Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Εκδόθηκαν εντάλματα κατά της βασίλισσας Ελισάβετ και Κάμερον για παιδεραστία;

"Έχουμε αρκετά στοιχεία για να διώκουν και να κρατήσει τόσο ο πρωθυπουργός όσο και η βασίλισσα της Αγγλίας», δήλωσε ο πρώην Royal Military αστυνομικός Matt Taylor.
Την περασμένη Πέμπτη ακτιβιστής David Compan απελευθερώθηκε από το London Park Royal Κέντρου Ψυχικής Υγείας. Η ψυχιατρική μονάδα είχε κατακλυσθεί με τις κλήσεις για την καταναγκαστική κράτησης του εκεί. David, καθώς η σύζυγός του, συνελήφθησαν τρεις φορές αυτό το μήνα - χωρίς να χρεώνονται.Φαινομενική «έγκλημα» του ήταν τολμώντας να δημοσιεύσετε Βρυξέλλες κοινό δίκαιο εντάλματα σύλληψης δικαστήριο για τη Βασίλισσα, Cameron, πρώην Πάπας Joseph Ratzinger και 27 άλλες παγκόσμιες ελίτ. www.itccs.org
Η παρούσα Πάπας Francis Bergoglio ο ισχυρισμός να είναι μέρος της εμπορίας παιδιών σε διεθνές κύκλωμα παιδεραστών. Θύματα που εξέδιδε τα παιδιά στο Βατικανό έχουν έρθει προς τα εμπρός, μαζί με τους επιζώντες που ισχυρίστηκαν ότι είχαν κακοποιηθεί σε διεθνή κυκλώματα παιδεραστίας. Τα θύματα έχουν επίσης υποτιθέμενη σεξουαλική κακοποίηση και τη δολοφονία των παιδιών του πρώην Πάπα Ράτσινγκερ, Καθολικός Καρδινάλιος Bernard Alfrink της Ουτρέχτης, μια δεύτερη Καθολικός Καρδινάλιος, έναν γάλλο δικαστή, του Βελγίου ιερείς, άλλα μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας και ο Πρίγκιπας Bernhard της Ολλανδίας. httpUndecided / gettingreadyfor2015.wordpress.com/2014/01/25/matt-taylor-orders-t ...
Ο πρώην υπάλληλος της Αργεντινής κυβέρνηση συμφώνησε πρόσφατα να καταθέσει σχετικά με τον ρόλο Bergoglio σε ένα δίκτυο παιδεραστών κατά τη διάρκεια της Αργεντινής Χούντα "βρώμικος πόλεμος".Ένα διεθνές εθιμικό δίκαιο δικαστήριο των Βρυξελλών ήταν πλακόστρωτο για το θέμα για να ξεκινήσει στις 15 Μαρτίου 2014.
Στις 25 του Φλεβάρη του 2013 έξι δικαστές του κοινού δικαίου Βρυξελλών δικαστήριο διαπίστωσε η βασίλισσα, Cameron, Ratzinger και 37 άλλες παγκόσμιες ελίτ ένοχος στην εξαφάνιση 50.000 καναδική άπορα παιδιά. Περιπτώσεις διώχθηκαν από το Διεθνές Δικαστήριο για τα εγκλήματα της εκκλησίας και του κράτους, ITCCS. www.iclcj.com
Τα στοιχεία που παρουσιάζονται θα μπορούσε να επανεξεταστεί ITCCS Κέβιν Ανέτ του "Hidden No Longer" στο www.hiddennolonger.com και www.ChildAbuseRecovery.com
Γιατί τα δικαστήρια του κοινού δικαίου;
Κοινή Νόμος δικαστικές ενέργειες αποδείχθηκαν αποτελεσματικές. Στο Φεβρουάριο του 2013 Πάπας Joseph Ratzinger παραιτήθηκε μέσα σε λίγες μέρες από την έκδοσή του εντάλματος σύλληψης.
Σε περίπτωση που οι γονείς θεωρούν κοινά δικαστήρια για να προστατεύσει τα παιδιά τους;
Ναι, προφανώς. Στις 10 Οκτ, 1964 Βασίλισσα Ελισάβετ και ο Πρίγκιπας Φίλιππος παρατηρήθηκαν λαμβάνοντας δέκα παιδιά μεταναστών από την καναδική Κάμλουπς Κατοικίες School. Τα παιδιά ηλικίας δέκα δεν έχουν ακουστεί από τότε. Καναδικά δικαστήρια αρνήθηκαν να εκδικάσει την υπόθεση που αφορούσε επίσης τις 50.000 καναδική λείπουν άπορα παιδιά.
Είμαστε σε κίνδυνο εάν οι παγκόσμιες ελίτ δεν θεωρήθηκαν υπεύθυνοι για τα εγκλήματά τους;
Προφανώς έτσι. Δύο μάρτυρες πέθαναν από μυστηριώδη αίτια πριν από τη Φλεβάρη 2013 στις Βρυξέλλες δικαστήριο που καταδίκασε τον Queen, Cameron, πρώην Πάπα Ράτσινγκερ και 37 άλλες ελίτ των Εγκλημάτων κατά της Ανθρωπότητας.
Θα το παρόν μας δικαστικό σύστημα να διώκουν τα διεθνή παιδεραστίας;
Προφανώς όχι. Οι προσπάθειες ITCCS για την ανασκαφή των 31 παιδιών μάζας τάφους των 50.000 εξαφανισμένων παιδιών έχουν ματαιωθεί από την πρώτη ανακαλύφθηκε το 2008. Οι θέσεις μαζικό τάφο των παιδιών ήταν για λόγους καναδική 80 σχολεία κατοικιών ανήκει στην κυβέρνηση τρέχει από την Καθολική και την Αγγλικανική εκκλησίες και τις Ηνωμένες Εκκλησία του Καναδά. Θύματα της Καθολικής σκάνδαλο κατάχρησης ιερέας δει πολύ λίγα δράστες βρίσκουν το εσωτερικό ενός κυττάρου φυλακή.
"Ήρθε η ώρα για να εμφανίσετε την τεκμηρίωση, έτσι ώστε ετυμηγορίες του κοινού δικαίου μπορεί να γίνει κατανοητή και να επιβληθεί από την κοινότητα», δήλωσε ο Kevin Annett της ITCCS. Ανέτ θα εξηγούν τους κοινούς δικαστήριο δράση σήμερα στο ραδιόφωνο Πολεμιστής Είμαστε η επίδειξη της Κριτικής Επιτροπής στις 4 μ.μ. EDT www.radiowarrior.ca .
Μαζί με την 15 Μαρτίου του κοινού δικαίου δικαστήριο Πάπες Bergoglio και Ράτσινγκερ, αρκετές δράσεις κοινής δικαστήριο είχαν οργανωθεί για το 2014. Οι επιζώντες ήρθε προς τα εμπρός από την Ιρλανδία Templemore Ξεχάσατε θύματα, Καναδική φίλους και συγγενείς Αγνοουμένων, Ιταλικά Rete L'Abuso και στις ΗΠΑ, United Church κατά της Τρομοκρατίας, καθώς και της κυβέρνησης μυαλό-ελέγχου και Σατανική Τελετουργική Κακοποίηση επιζώντες από το SMART http://ritualabuse. μας και την ανάκαμψη της Παιδικής Κακοποίησης www.ChildAbuseRecovery.com
Με τη βοήθεια των νομικών και δικαστών, η ITCCS έχει ενωθεί επιζώντες της γενοκτονίας και των παιδιών των βασανιστηρίων σε όλο τον κόσμο. ITCCS δραστηριοποιείται σε 26 χώρες με πάνω από 50 συνδεδεμένες ομάδες.
Να εργαστούν εθελοντικά για τις επιτροπές πολιτών των εν λόγω δικαστικών προσφυγών, επικοινωνήστεitccscentral@gmail.com . Ένα εγχειρίδιο Common Law Κατάρτισης μπορεί να βρεθεί στοwww.itccs.org .
Η ITCCS λειτουργεί από ένα άγνωστο κεντρική έδρα στις Βρυξέλλες, στο Βέλγιο και περιφερειακά γραφεία σε Βανκούβερ, Νέα Υόρκη, το Δουβλίνο, το Λονδίνο και το Παρίσι. ITCCS αξιωματικών και νομικών και πολιτικών συμβούλων τους γενικά διατηρούν την ανωνυμία τους για λόγους ασφαλείας.

Προτάθηκε από τον συγγραφέα


.........................................................................
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:



1/9/2897*...ΤΕΛΟΣ Η ΑΣΥΛΙΑ ΤΩΝ ΔΥΝΑΣΤΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ!!!

 

http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2014/01/ekdothhkan-entalmata-kata-ths-basilissas-elisabet-kai-kameron-gi.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters