τρομοκράτης θα πει αμέσως η αμερικανική κυβέρνηση, ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ. Δεν μπορείς να κάνεις καμιά απολύτως μεταφορά. Αυτό μπορεί να το πει εντός 15 εργάσιμων ημερών. Δηλαδή εάν η Αμερικανική κυβέρνηση σύμφωνα με τη νομοθεσία δεν πει ότι δεν συμφωνούμε την μεταβίβαση των χρεογράφων στον Ανδρέα, αυτομάτως είναι έγκρισις για να μεταβιβαστούν στον Ανδρέα. 

Αυτό λοιπόν δόθηκε μαζί με τα αντίγραφα όλων των ομολόγων στην αμερικανική κυβέρνηση για πρώτη φορά στις 12/9/2012. Αφού ξεκαθαρίσαμε ότι η αμερικανική κυβέρνηση δεν είχε πρόθεση να μπλοκάρει αυτή τη μεταφορά, η 1η κίνηση ήταν να τους ξεκαθαρίσουμε ότι έχουμε την πρόθεση να καταθέσουμε για την Ελλάδα. 

Η 2η κίνηση στις 28/9/2012 (12/9/2012 + 15 ημέρες = 27/9/2012) ήτανε ότι θα τα καταθέσουμε σε αυτήν την Τράπεζα για λογαριασμό της Ελλάδος. Η κατάθεση αυτών των χρεογράφων, δηλαδή, των 600 δις για την Ελλάδα και των 48,9 δις για την Κύπρο έγινε παρουσία του κεντρικού τραπεζίτη του Καναδά. Μάλιστα ο τραπεζίτης αυτός τυχαίνει να είναι και ο Διευθυντής ηλεκτρονικού εγκλήματος ολόκληρου του Καναδά. 

Αυτός παρέλαβε τα ομόλογα, αυτός τα σφράγισε, και αυτός τα έβαλε μέσα στο χρηματοκιβώτιο. Συχνά ακούτε ότι: «Εμείς ρωτήσαμε την τράπεζα του Καναδά και δεν έχει 600 δις για την Ελλάδα γιατί όλη η τράπεζα έχει κεφαλαιοποίηση 550 δις.» Αυτή είναι η αλήθεια. Ο λογαριασμός στον οποίο κατατίθενται τα ομόλογα είναι ένας λογαριασμός κηδεμονευόμενος δηλαδή, το κράτος δίνει την δικαιοδοσία σε κάποια εταιρεία ή σε κάποιο άτομο, όπως π.χ. το ταμείο παρακαταθηκών και δανείων στην Ελλάδα, να πάρει μια αξία και να την φυλάσσει έναντι ορισμένου τιμήματος μέχρις ότου το καταπίστευμα, δηλαδή όταν ο Σώρρας αποφάσισε να δώσει τα 600 δις για την Ελλάδα, έκανε μια συμφωνία με τον custodian τον κηδεμόνα δηλαδή. Αυτός που φυλάσσει το καταπίστευμα, ο θεματοφύλακας του καταπιστεύματος, του είπε ότι για να πάρει τα λεφτά πρέπει να κάνει 1,2,3 πράγματα. Δεν μπορεί τώρα να αλλάξει τους ορούς ο Σώρρας. Ότι έγραψε σε αυτή τη συμφωνία που είναι 40 σελίδες συμβόλαιο, έδωσε σαφείς εντολές σε αυτόν που φυλάει το καταπίστευμα στον κηδεμόνα δηλαδή. Το ίδιο πράγμα συνέβη και με την Κύπρο. 

Ο άνθρωπος ο οποίος παρέλαβε και κατέθεσε τα ομόλογα. ο κηδεμόνας δηλαδή, σου δίνει ένα χαρτί που ονομάζεται CDR. 

Το CDR είναι Certificate Deposit Receipt, δηλαδή Απόδειξη Καταθέσεως. Καταθετήριον. Με αυτό το καταθετήριο, το οποίο είναι επίσημο κρατικό έγγραφο, μπορείς να κάνεις τις συναλλαγές σου με αυτόν ο οποίος είναι ο αποδέκτης του καταπιστεύματος. Το παίρνω δηλαδή αυτό εγώ και πάω στον Σαμαρά ή πάω στον Στουρνάρα, όπως το κάναμε κιόλας, και του λέμε, κοιτάξτε, έχουμε καταθέσει αυτά υπέρ της ελληνικής δημοκρατίας και οπότε θέλετε μπορείτε να φωνάξετε το Σώρρα να κάτσετε κάτω, να πληκτρολογήσει τον κωδικό και να πιστωθεί ο ελληνικός λογαριασμός. Πολύ απλό. Δεν υπάρχει κάτι άλλο. 

Το μόνο που μπορεί να πει η τράπεζα της Ελλάδος είναι: «Θέλω τα ομόλογα να είναι εδώ στη φυσική τους μορφή.» Αυτό γίνεται με διατραπεζικό Courier. Γιατί μπορεί εάν τα στείλεις με ένα ταχυδρομείο UPS ή οτιδήποτε άλλο κάποιοι "γάτοι" ή "ποντίκια" να παρέμβουν. Γι' αυτό το λόγο στέλνονται με διατραπεζικό Courier το οποίο 2 φόρες την εβδομάδα φεύγει από τον Καναδά προς την Ευρώπη, Τρίτη και Παρασκευή. 

Το χειρότερο που μπορούσε να ζητήσει ο Προβόπουλος θα ήταν να πει: «Θέλω τα ομόλογα στο δικό μου χρηματοκιβώτιο.» Να μην εμπιστευθεί δηλαδή το καταθετήριο και να πει: «φέρτε μου τα ομόλογα εδώ.» Για να το κάνει αυτό πρέπει να ειδοποιήσει τον κηδεμόνα και να πει στον κηδεμόνα: «θέλω να μου στείλεις τα ομόλογα να τα έχω στο χρηματοκιβώτιο της Τραπέζης της Ελλάδος.» Να φωνάξει ακολούθως το Σώρρα, να κάτσει δίπλα του, να του δώσει τον κωδικό και αυτομάτως πιστώνεται ο λογαριασμός της Ελληνικής δημοκρατίας. Τόσο απλά! Το πρόβλημα πιο είναι; Όταν δώσει τον κωδικό δεν μπορεί να κάνει πίσω. Δεν μπορεί να πει ΟΧΙ δεν τα θέλω πλέον. 

Εάν του δώσει τον κωδικό και πιστωθεί ο λογαριασμός σημαίνει ότι συμφώνησε και με τους όρους του καταπιστεύματος. Συμφώνησε με τους όρους τους οποίους έχει ήδη εξηγήσει ο κηδεμόνας στον αποδέκτη. Δηλαδή στον αρχηγό του κράτους στην Ελληνική δημοκρατία στο Στουρνάρα ή οποιονδήποτε άλλο. Εξηγεί ο κηδεμόνας ότι οι όροι του καταπιστεύματος είναι αυτοί. Ότι για να πάρεις τα λεφτά πρέπει να κάνεις αυτό.


ΔΥΟ ΟΡΟΙ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ 

  1. 1ος όρος: Λογιστικός έλεγχος του εξωτερικού χρέους. Αυτό σημαίνει να διαπιστωθεί αν το Ελληνικό χρέος είναι πραγματικό ή πλασματικό. Σε 3 χώρες στον κόσμο έχει γίνει αυτή η διαδικασία. Και στις 3 χώρες το πραγματικό χρέος ήταν μόνο 10% του φαινομενικού χρέους. Τελευταία έγινε στο Εκουαδόρ. Ο Correa ο πρόεδρος του Ισημερινού (Εκουαδόρ) είναι το κόκκινο και το μαύρο πανί της διεθνούς πολιτικής σκηνής σήμερα, γιατί είχε το σθένος να τα βάλει με αυτούς τους τραπεζίτες και πλήρωσε μόνο το 8% του χρέους γιατί το 92% ήταν εντελώς παράνομο και καταχρηστικό. Αυτό λοιπόν ζητάει και ο Σώρρας. Ζητάει λογιστικό έλεγχο της νομιμότητας του χρέους. Εσείς δεν θα κάνατε το ίδιο;
  2. 2ος όρος: Όποιος διαχειρίστηκε δημόσιο χρήμα από το 1974 και μέχρι σήμερα πρέπει να ελεγχθεί από μια δεκαμελή επιτροπή αρεοπαγιτών οι οποίοι θα εκλεγούν δια κλήρου. Όχι όποιον θέλουμε βάζουμε. Δέκα αρεοπαγίτες θα δημιουργήσουν μια επιτροπή η οποία θα ελέγξει όλους που διαχειρίστηκαν δημόσιο χρήμα. Ο αριθμός αυτών είναι 9.080 άτομα κατά τη διάρκεια των προηγουμένων 47 ετών. 

Δέν υπάρχει άλλος όρος. Όλα αυτά που ακούτε περί αλλαγής συντάγματος αυτά είναι όλα νοσηρή φαντασία των αντιπάλων.
Δύο λοιπόν είναι οι όροι, και αντιλαμβάνεστε ότι ο ένας όρος απευθύνεται στους διεθνείς τραπεζίτες, 
ο δε άλλος όρος στα τσιράκια και τα χαμόγια τους.
Πιστεύω ότι δεν υπάρχει Έλληνας, εκτός εκείνων που τους βολεύει αυτή η κατάσταση, 
ο οποίος να νομίζει ή να πιστεύει ότι δεν πρέπει να γίνει αυτός ο έλεγχος.



Η ΝΕΑ ΓΗ - Η ΑΡΕΤΗ

Ανοίγει μια εποχή καινούργια για τη Γη και αυτό το Project ονομάζεται "Η Νέα Γη". 

Η Νέα Γη λοιπόν πρέπει να διακατέχεται: 1. από το συναίσθημα της δικαιοσύνης. Η οποία δικαιοσύνη είναι απόρροια αρετής. Εάν ενθυμείστε όλοι οι ορισμοί των Αρχαίων Ελλήνων, όλων των φιλοσόφων περί της ιδανικής πολιτείας άρχιζαν πάντα με τη δικαιοσύνη. 

Εάν το συναίσθημα, η ψυχή του ανθρώπου δεν αισθάνεται ότι υπάρχει και επικρατεί δικαιοσύνη για όλους, υγιές σύστημα δεν μπορεί να λειτουργήσει. Έτσι λοιπόν, η δημοκρατία δεν είναι εκδικητική, δεν τιμωρεί. Προσπαθεί να προστατεύει τον εαυτό της. 

Αυτοπροστατεύεται η δημοκρατία ως πολίτευμα μόνον εάν το σύνολο των πολιτών τους οποίους διοικεί έχουν το συναίσθημα ότι επικρατεί δικαιοσύνη. Δεν θα θεωρηθούν αυτοί οι 2 όροι ως τιμωρητικοί ή ως εκδικητικοί. Είναι μόνον τα θεμέλια για τη Νέα Γη. Για τη Νέα Ελλάδα. Για το Νέο Ελληνισμό. Δεν υπάρχει κάτι άλλο. Εάν η δικαιοσύνη βασίζεται στην αρετή πλέον θα βαδίσουμε προς μια καινούργια ανθρωπότητα και ο λόγος για τον οποίο δέχεστε εσείς αυτά που σας λέω απόψε, ενώ αν σας τα έλεγα πριν από 15 χρόνια θα φωνάζατε το ασθενοφόρο να με πάρει, είναι γιατί η εργασία του διαφωτισμού, της διάνοιξης του νου, έχει ήδη αρχίσει. Έχει ήδη αρχίσει από τις αρχές της χιλιετίας. Από το 2000.


Ο ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ 

Αντιλαμβάνεστε λοιπόν ότι μιλούμε για 2 εντελώς ξεχωριστά κομμάτια εδώ. Το ένα είναι τα Αμερικανικά ομόλογα και το δεύτερο είναι οι μετοχές της Τραπέζης της Ανατολής. Υπάρχουν 13 τέτοια οικονομικά εργαλεία, το καθένα από αυτά λύνει το οικονομικό πρόβλημα όλου του πλανήτη! Τα 13 αυτά εργαλεία βρίσκονται σε Ελληνικά χέρια.

Δεν μπορώ να σας πω σε ποια χέρια αλλά είναι πάντως σε Ελληνικά χέρια. Η αποστολή μας είναι με οποιοδήποτε τρόπο να δημιουργήσουμε την ιδανική πολιτεία στην Ελλάδα για να ακολουθήσει ο υπόλοιπος πλανήτης. 

Ο Ελληνισμός που εκπροσωπεί την ανθρώπινη ψυχή, πάντα υπακούει στον συμπαντικό νόμο της Ελεύθερης Βούλησης. Ουδέποτε δίδεται βοήθεια σε κάποιον που δεν την ζητάει. Εάν ενθυμίστε από την Καινή Διαθήκη τι λέει. "Αιτείται και δοθείσεται υμίν, Κρούετε και ανοιγείσεται" Δεν θα πούμε τώρα ποιος το είπε αυτό. Σίγουρα δεν το είπε ο Παύλος ή κάποιος από τους Ευαγγελιστάς. Αυτό είναι καθαρά Ελληνική φιλοσοφία και κάποια στιγμή στο μέλλον όταν αποκατασταθεί η τάξις και φανεί ακριβώς ποιος και γιατί έγραψε την Καινή Διαθήκη θα αντιληφθείτε ότι είναι μόνον Ελληνισμός. 

Η Ελληνική Γραμματεία συμπεριλαμβανομένης και της Καινής Διαθήκης η οποία έχει μολυνθεί από περίπου 25% - 30% εβραιογενών παρεισφρήτων. 

Ο Ελληνισμός είναι βασισμένος στην ελευθερία και τον σεβασμό της ανθρώπινης ψυχής. 
Αυτό δεν είναι νόμος της Γης είναι συμπαντικός νόμος. 

Εάν ένα κοινωνικό σύνολο, το 10% του, δεν ζητήσει βοήθεια, δεν πρόκειται να την πάρει ποτέ. Ενεργειακά το σύμπαν. Ενεργειακά ο καθένας από εσάς. Ενεργειακά η κάθε μονάδα το κάθε κράτος, η κάθε κοινωνική ομάδα έχει μια ενεργειακή οντότητα.


ΤΑ ΑΚΑΣΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ 

Ο λόγος για τον οποίο βάλουν εναντίον των Ελλήνων είναι ο έξης:
 
Κάθε σκέψη σας, κάθε πρόθεση κάθε σχεδιασμός, εκφρασμένος ή όχι καταγράφεται σε ένα αρχείο ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων που λέγονται Ακασικά αρχεία (Akashic records). Τα Ακασικά αρχεία περιέχουν λοιπόν όλα τα ηλεκτρομαγνητικά αποτυπώματα όλων τον ανθρώπων που πέρασαν ποτέ από αυτόν τον πλανήτη. Με συγκεκριμένες συντεταγμένες μπορούν να ανιχνευθούν τόσο τα παρελθόντα όσο και τα παρόντα. 

Οι άνθρωποι που είναι ειλικρινείς, που έχουν ευεξία, που έχουν κοινωνική συνοχή, κοινωνική συνείδηση, αγάπη προς τον πλησίον και όχι μίσος, αυτοί οι οποίοι είναι πάρα πολύ αισιόδοξοι, εκπέμπουν θετικά ηλεκτρομαγνητικά κύματα. Αντιθέτως, όταν προσπαθώ να σου πάρω το σπίτι επειδή χρωστάς, σου κατάσχω το αυτοκίνητο, δεν έχεις να πληρώσεις το γιατρό σου, δεν παίρνεις τα φάρμακά σου γιατί δεν έχεις λεφτά ξαφνικά αυτό το πεδίο γίνεται αρνητικό. Αυτό το πεδίο προστίθεται στα μείον των ακασικών πεδίων. 

Σήμερα ο πλανήτης βρίσκεται στην ακόλουθη ισορροπία. Το 13% των ανθρώπων με τα θετικά ηλεκτρομαγνητικά αποτυπώματα συντηρεί το 87% που είναι τα αρνητικά. Τι σημαίνει αυτό; Εάν η πλάστιγγα γύρει περισσότερο από το 10%. Εάν δηλαδή τα θετικά είναι 9% τι θα γίνει; Θα γίνει ο Αρμαγεδδών τον οποίο προετοίμαζε η αντίπαλη παράταξη. 

Ο Ελληνικός λαός είναι ο λαός ο οποίος έχει την υψηλότερη δυνατότητα θετικής συμβολής στα ακασικά πεδία, που θα προλάβει δηλαδή την καταστροφή της Γαίας. Διότι όσο αυξάνεται το θετικό αποτύπωμα των ηλεκτρομαγνητικών πεδίων τόσο διασφαλίζεται η ασφάλεια του πλανήτη. Δεν θα πάω παραπέρα γιατί είναι μεταφυσικά αυτά που σας λέω και δύσκολα ίσως να το καταλάβετε αλλά ήσασταν το πιο δύσκολο καρύδι να σπάσουν. 

Φέρανε αυτόν τον Αρμαγεδδόνα σ΄ εσάς για να μετατρέψουν τη θετική σας ενέργεια σε αρνητική και εκπλήσσονται οι Χαζάροι, γιατί ενώ σας πιέζουν τόσο αφάνταστα εσείς εξακολουθείτε να είστε στις παραλίες κάθε μέρα στα νυχτερινά κέντρα κάθε βράδυ το καφεδάκι σας στο λιμάνι. Εκπλήσσονται και λένε οι άνθρωποι: «τι πρέπει να τους πάρουμε εν τέλει για να έχουν αρνητικό ηλεκτρομαγνητικό αποτύπωμα ;» Αυτό ψάχνουν και θα σας πιέζουν μέχρι να μαυρίσει η ψυχή ολονών σας. Θα σας πάρουν κινητά και ακίνητα με σκοπό να ανατρέψουν αυτή την ισορροπία.


ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ 

Καταλαβαίνετε λοιπόν ότι ενώ η ιδιοκτησία των σκληρών περιουσιακών στοιχείων του πλανήτη είναι σε Eλληνικά χέρια, η διαδικασία απελευθέρωσης αυτών των κονδυλίων είναι στα χέρια των Kαζάρων. Ποια είναι αυτή η διαδικασία; 1ον να έχω το αποδεικτικό, και αυτό είναι το δικό μου το αποδεικτικό που είναι αξίας 3 τρις δολαρίων. Είναι η ειδοποίηση στην αμερικανική κυβέρνηση, στο υπουργό εξωτερικών στον πρόεδρο της χωράς τον Ομπάμα τη Γκάιτνερ το Ντράγκι και όλους τους συγκεκριμένους, ότι με αυτό εδώ το χαρτί εγώ έχω την δυνατότητα να χρηματοδοτήσω τη χώρα μου. 

  • Για να χρηματοδοτηθεί η χώρα μου χρειάζεται και ένας 2ος παράγων. Χρειάζεται κάτι που ονομάζεται project. Δεν μπορείς να τραβήξεις χρήματα από το παγκόσμιο καταπίστευμα εάν δεν έχεις ένα συγκεκριμένο σχέδιο πως θα χρησιμοποιήσεις αυτά τα χρήματα. 
  • Εάν πρόκειται να φτιάξεις ανταποδοτικά έργα το ταμείο θέλει πίσω το 10%. Εάν τα έργα που φτιάξεις είναι μόνο για την ανθρωπότητα και είναι φιλανθρωπικά δεν θέλει τίποτα
  • Το 3ο είναι ότι πρέπει να υπάρχει θεσμός ο οποίος να κάνει αυτή την κίνηση. Θεσμός είναι: Ο πρωθυπουργός της χώρας, ο πρόεδρος της χώρας, Βασιλεύς, Βασίλισσα και μερικοί διαπιστευμένοι υπουργοί οικονομικών και εξωτερικών και για να είναι διαπιστευμένοι πρέπει να έχουν περάσει ή από το Χάρβαρντ ή από το London School of Economics. Αυτά είναι τα δυο πανεπιστήμια εις τα οποία γαλουχούνται οι προδότες των εθνών.Ο αυτόματος θεσμός που θα απευθυνθεί κάποιος σε μια χώρα αν θέλει να βοηθήσει είναι ο πρωθυπουργός, ο οποίος δεν πρέπει να ρωτήσει κανέναν, απλώς λέει σε αυτόν που έχει τα εργαλεία: «Έλα εδώ κάτσε και κατεβάζουμε τα χρήματα στη χώρα.» Δεν χρειάζεται να ρωτήσει απολύτως κανέναν. Ούτε έγκριση πρέπει να πάρει. Απολύτως τίποτα. Το ίδιο μπορεί να κάνει και αρχηγός αυτοκέφαλης εκκλησίας. Ο αρχηγός αυτοκέφαλης εκκλησίας έχει την δυνατότητα αρχηγού κράτους. Επίσης με τον "Καλλικράτη" οι Δήμοι έγιναν κυρίαρχα κρατίδια. Έχουν την δυνατότητα να συνάπτουν διεθνείς συμφωνίες χωρίς την παρέμβαση της κεντρικής κυβερνήσεως. Μπορούν λοιπόν και οι Δήμοι να το κάνουν, γι' αυτό τους έχουνε βάλει 10 χαλινάρια από πάνω να τους ελέγχουν να μην το κάνουν. 
Θυμάστε που σας έλεγα για το γήπεδο. Όλη η ανθρωπότητα είναι μέσα, και έχουμε και τις 8 πύλες τις οποίες τώρα τις κρατούν οι Θεσμοί. Οι Θεσμοί δηλαδή, ο πρωθυπουργός της χώρας, οι αρχηγοί των εκκλησιών, οι υπουργοί εξωτερικών και οικονομικών, διαπιστευμένοι, και ακόμη 5 ambassadors. 5 δηλαδή πρεσβευτές με την έννοια ότι είναι χρηματοοικονομικοί πρεσβευτές και έχουν το δικαίωμα αφεαυτόν και χωρίς να ρωτήσουν κανέναν να αποφασίζουν για τη χρηματοδότηση ενός project. Και οι 5 είναι διορισμένοι πάλι από τους Χαζάρους. 

Δεν γνωρίζει κανένας το όνομα τους και λειτουργούν μόνο με κωδικούς. Ο κωδικός 272630Α αποφάσισε ότι ναι θα χρησιμο ..... Δεν πρόκειται εσύ που έχεις το εργαλείο, ποτέ να μάθεις, ποιος είναι αυτός που φέρει τον κωδικό αυτό. Πρέπει να πέσει η υπογραφή αυτουνού με ειδική σφραγίδα που ονομάζεται Medallion Sign το οποίο πιστοποιεί ότι ο κωδικός αντιστοιχεί πραγματικά στο άτομο το οποίο υπέγραψε με μια ειδική σφραγίδα που δεν φεύγει από τα χέρια αυτού που φέρει τον κωδικό.

Όσον αφορά τις πύλες που τις φυλάνε πρωθυπουργοί όπως ο Σαμαράς, ο Σημίτης, ο Παπανδρέου οι οποίοι έχουν εκ των προτέρων τέτοιους σκελετούς στις ντουλάπες τους που η φυσική τους και η πολιτική τους ύπαρξη εξαρτάται από το τι θα κάνουνε, δεν μπορούν να το διακινδυνεύσουν. Δηλαδή ο Σαμαράς και να ήθελε ακόμη να υπογράψει δεν μπορεί. Δεν μπορεί γιατί έχει τόσα άπλυτα πίσω που είναι αδύνατον να το διακινδυνεύσει. 


ΚΥΠΡΟΣ - ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ & ΠΙΕΣΕΙΣ 

Καταλήξαμε στην Κύπρο. Αρχίσαμε και πάλι από εκεί. Αρχίσαμε από τον πρόεδρο της δημοκρατίας το Χριστόφια. 

Ο Χριστόφιας οφείλω να σας πω ότι φέρθηκε πιο παλληκαρήσια από όλους τους θεσμούς στους οποίους έχουμε απευθυνθεί. Ο Χριστόφιας μπροστά σε ομάδα δική μας έδωσε εντολή 3 φορές στον κεντρικό τραπεζίτη να ελέγξει και να πιστώσει τον λογαριασμό της Κύπρου. Η απάντηση του τραπεζίτη (Πανίκος Δημητριάδης) ήταν: Δεν παίρνω εντολές από εσένα.Εντολές παίρνω από την Κεντρική Τράπεζα της Ευρώπης. 

Θα θυμάστε ότι πριν από μερικούς μήνες ότι ο Ντράγκι έστειλε μια απειλητική επιστολή στην Δημοκρατία της Κύπρου. Μην πειράζετε το παιδί. Διότι τον ζόριζαν πάρα πολύ μερικοί του κύκλου του προέδρου να πιστώσει τον λογαριασμό. Αφού δεν επιτύχαμε με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας πήγαμε στον αρχηγό της εκκλησίας. 

Ο αρχηγός της εκκλησίας Κύπρου έχει ακριβώς την ίδια δικαιοδοσία με τον πρόεδρο της δημοκρατίας. Επιπλέον είχε και ένα μεγάλο πλεονέκτημα ο αρχηγός της Κυπριακής εκκλησίας. Είχε την Ελληνική Τράπεζα στην δική του ιδιοκτησία. Στην ιδιοκτησία της εκκλησίας. Το 27% της οικονομίας της Κύπρου είναι στα χέρια της εκκλησίας. Έχουνε τουλάχιστον 52 τεράστια ξενοδοχεία, όλη τη βιομηχανία τσιμέντων, μπύρας και κάτι άλλο, στην Κύπρο. Έχουνε ατελείωτα κτήματα και βεβαίως την Τράπεζα την Ελληνική. Θα διαπιστώσετε ότι η μόνη Τράπεζα που δεν ακούμπησε το ΔΝΤ ήταν η Ελληνική Τράπεζα. Η Λαϊκή, η Τράπεζα Κύπρου, η Κεντρική, όλες οι τράπεζες τις κατέσχων όπως επίσης και τη Μαρφίν του Βγενόπουλου. Όλες τις Τράπεζες τις κατέσχων. Δεν ακούμπησαν όμως την Ελληνική. Για ποιο λόγο; 

Εμείς ήρθαμε σε μια συμφωνία με το Χρυσόστομο. Μας κάλεσε μόνος του για να ζητήσει ένα δάνειο 300 εκατ. με ένα επιτόκιο μικρό που θα μας το ξεπλήρωνε για πολλά χρόνια. Η απάντηση του Σώρρα ήτανε: «Δηλαδή παπά μου αν δεν με πληρώσεις θα σε πάω στο δικαστήριο; Αν δεν μου τα δώσεις πίσω θα τρέχουμε στη Χάγη; Στα δικαστήρια της Κύπρου; στο Λονδίνο; Που θα πάμε; Εγώ δεν θέλω να σου δώσω δάνειο. Προτίθεμαι όμως να σου δώσω 1 δις δωρεά στην Κυπριακή εκκλησία. Στα χέρια σου έχεις την δυνατότητα να απελευθερώσεις τόσο την Κυπριακή Δημοκρατία όσο και την Ελληνική Δημοκρατία.» «ΝΑΙ, ΝΑΙ εγώ είμαι παλληκάρι. Δεν πρόκειται να υποχωρήσω κ.λπ., κ.λπ.»Μας έβαλε λοιπόν σε μια τρύπα όπως λέμε στη λαϊκή γλώσσα και κάτσαμε για 2 εβδομάδες και φτιάξαμε μακροσκελή συμβόλαια με τα οποία θα κατέβαινε ολόκληρο το ποσό της Κυπριακής Δημοκρατία στην Ελληνική Τράπεζα του Χρυσοστόμου. 

Είχαμε συμφωνήσει 3 ώρες πριν την ψήφιση του μνημονίου, τη Μεγάλη Τρίτη ψηφίστηκε το μνημόνιο, ότι θα κατέβαζε το πρωί τα χρήματα στην Ελληνική Τράπεζα και κατόπιν θα πηγαίναμε μαζί στη βουλή να τους πούμε ότι δεν χρειάζεται να υπογράψετε το μνημόνιο. Το πρόβλημα της Ελληνικής Δημοκρατίας θα έχει λυθεί. 

Τι έκανε ο Χρυσόστομος; Το βράδυ της Μεγάλης Δευτέρας πήρε το συμβόλαιο της ΕΙ-END και του Σώρρα και το πήγε στην Τρόικα. Και τους λέει: «ή μου τα δίνετε εσείς ή πάω με το Σώρρα.» Αυτή ήταν η κίνηση. Καταλαβαίνετε ότι δεν πήγε με τον Σώρρα. Την άλλη μέρα το πρωί μας βρήκε χίλιες δυο δικαιολογίες. «Μα δεν πειράζει» λέει «εγώ κατάφερα κι έκανα το έξης.» 

Τι κατάφερες Σεβασμιότατε; «Βάλαμε μια συγκεκριμένη τέτοια στο μνημόνιο ότι αν έχω τα λεφτά να τους πληρώσω θα έχει 100 εκατ. πρόστιμο και τα παίρνουν και φεύγουν.» Λέω λοιπόν εγώ. «Σεβασμιότατε δεν είναι εκεί το πρόβλημα. Το πρόβλημα είναι ότι από τη στιγμή που υπογράφεις διεθνή συνθήκη, καταργείται το δίκαιον το συνταγματικόν.» 


ΚΑΝΟΝΙΚΟ - ΑΓΓΛΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ 

Η Ελλάδα αυτή τη στιγμή δεν έχει σύνταγμα. Όποιος δικηγόρος ισχυρίζεται στα δικαστήρια συνταγματική τάξη και νομιμότητα είναι για γέλια. Από τη στιγμή που η Ελλάδα είναι μέλος των Ηνωμένων Εθνών. 

Το καταστατικό των Ηνωμένων Εθνών λέει το εξής: 

Οποιαδήποτε διεθνής συνθήκη υπερκερά τα τοπικά συντάγματα. 
Η παγκόσμια κυβέρνηση έχει επιβληθεί μέσω των Ηνωμένων Εθνών. Δεν το ξέρετε αλλά έτσι είναι. 

Άρα λοιπόν όταν επικαλείται ένας δικηγόρος δικός μας το τάδε άρθρο του Συντάγματος είναι για γέλια. διότι το μόνο το οποίο αυτή τη στιγμή επικρατεί στην Ελλάδα είναι το Αγγλικό δίκαιο.

Τι είναι το Αγγλικό δίκαιο; 

Το κανονικό αστικό δίκαιο το οποίο δημιουργήθηκε από τρεις πηγές, τον Σόλωνα , τον Λυκούργο και τους Σουμέριους σέβεται την ελευθερία της ψυχής. Εάν εγώ κατηγορήσω π.χ. τη Σούλα ότι μου χρωστάει 500.000 ευρώ υποχρεούμαι να αποδείξω εγώ ότι μου τα χρωστάει. Αυτή έχει το κριτήριο της αθωότητος μέχρι να αποδείξει ο κατήγορος ότι η κατηγορία είναι ορθή. Αυτό είναι το κανονικό αστικό δίκαιο.

Το Αγγλικό δίκαιο είναι ακριβώς το ανάποδο. Δηλαδή αν κατηγορήσω τη Σούλα ότι μου χρωστάει 500.000 ευρώ πρέπει αυτή να αποδείξει ότι δεν μου τα χρωστάει και όχι εγώ ότι μου τα χρωστάει. Δεν υπάρχει καμία άλλη διαφορά. Δηλαδή το κριτήριο της αθωότητος το παραδίδει στον δανειστή. 

Το σκέφτηκαν οι Άγγλοι; Δεν το σκέφτηκαν γιατί δεν έχουν μυαλό, δεν έχουν διανόηση οι Άγγλοι, δεν είναι έθνος, δεν είναι λαός, δεν είναι τίποτα. Αυτό προέρχεται από τη Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία και βασίζεται σε έναν στυγνό νόμο της ρωμαϊκής αυτοκρατορίας που λέγεται lex-fori. 

Επειδή οι Ρωμαίοι ήταν κοσμοκράτορες επέβαλαν το δίκαιό τους σε όλες τις χώρες που κατελάμβαναν. Ακριβώς αυτό το δίκαιο χρησιμοποιείται στην Αμερική από το 1933 που επτώχευσε. Είναι αυτό που ονομάζουμε το UCC code. Universal Commercial Code. 

Το Universal Commercial Code σημαίνει ότι είναι ο Αγγλικός νόμος. Επειδή και η Αγγλία ήταν Θαλλασοκράτειρα για αιώνες, χρησιμοποίησε το ρωμαϊκό δίκαιο lex-fori για να επιβάλλει τη δική της κυριαρχία στους λαούς και στα εμπορικά κέντρα που κατελάμβανε. Έτσι λοιπόν τη στιγμή που η Ελλάδα υπέγραψε το μνημόνιο στις 21 Ιουλίου του 2010 το Ελληνικό Σύνταγμα καταργήθηκε. Όλες οι διατάξεις. Γι' αυτό διερωτάσθε σήμερα: «Γιατί αυτός που έχουν φέρει εδώ οι Γερμανοί αν αποφασίσει να κάνει κάτι, και το πει στον Υπουργό Οικονομικών δεν μπορεί να κάνει τίποτα ο Στουρνάρας ;» Αν κι ο Στουρνάρας είναι πιο δικός τους από τους Γερμανούς αλλά τέλος πάντων. Δεν μπορεί να κάνει τίποτα ούτε ο πρωθυπουργός. Γιατί; διότι δεν υπάρχει Σύνταγμα. Δεν υπάρχει συνταγματική νομιμότητα. 

Αυτούς τους 300 σ' εκείνο που λέγεται Βουλή τους πληρώνετε χωρίς κανένα λόγο. Τους πληρώνετε μόνο σαν ετικέτα για να νομίζετε ότι έχετε δημοκρατία. Πάτε και ψηφίζετε νομίζοντας ότι αυτοί θα επηρεάσουν τη ζωή σας έτσι ή αλλιώς. Αυτοί είναι ουσιαστικά διακόσμηση. Είναι διακόσμηση για να έχει η δική σας η ψυχή την προσωρινή ευχαρίστηση ότι έχω κι εγώ έναν αντιπρόσωπο. 

Έχω 5 βουλευτές από τα Χανιά οι οποίοι εκπροσωπούν τα συμφέροντα σας. Μήπως έχετε την αίσθηση ότι τα συμφέροντά σας έχουν εκπροσωπηθεί τα τελευταία τουλάχιστον 3 χρόνια; Μήπως η φωνή σας έχει ακουστεί πουθενά; Μήπως κάποιος επικαλούμενος το σύνταγμα της Ελλάδος έχει δικαιωθεί; 

Καταλαβαίνετε λοιπόν ότι βρίσκεστε σε μια περίεργη κατάσταση. Δεν έχετε τη δυνατότητα να αντιδράσετε γιατί οι κατακτητές έχουν επιβάλλει τον δικό τους νόμο που λέγεται Αγγλικό Δίκαιο. Εσείς έχετε υπογράψει μέσω των αντιπροσώπων σας την τύχη σας σε αυτούς. Δεν φταίνε αυτοί. Αυτοί να το πούμε και λαϊκά είναι πολύ μάγκες. Κουτάβια είστε εσείς και δεν αρμόζει σε Έλληνες να είναι κουτάβια. Αγαπάει ο Θεός τον κλέφτη, αγαπάει και τον νοικοκύρη όμως. 

Ότι νομοθετική πράξις έγινε μετά την 21 Ιουλίου του 2010. Ότι αγοραπωλησία έγινε με βάση αυτή την βουλή και αυτές τις συμφωνίες διαγράφεται με ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΝΟΜΟΘΕΤΗΜΑ.Επειδή το αρχικό μνημόνιο το υπέγραψε ο Παπακωνσταντίνου και ο Προβόπουλος. Ο μεν Παπακωνσταντίνου δεν εκπροσωπούσε τον Ελληνικό λαό. Ήταν δοτός. Ο δε Προβόπουλος είναι υπάλληλος των Rothschild γιατί είναι πρόεδρος της Τραπέζης Ελλάδος. Κανένας από αυτούς τους δυο δεν είχε το δικαίωμα να δεσμεύσει τον Ελληνικό λαό. Άρα λοιπόν οτιδήποτε νομοθέτημα επακολούθησε από εκείνη την υπογραφή είναι παράνομο και καταχρηστικό.
-Κοινό: Ποιος θα το κάνει;
Καλή ερώτηση.

BLACKWATER - ACADEMI 

37.000 μισθοφόροι υπάρχουν στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή από μια εταιρεία που ονομάζεταιBlackwater τώρα λέγεται Academi

Η Ελληνική κυβέρνηση έχει υπογράψει ένα συμβόλαιο 5 δις. δολαρίων το χρόνο. 37.000 λοιπόν μισθοφορικός στρατός βρίσκεται καταυλισμένος γύρω από την Αττική με την δικαιολογία προστασίας της Βουλής. Οι 300 της Βουλής δηλαδή χρειάζονται 37.000 μισθοφόρους για να προστατευτούν,διότι ο Ελληνικός Στρατός δεν είναι αρκετός ... 

Η Blackwater είναι μια εταιρεία που πρωτομπήκε στη Λιβύη για να ετοιμάσει το έδαφος της επανάστασης. Η Blackwater είναι η ίδια που πρωτομπήκε στο Ιράκ για να προετοιμάσει την πτώση του Σαντάμ Χουσεΐν. Είναι οι ίδιοι οι οποίοι πήγαν στη Συρία και αν δεν υπήρχε ο Πούτιν να στήσει πόδι η Συρία θα είχε ισοπεδωθεί.



ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ & Ο ΝΟΜΟΣ ΝΕΣΑΡΑ 

Δύο συγκεκριμένες ημερομηνίες, δύο ICBM (Διηπειρωτικοί πύραυλοι) εκτοξεύτηκαν από την Αμερική στο Ιράν για να αρχίσει ο 3ος Παγκόσμιος Πόλεμος. Έγιναν παρεμβολές και οι πύραυλοι αυτοί κατεστράφησαν στον αέρα. Οι παρεμβολές που έγιναν, έγιναν από αυτούς που φυλάνε το ανθρώπινο γένος. Δεν είναι μυστικό. Ψάξτε το διαδίκτυο και θα δείτε ακριβώς. 

Πως αντέδρασε η Αμερική σε αυτό; Εκτόξευσε ένα άλλο ICBM εναντίον εκείνης της οντότητος η οποία κατέστρεψε τους πυραύλους της. Βέβαια ανεπιτυχώς αλλά οι αλλαγές που βλέπετε στην Αμερικανική πολιτική άρχισαν να επιβάλλονται με πολλή σιδηρά πυγμή από τον Οκτ. 2012. 

Αλλαγές στην αμερικανική πολιτική έχουν γίνει πάρα πάρα πολλές. Ένας νόμος οποίος ονομάζεται Nesara Law ψηφίστηκε στις 9/3/ 2000 από τη βουλή των αντιπροσώπων στην Αμερική. Ο πρόεδρος Κλιντον αρνήθηκε να τον υπογράψει για 9 μήνες. Τον 9ο μήνα αναγκάστηκε από 4 στρατηγούς με πολύ συγκεκριμένο τρόπο που δεν σηκώνει αντιρρήσεις να υπογράψει τον νόμο. Έκτοτε λοιπόν κάθε φόρα που γίνονται εκλογές στην Αμερική υπάρχει μια άτυπη σύλληψις όλων των βουλευτών και γερουσιαστών. Τους φέρνουν στο ανώτατο δικαστήριο όπου υπογράφουν ένας - ένας ότι αποδέχονται την ισχύ του νομού Nesara. Ο νόμος Nesara είναι ο καταστατικός χάρτης της Νέας Γης.


Η ΝΕΑ ΓΗ - ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

Εδώ θέλω να μιλήσουμε λιγάκι για το τι σημαίνει Νέα Γη. Επειδή θα κατηγορηθούμε ότι εισάγουμε καινά δαιμόνια, για τα επόμενα 5 - 10 λεπτά αυτά που θα ακούσετε είναι μόνο στη δική μου φαντασία! 

Φανταστείτε λοιπόν μια κοινωνία όπου η ενέργεια δεν κοστίζει τίποτα! Τα φορτηγά μεταφέρουν τα προϊόντα σας χωρίς πετρέλαιο. Τα γεωργικά μηχανήματά σας λειτουργούν χωρίς πετρέλαιο. Τα εργοστάσια που φτιάχνουν τα ρούχα σας τα παπούτσια σας, που κάνουν το φαγητό σας που κάνουν τα αυτοκίνητά σας δεν χρησιμοποιούν ενέργεια. Η ενέργεια είναι ελεύθερη και χωρίς κόστος. 

Φανταστείτε επίσης ποιος και πως θα καθορίσει την αξία των προϊόντων. Εάν το 90% του σημερινού κόστους των προϊόντων οφείλεται στο ενεργειακό, δηλαδή στο πετρέλαιο και το φυσικό αέριο, το οποίο ουσιαστικά καταρρακώνει τον πλανήτη, και αν αυτό δεν υπάρχει πλέον και δεν υπάρχει κόστος ενέργειας, ποιος θα πείσει κάποιον καταναλωτή π.χ. να πληρώσει 50.000 ευρώ για ένα αυτοκίνητο ; Ξέρετε ποσό χρόνο κάνει να φτιαχτεί ένα Mercedes 500; 3 λεπτά! Σε 3 λεπτά αυτή η μηχανή που φτιάχνει το Mercedes δεν χρειάζεται να πληρώνει ενέργεια. Σε 3 λεπτά αυτή η μηχανή θα φτιάξει το Mercedes. Πως να σε πείσει να πληρώσεις 100.000 ευρώ να το αγοράσεις;

Φανταστείτε λοιπόν ότι η ενέργεια είναι δωρεάν σε όλους και σε κάθε γεωφυσικό σημείο της Γης. Ένα παρενθετικό. Οι Χαζάροι αγόρασαν όλες τις αυτοκινητοβιομηχανίες του κόσμου με τελευταία την Porsche πριν από 23 μήνες. Γιατί; Γιατί δεν θέλουν να αντικαταστήσουν τις μηχανές εσωτερικής καύσεως με ηλεκτροκινητήρες. Διότι οι ηλεκτροκινητήρες οι οποίοι πρώτα φτιάχτηκαν στο Νεώριο της Σύρου από τον Γουλανδρή το 1953, είναι ένα επίτευγμα Eλληνικής τεχνολογίας το οποίο το έθαψαν οι Χαζάροι και δεν εμφανίστηκε ποτέ στο εμπόριο. Το αυτοκίνητο Tesla το οποίο κινείται μόνον με ηλεκτρισμό. Ένα καταπληκτικό μοντέλο και σαν εμφάνιση αλλά και σαν απόδοση. 

Ο Nicola Tesla όπως ξέρετε δεν ήταν Γιουγκοσλάβος. Ήταν ο Νικόλαος Θεσαλός. Ονομάστηκε Tesla γιατί η οικογένειά του εξορίστηκε επί τουρκοκρατίας από την Θεσσαλία στην Σερβία ή οποία ήταν Ορθόδοξο κράτος γιατί ο πατέρας του ήταν παπάς. Γι' αυτό λοιπόν τον λόγο δεν επιτρέπουν την μαζική παραγωγή ηλεκτροκινητήρων διότι ελέγχουν το 100% των πετρελαίων και του φυσικού αερίου. 3 εταιρείες. Η Standard Oil, η οποία είναι των Rockefeller , και η Texaco η οποία είναι της οικογένειας Mellon και Bush. Αυτοί λοιπόν ελέγχουν όλο το ενεργειακό πεδίο του πλανήτη γιατί να επιτρέψουν κάποια αλλαγή αυτού του είδους; Φανταστείτε εάν αυτή η αλλαγή επιβληθεί άνωθεν. Φανταστείτε λέω. Αν ... μπορεί ... ποτέ δεν ξέρεις. 

Να φανταστούμε και το επόμενο τώρα. Φανταστείτε ότι καταργείται ο φόρος εισοδήματος διότι ο πραγματικός ορισμός της ελευθερίας είναι: Η πραγματική ιδιοκτησία και η αφορολόγητη εργασία. Αυτός είναι ο πραγματικός ορισμός της ελευθερίας. Για σκεφτείτε τι άλλο μπορεί να είναι η ελευθερία. Να έχεις ιδιοκτησία την οποία δεν την απειλεί κανένας και αυτό είναι που πειράζει τους Χαζάρους, ότι 87% των Ελλήνων έχουν ιδιόκτητη κατοικία ενώ το 90% των Γερμανών είναι ενοικιαστές. Ποιος ορίζει τα ακίνητα τα οποία ενοικιάζει το 90%; Καταλαβαίνετε τι εννοώ.

 Το τελευταίο προπύργιο ελευθερίας ήταν η Ελλάδα. Πριν 5 χρόνια δεν θα διανοούνταν κανένας ότι θα πλήρωνε φόρο ακινήτου περιουσίας. Τώρα με το όνομα χαράτσι σας το έβαλαν πρώτα προσωρινά και τώρα σας το 'φέραν μόνιμα. Αυτός ήταν ο τελικός σκοπός της επίθεσης εναντίον των Ελλήνων. Η κατάσχεση της ιδιωτικής περιουσίας κινητής και ακινήτου. Την κινητή την φάγανε με τις τράπεζες. Με τα εορτοδάνεια. Ποια η διαφορά των Χαζάρων από τους Έλληνες. Αυτοί είναι παραγωγοί εσείς είστε δημιουργοί. Οτιδήποτε ιδέα υπάρχει στον κόσμο που γίνεται εν τέλει παραγωγή είναι δημιούργημα του ελληνικού πνεύματος. Να σκεφθείτε για παράδειγμα το κανόνι του χωροχρόνου το οποίο είναι το πιο αποτελεσματικό όπλο που υπάρχει στα οπλοστάσια σήμερα, αν και οι Ρώσοι έχουν 2 ακόμη ισχυρότερα υπερόπλα τα οποία δεν τα παρουσιάζουν για τον απλό λόγο ότι ...


ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΧΩΡΟΧΡΟΝΟΥ

... και ακούστε, και πάλι κι αυτά είναι Ελληνικής πνευματικής ιδιοκτησίας.Ο Αϊνστάιν ο Φονμπράουν και ο Οπενχάιμερ ήταν οι 3 επιστήμονες που είχαν ανακατευθεί με το πείραμα του χωροχρόνου. Του χωροχρόνου είναι ότι μπορούν να ταξιδέψουν στο χρόνο και στο μέλλον και στο παρελθόν. 

Όπως όλες οι κινήσεις του σύμπαντος έτσι και ο χρόνος κινείται κυκλικά. Εάν εγώ μπορέσω από τη μια πλευρά του ημικυκλίου να περάσω στην απέναντι ευθεία ξαφνικά μπορώ να δω τι θα σου συμβεί όταν φτάσεις εκεί με τον κύκλο εσύ. Αυτή είναι η βασική αρχή. Αυτό το επέτυχαν λοιπόν οι 3 αυτοί επιστήμονες πάντα με τα γραπτά του Nicola Tesla. Τρία κιβώτια από τα γραπτά του δεν τα καταλάβαιναν. Τα είχαν 6 μήνες. Τα προσπαθούσαν να τα αναλύσουν. Δεν καταλάβαιναν. Αυτά όλα βέβαια ήταν μεταφορά από τον Αριστοτέλη. 

Δεν τα καταλάβαιναν και πήραν τα κιβώτια και τα έστειλαν πίσω στην οικογένειά του στη Σερβία, όταν πέθανε ο Tesla. Από εκεί τα παρέλαβαν οι Ρώσοι και αυτά τα 2 υπερόπλα που έχουν τα ισχυρότερα από το κανόνι του χωροχρόνου και αυτά προήλθαν από τα γραπτά του Nicola Tesla. 

Το σύστημα Άρτεμις το οποίο σας είπα ότι ο Καραμανλής πούλησε στους Αμερικανούς και το κανόνι του χωροχρόνου που πούλησε στους εβραίους είναι μόνον 2 από τα πολλαπλά συστήματα που οι Έλληνες πολιτικοί παρεχώρησαν χωρίς αντάλλαγμα, μόνον με την καρέκλα τους, στις ξένες δυνάμεις. Δηλαδή μόνον με το κανόνι του χωροχρόνου μπορούσε να εξασφαλίσει ο Καραμανλής όλη τη Μεγάλη Ελλάδα. Όλα τα εδάφη τα οποία χάσαμε διαχρονικά και να εξασφαλίσει οικονομικώς όλο το μέλλον του Ελληνισμού. Δεν πήρε απολύτως τίποτα υπέρ της Ελλάδος, μόνο τη δική του αποφυγή δίωξης.



Η ΝΕΑ ΓΗ - ΟΙ ΝΟΜΟΙ

Θα φανταστούμε πολύ απλά ότι δεν υπάρχει φορολογία. 40.000 ευρώ το χρόνο αφορολόγητα είναι ικανοποιητικό για μια οικογένεια σήμερα; Προσέξτε τώρα. Σήμερα σας φορολογούν εάν δεν φέρετε αποδείξεις. Δηλαδή σας φορολογούν με τις αποδείξεις γιατί έχετε τα χρήματα και τα καταναλώνετε πρέπει να πληρώσετε και από πάνω φόρο. Φανταστείτε λοιπόν ένα σύστημα όπου θα σας φορολογεί εάν δεν ξοδέψετε τα χρήματα σας. ΟΧΙ αν τα ξοδέψετε. Να αντιστρέψουμε τους όρους. Εάν τα ξοδέψω θα πάρω π.χ. από το Νίκο μια πόρτα από το Βασίλη ένα τραπέζι από το Μανωλάκη θα πάρω ένα κουλούρι. Τι σημαίνει αυτό; Ότι το χρήμα κινείται. Ότι δημιουργώ θέσεις εργασίας. Θα σε φορολογήσω λοιπόν Ανδρέα εάν στο τέλος του χρόνου δεν έχεις ξοδέψει τα 40.000 ευρώ. Κι αν τα φυλάξεις στο πουγκί σου να είσαι σίγουρος ότι θα πληρώσεις. Αυτό σέβεται την ελευθερία που αποφασίζεις εσύ που πάει ο καρπός της εργασίας σου. 


Πως λειτουργεί το κράτος; Συναλλαγές. Φόρος εργασίας.  Φαντάσου είπαμε. Πάντα φανταστικά είναι αυτά που σας λέω. Φανταστείτε λοιπόν τώρα στο τέλος του χρόνου π.χ. ο Γιάννης αποφασίζει να βάλει 10.000 ευρώ στην άκρη για τα γεράματά του. Να τα βάλει, αλλά θα πληρώσει στο κράτος 15%. Όταν πας να αγοράσεις ένα αυτοκίνητο θα πληρώσεις φόρο συναλλαγής 15%. Αυτός είναι ο μόνος φόρος που υπάρχει. Θα μου πεις μα σήμερα κάνεις δεν πληρώνει ΦΠΑ. Πως θα το επιβάλλεις εσύ; Φανταστείτε και πάλι λέω να έχετε μια καρτούλα την οποία όποτε πληρώνετε κάτι, όπως θέλετε εσείς το πληρώνετε, μετρητά, με κάρτα, το δίνετε σε αυτόν που πληρώνετε τη βάζει σε ένα μηχάνημα ότι π.χ. ο Γιάννης ήρθε απόψε και έφαγε και πλήρωσε 28.30, και το γράφει η καρτούλα ότι πλήρωσες 28.30. Στο τέλος του χρόνου μόνο με αυτή την καρτούλα κάνεις τη φορολογική σου δήλωση. Τη δίνεις στον έφορο και βλέπει ότι εσύ ξόδεψες τα 40.000 ευρώ. Μέσα όμως υπάρχουν και τα στοιχεία αυτού που τα πήρε. Άρα ξέρω από ποιον θα ζητήσω το 15% της συναλλαγής. Δεν μπορεί να μου πει εμένα «Δεν πήρα εγώ, δεν έχω εγώ ΦΠΑ, δεν τον εισέπραξα.» γιατί είναι γραμμένο στην καρτούλα. Την ώρα που τον πήρες το έγραψες. Εσύ το έγραψες. Πολύ απλό το σύστημα. 

Γιατί θα πολεμηθεί από το κατεστημένο; Γιατί βγάζει από το κουρμπέτι τους λογιστές και τους δικηγόρους της εφορίας. Φανταστείτε λέω! Μπορώ να σας πω ακόμη 50 φανταστείτε αλλά θα πρέπει να είμαστε εδώ ως αύριο. Η Νέα Γη. Η Νέα Κατάστασις. Ο Ελληνισμός. Το παράδειγμα που θα γίνει το φως στον κόσμο έρχεται. Να είστε απόλυτα σίγουροι.

Τα 600 δις που έφερε ο Σώρρας δεν είναι 600. Είναι απλώς μια κίνηση. Δεν σας έφερε λεφτά. Δεν θα σας δώσει ποτέ χρήματα ο Σώρρας εάν δεν τα ζητήσετε εσείς. Η συμπαντική ελευθερία διατάσει ότι: εάν κάποιος δεν ζητήσει βοήθεια και είναι το 10% της κοινωνίας δεν μπορεί να πάρει βοήθεια. Αυτό δεν έχει συμβεί τώρα; Ο Σώρρας έβαλε εκεί τα λεφτά και λέει παιδιά ζητήστε τα. Δικά σας είναι. Δεν τα ελέγχει πλέον ο Σώρρας. Εσείς τα ελέγχετε.


Η ΚΡΙΣΙΜΗ ΜΑΖΑ

Όταν η κρίσιμη μάζα η δική σας φτάσει το 10%. Όταν δηλαδή από τα 10.000.000 Ελλήνων το 1.000.000 ζητήσει να πιστωθούν τα χρήματα δεν έχει επιλογή κανένας. Θα πιστωθούν αυτομάτως τα χρήματα. 

Υπάρχει ειδική νομοθεσία στο σύνταγμα στο άρθρο 26 αν θυμάμαι καλά όπου σε μια υποπαράγραφο λέει ότι: 580.000, αυτοί υπολογίζουν το 10% των ψηφοφόρων, εάν υπογράψουν αναγκάζουν το κράτος να κάνει μια συγκεκριμένη ενέργεια που αντιστοιχεί στο 10%. 

Το ότι υπάρχει στο σύνταγμα δεν είναι τυχαίο. Υπάρχει σε όλα τα συντάγματα του πλανήτη. Αυτό είναι συμπαντικός σεβασμός της ελευθερίας. Έτσι λοιπόν ο Σώρρας δεν ήρθε εδώ για να σας φέρει λεφτά και να σας λύσει το οικονομικό σας πρόβλημα. Ο Σώρρας ήρθε εδώ για να ανοίξει το μυαλό σας να περάσετε στην επομένη διάσταση. Στη Νέα Γη. Την αφύπνιση. εσείς πρέπει να το ζητήσετε διότι αν δεν το ζητήσετε δεν θα σας δοθεί. 

Μέχρι στιγμής βλέπετε ότι το κατεστημένο, οι φύλακες στο γήπεδο είναι τόσο ισχυροί, που δεν σας επιτρέπουν να πάρετε τα λεφτά. Εάν όμως, για φανταστείτε, 1.000.000 από τους θεατές του γηπέδου να πάνε στην πόρτα 7 και να αρχίσουν να σπρώχνουν όλοι. Καταλαβαίνετε; Δικά σας είναι τα χρήματα. Δεν είναι του Σώρρα. Από δικούς σας λογαριασμούς κατεβαίνουνε. Η Ελλάδα έχει στους λογαριασμούς της 303 τρις. Από αυτούς τους λογαριασμούς θα πιστωθούν σ' εσάς, όχι βέβαια τα Αμερικανικά ομόλογα. Τα αμερικανικά ομόλογα θα πιστωθούν από τον λογαριασμό των ΗΠΑ, αλλά απ' αυτόν τον λογαριασμό θα πιστωθούν. Η Ανατολή θα πιστωθεί από την Ελληνική πλευρά. 

Τα άλλα 13 ρόπαλα όπως τα ονομάζει ο Σώρρας που έρχονται από πίσω, όταν δηλαδή δεν ακούει το αφεντικό με το 1ο με το 2ο με το 3ο ρόπαλο υπάρχουν άλλα 13 από πίσω. Το καθένα από αυτά τα ρόπαλα λύνει το παγκόσμιο οικονομικό πρόβλημα. Γι' αυτό ήρθαμε εδώ πρώτα. Εάν οι Έλληνες δεν αφυπνιστούν και εάν οι ίδιοι δεν διεκδικήσουν τα κεκτημένα δικαιώματά τους δεν θα συμβεί τίποτα. Μην περιμένετε. Άδικα περιμένετε. Εάν κάθεστε στον καναπέ και περιμένετε να έρθει κάποιος να σας φέρει λεφτά να σας λύσει το πρόβλημα. 


Υπάρχει ειδικός σχεδιασμός όπου και τα δημόσια και τα ιδιωτικά χρέη θα αποπληρωθούν. Αυτή είναι η σεισάχθεια του Σόλωνος. Το θυμάστε βέβαια τι έγινε στην παλιά Αθήνα. Και τα δημόσια και τα ιδιωτικά χρέη. Όχι βέβαια τα λαμόγια οι οποίοι έχουνε κάνει 850 εταιρείες και τα λοιπά. Υπάρχει μια συγκεκριμένη δομή. Αυτοί που πληρώνουνε φόρο εισοδήματος που έχουνε ΑΦΜ και είναι σε συγκεκριμένη κατηγορία, όλα τα αγροτικά χρέη όλα τα στεγαστικά και τα λοιπά, υπάρχει σχεδιασμός αλλά μόνον αν το ζητήσετε εσείς. Δεν θα έρθει κανένας να σας το δώσει. Το επαναλαμβάνω. 

Δεν θα έρθει κανένας να σας φέρει χρήματα και να σας πει πάρτε τα και λύστε το πρόβλημά σας. Γιατί σε 3 χρόνια θα είστε πάλι στην ίδια κατάσταση. 

Πρέπει να αλλάξει η νοοτροπία. Πρέπει να αφυπνιστεί το Ελληνικό DNA σας και να αρχίσετε να παίρνετε στα χέρια σας τα δικαιώματα τα οποία οφείλει η συμπαντική νομοτέλεια. 


ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΜΕΝΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ 
ΤΟΥ ΔΟΚΤΩΡΟΣ ΜΑΝΩΛΗ ΛΑΜΠΡΑΚΗ
ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ Ei-End
XANIA 6/8/2013-ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ART FM ΚΥΠΡΟΥ 

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ & ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ 
ΟΜΑΔΑ : Ei-End Μνημοσύνη


awakening.jpg

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters