Τετάρτη, 18 Δεκεμβρίου 2013

18/12/2013 /Ωρα:22.00 Ε.ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ,Α.ΒΑΛΣΑΜΑΚΗΣ ΣΤΗΝ END ΧΑΝΙΩΝ.ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ artfm

Ε.Ν.D. ΧΑΝΙΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Και απόψε, Τετάρτη 18-12-2013 και ώρα 22.00, στη συνέλευση της Ε.Ν.D. Χανίων θα έχουμε συνομιλία μέσω skype με τον Πρόεδρο της Ε.Ν.D. Γιατρό Εμμανουήλ Λαμπράκη και τον Εκπρόσωπο Τύπου Αντώνη Βαλσαμάκη.
Μπορείτε να μας παρακολουθήσετε ζωντανά μέσω you tube live streaming στη σελίδα μας :


Καθώς και από αναμετάδοση του Νίκου Αμάραντου από την Κύπρο στο :

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters