Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

Σκάει βόμβα! Πρωτοκλασάτος «πράσινος» από την εποχή του Ανδρέα με λογαριασμό στη Σιγκαπούρη

Στενεύει ο κλοιός για το στέλεχος που προέρχεται από τα σπλάχνα του ΠΑΣΟΚ
Βόμβα μεγατόνων που θα προκαλέσει σεισμό στο πολιτικό σύστημα και ειδικά στο ΠΑΣΟΚ σκάει τις επόμενες ημέρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του exedra.gr, το όνομα που θα βάλει φωτιά και θα ανοίξει τον Ασκό του Αιόλου διαδραμάτισε πρωταγωνιστικό ρόλο σε όλες τις φάσεις της ζωής του ΠΑΣΟΚ.

Η φήμη που κυκλοφορεί έντονα είναι ότι στο όνομα του έχει βρεθεί λογαριασμός με πολύ μεγάλο χρηματικό ποσό σε τράπεζα της Σιγκαπούρης.

Το πρόβλημα είναι πως το χρηματικό ποσό είναι τόσο μεγάλο που δεν μπορεί να δικαιολογηθεί από τα εισοδήματά του

Από τα σπλάχνα

Στο παρασκήνιο ψιθυρίζεται έντονα ότι πρόκειται για πρόσωπο, που προέρχεται από τα σπλάχνα του ΠΑΣΟΚ.

Ήταν πολύ κοντά στα κέντρα αποφάσεων του κινήματος και την εποχή του ιστορικού αρχηγού Ανδρέα Παπανδρέου έως τον Κώστα Σημίτη και –λίγο είναι η αλήθεια- του Γιώργου Παπανδρέου.
Το πρόσωπο αυτό επέλεξε παρά τη δυναμική που είχε στο κόμμα να μη γίνει υπουργός και προτίμησε να βρίσκεται στο παρασκήνιο.





exedra
http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2014/01/blog-post_3937.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters