Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014

Ανακαλύφθηκε αρχαίο βύσμα 100.000 ετών;...

Ανακαλύφθηκε αρχαίο βύσμα 100000 ετών;...ίσως η ιστορία θα έπρεπε να ξαναγραφτεί!

arxaio-bysma-etwn-100000.jpg
Ένα περίεργο βύσμα έκανε την εμφάνιση του το οποίο είναι αναπόσπαστο μέρος ενός βράχου 100.000 χρόνων.
Το 1998 ανακαλύφθηκε το βύσμα- πέτρα από τον John J. Williams, κάπου στη Βόρεια Αμερική.
Σύμφωνα με τον Williams που ανακάλυψε το βύσμα-πέτρα κατά τη διάρκεια μιας εκδρομής, σε μη κατοικήσιμη περιοχή. Όταν άρχισε το σκάψιμο, παρατήρησε ότι οι τρεις εκδοχές (συνδέσεις) αποτελούσαν μέρος μιας μεγαλύτερης πέτρας. Ο Williams δεν λέει λέξη για την τοποθεσία ανεύρεσης του.

arxaio-bysma-etwn-100000-2.jpg
Το περίεργο είναι ότι μέχρι τώρα η επιστήμη δεν θέλει να ερευνήσει αν πράγματι το βύσμα είναι αρχαίο η όχι. Ίσως επειδή φοβούνται για το τι θα βρουν; Μέσω ακτινών Χ έχει διαπιστωθεί ότι το περίβλημα του βύσματος αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του βράχου. Και ότι η ίδια η πέτρα είναι τουλάχιστον100.000 ετών.
Παρά την κριτική που ο Williams έχει λάβει από ανθρώπους που πιστεύουν ότι δεν είναι πραγματικό, αυτός επιμένει για μια επιστημονική έρευνα, υπό την προϋπόθεση ότι θα είναι παρών, και ότι δεν θα πληρώσει το κόστος της έρευνας.
Πολλοί ισχυρίζονται ότι η επιστήμη δεν θέλει να το ερευνήσει γιατί ίσως η ιστορία θα έπρεπε να ξαναγραφτεί. Ένας πολιτισμός στη Γη, που είναι τουλάχιστον 100.000 ετών, φυσικά και δεν είναι 'δυνατόν'.

Έτσι καλύτερα να λέγεται ότι ο Williams το κατασκεύασε ο ίδιος.
arxaio-bysma-etwn-100000-1.jpg

http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2014/01/anakalyfthhke-arhaio-bysma-100-000-etwn.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters