Δευτέρα, 30 Δεκεμβρίου 2013

Ίσως τελικά υπάρξει λύση στα προβλήματα μας...Ο κομήτης  C/2012 S1 (ISON) 

Τι συμβαίνει με τις «ιπτάμενες πέτρες» των Ελλήνων αθανάτων;

Όλα δείχνουν πως κάτι σημαντικό συμβαίνει στο τρόπο λήψης  αποφάσεων των μεγάλων δυτικών δυνάμεων .
Είδαμε νωρίτερα  στο 2013 πως
ο μετεωρίτης που έπεσε στη Μόσχα ανάγκασε κάποιους να πάρουν κάποιες αποφάσεις και έτσι η επέμβαση στη Συρία δεν έγινε ποτέ.
Τώρα έχουμε την ιστορική απόφαση για τα πυρηνικά του Ιράν .Ας ρίξουμε μια ματιά αν και σε αυτή την περίπτωση υπήρχαν περίεργες συμπτώσεις με «ιπτάμενες πέτρες».

Τα γεγονότα 

Ολόκληρο το 2012  οι συζητήσεις των ειδικών διαπραγματευτών για το πυρηνικό πρόβλημα του Ιράν  οδηγούνται σε αδιέξοδο.
Στις 12/09/2012  ένας Ρώσος και ένας Λευκορωσος  επιστήμονας ανακαλύπτουν  ένα νέο κομήτη  που κινείται με κατεύθυνση την ΓΗ Πρόκειται για τον  C/2012 S1 (ISON) Οι επιστήμονες μας διαβεβαιώνουν πως είναι ακίνδυνος για τον πλανήτη μας

Την εβδομάδα 19/11 – 28/11/2013 περίεργα  φαινόμενα λαμβάνουν χώρα σε Καναδά –Αμερική .Φωτιά από τον ουρανό,  ιπτάμενες πέτρες, πέφτουν στη ΓΗ .Μάλιστα στις 24/11/13 πέτρες πέφτουν από τον ουρανό και στην δική μας Κεφαλληνιά [η πραγματική Ιθάκη] ένα κλικ από την Γενεύη.

Την  ίδια στιγμή  στην Γενεύη της Ελβετίας  συνεδρίαζαν για ακόμη μια φορά  [22-23-24 /11/2013] οι μεγάλες δυνάμεις  για το πυρηνικό  πρόγραμμα του ΙΡΑΝ !!!

Και την ίδια στιγμή  ο   C/2012 S1 (ISON) περνούσε από τον πλανήτη μας με κατεύθυνση τον Ήλιο οπου περιέργως χάθηκε μυστηριωδώς με περιήλιο 1.000.000 εκ. χιλιόμετρα.

Οι επιστήμονες έσπευσαν να δηλώσουν πως οι «ιπτάμενες πέτρες» δεν είχαν σχέση με τον κομήτη και πως ένα μικρό κομμάτι του πιθανά να διασώθηκε από την προσέγγιση του στον Ήλιο  και  πως απομακρύνεται από την περιοχή μας .
Η άποψη μου :
 Ο κομήτης C/2012 S1 (ISON) εμφανίζεται από τα βάθη του σύμπαντος υπέρλαμπρος σε βαθμό να χαρακτηριστεί ο κομήτης του αιώνα και ακλουθώντας μια καταπληκτική πορεία, μοναδική στη «γειτονιά» μας, συγκρούεται μετωπικά με τον Ήλιο.
Οι ιστορίες για 1.000.000 εκ.χιλ περιήλιο μόνο αστείες μπορούν να χαρακτηριστούν. Επρόκειτο για καθαρή  μετωπική σύγκρουση. Μοναδικό φυσικό φαινόμενο. 

Σήμερα 30/12/2013 είναι βεβαιωμένο από τους ειδικούς επιστήμονες πως τίποτα δεν διεσώθη από τον κομήτη μετά την σύγκρουση του με τον Ήλιο.
Έχετε ακούσει για κομήτες μιας χρήσης;;;

Δεν είμαι αστροφυσικός για να κατανοήσω την βαρύτητα του φαινόμενου και να το ερμηνεύσω, όμως η κοινή  ανθρωπινή λογική μου λέει πως είναι ένα ξεκάθαρο σημάδι, το δεύτερο κατά σειρά μέσα στο 2013 μετά από αυτό της Μόσχας.
Καταλήγω δε σε αυτό το συμπέρασμα παρατηρώντας το φαινόμενο από άλλη «γωνία», αυτήν που μου επιτρέπει η πληροφόρηση που έχω μέσα από την αποκωδικοποίηση της Οδύσσειας.
Άλλη μια ξεκάθαρη προειδοποίηση προς τους έχοντες και κατέχοντες  ,ακόμη μια απόφαση [έκπληξη] προς την σωστή κατεύθυνση αυτών που δεν άκουγαν κανένα.
Ο κομήτης ήταν ακόμη μια επίδειξη των τεχνολογικών δυνατοτήτων των Ελλήνων αθανάτων καθώς και μια προειδοποίηση προς τους ισχυρούς του πλανήτη να αλλάξουν πορεία. 
 Εμφανίστηκε πάλι την σωστή χρονική στιγμή  και πήγε και «καρφώθηκε» στην κυριολεξία στον Ήλιο, την στιγμή που οι μεγάλες δυτικές  δυνάμεις [έκπληξη μεγατόνων]  αποφάσιζαν υπέρ του Ιράν!!!
.Πρωτοφανές «φυσικό» φαινόμενο και η επιστημονική κοινότητα αγνοείται.!!!
Όλα δείχνουν πως οι «ιπτάμενες πέτρες» αρχίζουν να καθορίζουν κάποια σημαντικά γεγονότα για το καλό  του πλανήτη.

Ο πόλεμος είναι λάθος επιλογή τονίζει η Αθηνά. 

Λέτε να έχουν λάβει το μήνυμα των Ελλήνων Αθανάτων ;;;

Αν δούμε και μια συμφωνία στα παγκόσμια  οικονομικά  τότε το καλό θα έχει τριτώσει.
Ας είναι καλά οι «ιπτάμενες πέτρες»  και ο πλανήτης  Άρης μέχρι στιγμής.

 ίσως τελικά υπάρξει λύση στα προβλήματα μας .

Έχω εξηγήσει πως ότι συμβαίνει στο αστρικό μας σύστημα ,εντος και έκτος αυτού, είναι απόλυτα ελεγχόμενο  από τους δημιουργούς μας .
Οι ίδιοι είναι παρόντες σε τροχιά γύρω από τον πλανήτη μας από το  ένα [1]  της εποχής του Κριού, δηλαδή, εδώ και 4333 χιλιάδες χρόνια ελέγχοντας τα πάντα.

Πως;;;

Σε ότι άφορα εμάς, το δημιούργημα τους  .Άπλα έχουν άμεση πρόσβαση στα 7 δις «τερματικά» που αποτελούν οι ΕΕ μέσα στα εγκεφαλικά κύτταρα του δεξιού λοβού των κατοίκων του πλανήτη.

Σε ότι άφορα τις «ιπτάμενες πέτρες» και αλλα φαινόμενα [εκρήξεις ηφαιστείων –σεισμοί-ακραία  φυσικά φαινόμενα ] μέσα από το Ομηρικό κείμενο έχει αποδειχτεί πως έχουν την τεχνολογία και τις γνώσεις να δημιουργήσουν αστρικά συστήματα σαν το δικό μας από το μηδέν. Άρα αυτά που βιώνουμε είναι «παιχνιδάκι» για τους Έλληνες αθανάτους.


από Basil Lykiardopoulos
http://el-lania.blogspot.gr/2013/12/blog-post_30.html
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters