Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

Αφαιρέστε το ψεκαζόμενο αλουμίνιο από το σώμα σας

CHEMTRAILS  08.12.2012_2 
Οι «ανύπαρκτοι» αεροψεκασμοί έχουν φλομώσει το σώμα μας με αλουμίνιο μεταξύ πολλών άλλων. Μην απορείτε που το αλτζχάιμερ θερίζει. Όταν το αλουμίνιο περνάει τον αιματο-εγκεφαλικό φραγμό ενώνεται με πρωτεΐνες και επιτίθεται στην μυελίνη, την μόνωση των νεύρων. Έτσι δημιουργούνται εκατομμύρια βραχυκυκλώματα στα νεύρα. Για αυτό το αλτζαχάιμερ μοιάζει σαν να έχει μπερδέψει κανείς τα συρτάρια της μνήμης.
Είναι αποτέλεσμα των ψεκασμών. Μάλιστα είναι μια από τις πολλές αρρώστιες που δεν υπήρχαν προπολεμικά, όπως η χρόνια κόπωση.
Τα μέταλλα που κυρίως ψεκάζονται είναι το σωματιδιακό αλουμίνιο και το ραδιενεργό βάριο. Τα δευτερογενή αποτελέσματα του αλουμινίου και του βαρίου έχουν ξεκαθαριστεί από την ανακάλυψη του Dr. Robert Folk των νανοβακτηριδίων, μια ολοκαίνουργια τάξη μολυσματικών βακτηριδίων που υπάρχουν κατά κόρον στην λιθόσφαιρα και την ανώτερη ατμόσφαιρα. Τώρα είναι γνωστό ότι είναι η πλέον διαδεδομένη μορφή ζωής στην γη. Τα ευρήματα του Folk έχουν δείξει ότι τα νανοβακτηρίδια μεταβολίζουν τα μέταλλα, ειδικά να δένονται σε τεράστιους αριθμούς στο αιωρούμενο αλουμίνιο και το βάριο στο ψέκασμα πριν πέσει κάτω με τις καταιγίδες στον υδροφόρο ορίζοντα.
Αφού τα ατμοσφαιρικά μέταλλα έχουν εξυπηρετήσει τον σκοπό να διαδώσουν τα όπλα ακτινών, δρουν σαν το τέλειο μέσο διανομής για ουσιαστικά μη ανιχνεύσιμους μολυσματικούς νάνο-παράγοντες, επιδεινώνοντας την τοξικότητα των μετάλλων στο ανθρώπινο σώμα. Οι τοξικολόγοι έχουν δείξει ότι το φθόριο στο πόσιμο νερό επιτρέπει στα σωματίδια του αλουμινίου να διεισδύσουν από τον αιματο-εγκεφαλικό φραγμό και καταστρέφει τα νευρικά κύτταρα.
Η έρευνα δείχνει ότι στους ανεπαρκείς σε μαγνήσιο ανθρώπους (το 90% των Αμερικανών), το σωματιδιακό αλουμίνιο αποθηκεύεται στο κεντρικό νευρικό σύστημα αντικαθιστώντας το μαγνήσιο, έχοντας σαν αποτέλεσμα την αδρανοποίηση της τουμπουλίνης ένα ένζυμο κρίσιμο για την νευρική λειτουργία.
Το μαλικό μαγνήσιο είναι ένα πρόσθετο διατροφής που μπλοκάρει αποτελεσματικά την δηλητηρίαση από το αλουμίνιο καθώς αφαιρει το αλουμίνιο από το σώμα με την χηλίωση μέσω του μαλικού οξέως, ενώ προσδίδει φυσικό διαιτητικό μαγνήσιο. Η μηχανή νοητικού ελέγχου της Νέας Τάξεως Πραγμάτων θα καταρρεύσει όταν οι πολίτες επιβάλουν την κατάργηση της Ναζιστικής φθορίωσης του νερού και τα τοξικά ψεκάσματα.
Επειδή το μαλικό οξύ παίζει βασικό ρόλο στην παραγωγή ενέργειας στα μιτοχόνδρια συνιστάται συχνά με μαγνήσιο για την ινομυαλγία και το σύνδρομο χρόνιας κόπωσης.
Το μαλικό μαγνήσιο, βοηθά σε επώδυνες μυικές φλεγμονές, δυσκαμψία, πόνο στους μυς, και στην κόπωση που μπορεί να προκύψει από τον καταβολισμό του μυός, σε μια προσπάθεια για τη δημιουργία πηγών ενέργειας.
Κλινικά φαίνεται να απαλύνει και ενεργοποιεί τα μυϊκά κύτταρα.
Το μαλικό μαγνήσιο είναι το άλας του μαγνησίου με το μαλικό οξύ που παρέχει στο σώμα μαζί τα οφέλη μαλικού οξέος συνδυασμένα με τα οφέλη του μαγνησίου.
Το μαλικό οξύ είναι μια θρεπτική ουσία η οποία βρέθηκε να συμβάλει στη διαδικασία της μετατροπής των τροφίμων σε ATP (κύτταρα-πηγή ενέργειας του οργανισμού).
Το μαλικό μαγνήσιο είναι μία από τις λίγες ουσίες που μπορούν να χηλικοποιήσουν και να απομακρύνουν τα ίχνη του αλουμινίου από τους ιστούς του σώματος.
Επειδή το μαλικό οξύ παίζει βασικό ρόλο στην παραγωγή ενέργειας στα μιτοχόνδρια συνιστάται συχνά με μαγνήσιο για την ινομυαλγία και το σύνδρομο χρόνιας κόπωσης.
Το μαλικό μαγνήσιο, βοηθά σε επώδυνες μυικές φλεγμονές, δυσκαμψία, πόνο στους μυς, και στην κόπωση που μπορεί να προκύψει από τον καταβολισμό του μυός, σε μια προσπάθεια για τη δημιουργία πηγών ενέργειας.
Μαλικό μαγνήσιο και αλουμίνιο: Προκαταρκτικές μελέτες δείχνουν ότι μηλικό μαγνήσιο υποστηρίζει τα δικά της αποτοξίνωσης του σώματος του αλουμινίου στον εγκέφαλο.  Όταν το αλουμίνιο περνάει τον αιματο-εγκεφαλικό φραγμό ενώνεται με πρωτεΐνες και επιτίθεται στην μυελίνη, την μόνωση των νεύρων.
Η έρευνα δείχνει ότι σωματιδιακό αλουμίνιο αποθηκεύεται στο κεντρικό νευρικό σύστημα αντικαθιστώντας το μαγνήσιο, κάτι που γίνεται πολύ έντονα στα άτομα που έχουν έλλειψη μαγνησίου . αυτό έχει σαν κύριο αποτέλεσμα την αδρανοποίηση της τουμπουλίνης ενός ενζύμου που έχει σημαντικό ρόλο στην λειτουργία του νευρικού συστήματος και στην προστασία των νευρώνων
Το μαλικό μαγνήσιο μπλοκάρει αποτελεσματικά την δηλητηρίαση από το αλουμίνιο καθώς αφαιρει το αλουμίνιο από το σώμα με την χηλίωση μέσω του μαλικού οξέως, ενώ προσδίδει φυσικό διαιτητικό μαγνήσιο και καλύπτει τις όποιες ελλείψεις «κλείνοντας την πόρτα» για την αποθήγκευση του αλουμινίου.
Μπορεί να μην είναι πια έκπληξη το γεγονός ότι το αλουμίνιο μπορεί να βρεθεί σε μια ευρεία ποικιλία των τροφίμων και των βιομηχανικών προϊόντων, όπως το μπέικιν πάουντερ, κρέμες, αντιόξινα, αποσμητικά, μαγειρικά σκεύη και δοχεία τροφίμων. Ακόμη και το νερό της βρύσης περιέχει αλουμίνιο. Με τόσες πολλές πιθανές προοπτικές για την πρόσληψη του αλουμινίου, μπορεί να καταναλώνουμε τελικά πολύ περισσότερο από ότι χρειαζόμαστε.
Υπάρχουν αυξανόμενες αποδείξεις ότι το αλουμίνιο τείνει να συσσωρεύεται στο σώμα του σύγχρονου ανθρώπου των πόλεων και μάλιστα σε επίπεδα «οργανικού» συναγερμού. Δυστυχώς, δεν υπάρχουν εμφανή προειδοποιητικά σημάδια της υπερβολικής συσσώρευσης αλουμινίου, μέχρι τα επίπεδα να γίνουν αρκετά υψηλά και να έχουμε ορατές πιά δυσμενείς επιπτώσεις στην υγεία.
Οι ερευνητές έχουν δείξει ότι το αλουμίνιο είναι πιο πιθανό να συσσωρεύεται στους εγκεφάλους των ατόμων των οποίων οι δίαιτες είναι ανεπαρκείς σε μαγνήσιο! Αρκετές μελέτες έχουν δείξει ότι τα ζώα τρέφονται με δίαιτες χαμηλές σε μαγνήσιο και συσσωρεύουν υψηλές συγκεντρώσεις του αλουμινίου στο κεντρικό νευρικό σύστημα.
Προκαταρκτικές μελέτες δείχνουν ότι μηλικό μαγνήσιο υποστηρίζει τα δικά της αποτοξίνωσης του σώματος του αλουμινίου στον εγκέφαλο.
Όταν το αλουμίνιο περνάει τον αιματο-εγκεφαλικό φραγμό ενώνεται με πρωτεΐνες και επιτίθεται στην μυελίνη, την μόνωση των νεύρων.
Η έρευνα δείχνει ότι σωματιδιακό αλουμίνιο αποθηκεύεται στο κεντρικό νευρικό σύστημα αντικαθιστώντας το μαγνήσιο, κάτι που γίνεται πολύ έντονα στα άτομα που έχουν έλλειψη μαγνησίου. Αυτό έχει σαν κύριο αποτέλεσμα την αδρανοποίηση της τουμπουλίνης ενός ενζύμου που έχει σημαντικό ρόλο στην λειτουργία του νευρικού συστήματος και στην προστασία των νευρώνων
Το μαλικό μαγνήσιο μπλοκάρει αποτελεσματικά την δηλητηρίαση από το αλουμίνιο καθώς αφαιρει το αλουμίνιο από το σώμα με την χηλίωση μέσω του μαλικού οξέως, ενώ προσδίδει φυσικό διαιτητικό μαγνήσιο και καλύπτει τις όποιες ελλείψεις «κλείνοντας την πόρτα» για την αποθήγκευση του αλουμινίου.
Εκτός από την παροχή του 45% του USRDA για το μαγνήσιο το προϊόν MAGNESIUM MALATE προμηθεύει επίσης τον οργανισμό με μηλικό οξύ, ουσία που βρίσκεται σε αφθονία στα φρούτα, όπως μήλα, αλλά και που παράγεται επίσης μέσα στο σώμα. Είναι ένας μεταβολίτης του κύκλου του Krebs, κύκλου που αποτελεί το σύνολο των βιοχημικών αντιδράσεων που χρησιμοποιούνται για να παράγουν το 90% της συνολικής ενέργειας στα κύτταρα του σώματος. Το μηλικό οξύ διαπερνά εύκολα τον αιματοεγκεφαλικό φραγμό και έχει αποδειχθεί ότιδεσμεύει το αλουμίνιο και ενεργοποιεί την τουμπουλίνη.
Το Μαλικό Μαγνήσιο, θα το βρεις στο κατάστημα βιολογικών ειδών ΒΙΟΦΩΣ αποστέλλονται δωρεάν με κούριερ σε όλη την Ελλάδα. Επίσης στο Βιοφώς θα βρεις και τον ειδικό αποχυμωτή για να έχεις φρέσκο χυμό από φύλλα σιταριού, σέλινου, μαϊντανού, ελιάς, φύλλων από παντζάρια και όλων των λαχανικών. Αναφέρετε πως το είδατε στο terra papers για να έχετε την ανάλογη έκπτωση.
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΑΓΓΕΛΗ & ΣΙΑ Ο.Ε.    
Διεύθυνση: Πανεπιστημίου 58 ΑΘΗΝΑ
E-mail: info@diatrofologiki.gr
Τηλέφωνο: 2103800180, 2103800181, 2103800182
Fax: 2103800183
Η αιτία που προκαλεί την ινομυαλγία δεν είναι πλήρως κατανοητή. Ωστόσο, ορισμένοι ερευνητές πιστεύουν ότι υπάρχει μια δυσλειτουργία στην ικανότητα του σώματος για την παραγωγή ενέργειας. Οι μύες καίνε ενέργεια πιο γρήγορα από ό, τι μπορεί να παραχθεί. Η κατάσταση επιδεινώνεται από την έλλειψη των θρεπτικών ουσιών που απαιτούνται για παραγωγή ενέργειας.
Αυτό μπορεί να προκαλέσει τους μυς να στηρίζονται υπερβολικά στην αναποτελεσματική (αναερόβια) παραγωγή ενέργειας αντί της πιο αποτελεσματικής (αερόβια). Το μαλικό οξύ παίζει βασικό ρόλο στην παραγωγή ενέργειας στα κύτταρα. Ως εκ τούτου, συνιστάται συχνά με μαγνήσιο για ινομυαλγία και το σύνδρομο χρόνιας κόπωσης.
Όλα αυτά είναι κάποια από τα αποτέλεσμα των αεροψεκασμών και του ποντικοφάρμακου – φθορίου στο νερό που πίνει ο » πολιτισμένος» άνθρωπος.
Χρησιμοποιήστε το μαλικό μαγνήσιο μαζί με το Drink Charger MWO και προστατεύστε τον εαυτό σας από το αλουμίνιο των αεροψεκασμών και το φθόριο-ποντικοφάρμακο της βρύσης.
Το Αποσταγμένο Νερό Είναι η Πηγή της Νεότητας
Το Καρκινογόνο Ακρυλαμίδιο στα επεξεργασμένα τρόφιμα
Τα «δικαιώματα νερού» ΕΞΑΝΤΑΣ video
… και Το Νερό Της Φύσης Υπό Έλεγχο
Ο Θάνατος με την μορφή του Αλουμινίου
Γάλα, το Ναρκωτικό Δηλητήριο
Εάν έχετε κοχόνες αντιδράστε, αλλιώς περιμένετε στους καναπέδες σας την λύτρωση από τον ΣΟΥ-ΖΟΥ, τους Ολύμπιους, τους Ε, τους πολιτικούς σας, τους ΕΛ και τους Κουνέλ, τρομάρα σας!


http://www.terrapapers.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters