Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

ΘΑ ΤΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΟΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ...



ΕΝ ΑΝΑΓΚΗ, ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΕΜΦΥΛΙΟ, ΜΑΖΙΚΟ "ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ" ΧΤΥΠΗΜΑ Ή ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΑΝ ΔΟΥΝ ΟΤΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ Ή ΜΕ ΠΟΙΝΕΣ ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ ΤΑ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥΣ.
ΟΠΩΣ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΠΡΟ ΗΜΕΡΩΝ, ΗΜΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ Η "ΔΙΑΓΡΑΦΗ" ΠΟΛΥΔΩΡΑ ΗΤΑΝ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΘΕΑΤΡΟ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΩΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ ΨΗΦΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ.
Από την αρχή του 2014 μέχρι τον Μαίο το πολιτικό σύστημα θα τα παίξει όλα για όλα προκειμένου να επιβιώσει....

Η ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΟΥΝ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΔΟΘΟΥΝ ΟΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΜΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΗΣΑΝ ΠΙΣΤΑ ΤΙΣ ΑΠΑΤΕΣ ΤΟΥΣ 35 ΧΡΟΝΙΑ ΓΟΝΑΤΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ 400 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ.
Οι συγκεκριμένοι άνθρωποι είναι αδίστακτοι, είναι ικανοί να δημιουργήσουν εθνικό διχασμό, πολιτειακή ανωμαλία ή στημένο επεισόδιο με την Τουρκία προκειμένου να στρέψουν αλλού την προσοχή του κόσμου, να συσπειρώσουν γύρω τους τον όχλο ως εγγυητές δήθεν της "σταθερότητας".
Το κόμμα Πολύδωρα,θα είναι πρόχειρα στημένο κόμμα του συστήματος για να παγιδεύσει πατριώτες & εθνικιστές & να τους ξαναγυρίσει πάλι πίσω στη νδ.
Ο κόσμος όμως δεν είναι χαζός, θέλουμε πλέον να πιστεύουμε ότι ξέρει τι γίνεται, γι αυτό είναι τρομοκρατημένοι στο Μαξίμου.

http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2014/01/blog-post_5156.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters