Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Οι ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ έσβησαν τα χρέη του ΕΟΠΥΥ προς τα δημόσια νοσοκομεία και τώρα ζητούν 25άρι από τους ασφαλισμένους!

ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ!

Έσβησαν σε μια νύχτα τα χρέη του ΕΟΠΥΥ στα δημόσια ιδρύματα και τώρα ζητούν …25άρι. Ενώ έχουν ισοπεδώσει κάθε έννοια αστικής οικονομίας, κραυγάζουν για “λαϊκισμό”! (κλικ στην εικόνα)

Αναρωτιέται κάνεις γιατί πρέπει από την 1-1-2014 να πληρώνουμε 25€ για να εισαχθούμε στα Δημόσια Νοσοκομεία; Ή μάλλον δεν πρέπει να αναρωτιέσαι γιατί οι νεοτσαουσέσκου θα σε πουν “λαϊκιστή” και ότι άλλο γκαιμπελίστικο τους υπαγορεύσουν, μόνο και μόνο για να κρύψουν τα εγκλήματα τους.

Με υπογραφή 5 υπουργών αποφάσισαν την διαγραφή χρεών (!!) από τον χρεωκοπημένο ΕΟΠΥΥ και των επίσης χρεωκοπημένων ασφαλιστικών ταμείων από όλα τα δημόσια νοσοκομεία που είχαν εισαχθεί μέχρι τις 31-12-2011 οι ασφαλισμένοι ασθενείς! Έχει ξαναγίνει κάτι τέτοιο ιστορικά; Βεβαίως. Από τον Μουσολίνι, τον Λένιν, τον Χίτλερ και πιθανοτατα από τον Κιμ Γιονγκ Ουν της Βορείου Κορέας!

Αυτή είναι η δωρεάν Υγεία που μας προσφέρει το νεοφασιστικό κράτος του μνημονίου, και θέλει πάση θυσία να κλείσει τα δημόσια νοσοκομεία καταστρέφοντας οικονομικά για να τα πουλήσουν σε ιδιώτες σε εξευτελιστικές τιμές

Την ίδια στιγμή, κάποιος κύριος Γιώργος Ελευθερίου, “Vascular Surgeon, Ph.D., University of Athens, Αssociate Director at Metropolitan Hospital”, Πρόεδρος Ένωσης Ιατρών ΕΟΠΥΥ στο τουίτερ χαρακτηρίζει “λαϊκιστές” όσους έχουν ακόμα την στοιχειώδη λογική να αντιδρούν σε αυτές τις μεθοδεύσεις τύπου Γιαρουζέλσκι. Αλήθεια κύριε Ελευθερίου, θα διαγράφατε ποτέ χρέη προς το Metropolitan όπου είστε Associate Director όπως κάνατε στα δημόσια νοσοκομεία;

…ή θα επαναφέρετε τα γκουλαγκ και το Άουσβιτς για τους “αντιφρονούντες”; Εκτός εάν προτιμήσετε τα… μοδάτα σκυλιά του ομοϊδεάτη σας Κιμ.

olympia
http://greeknation.blogspot.gr/2014/01/25_4.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters