Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

Τέσσερα πρώην μεγαλοστελέχη της Siemens ήρθαν στην Αθήνα, κατέθεσαν και έφυγαν σαν κύριοι!


Αθόρυβα, μέσα στη σιωπή και χωρίς να το πάρει χαμπάρι κανείς, 5 πρώην μεγαλοστελέχη της Siemens ήρθαν και κατέθεσαν στους Έλληνες ανακριτές και στη συνέχεια έφυγαν σαν κύριοι. Ανάμεσά τους ο πολύς κ. Φόλκερ Γιουνγκ πρώην μεγαλοστέλεχος της Siemens και της Ιντρακόμ ο οποίος είχε στην κυριολεξία αποδράσει από τη χώρα όπως και ο Μιχάλης Χριστοφοράκος.

Την αποκάλυψη κάνει η Γιάννα Παπαδάκου στο ΒΗΜΑ της Κυριακής και είναι να γελάει κανείς με την κατάντια του ελληνικού κράτους.

Ο δραπέτης Γιουνγκ λοιπόν εμφανίστηκε στην ανακρίτρια Μαρία Νικολακέα στις 30 Οκτωβρίου του 2013-πριν 2 εβδομάδες- αφού πρώτα κατέβαλε εγγύηση 80.000 ευρώ για να αρθεί το ένταλμα που εκκρεμούσε σε βάρος του, από το 2010 που είχε γίνει Λούης.

Ο Γιουνγκ είπε στην ανακρίτρια "Δεν γνωρίζω κανένα υπάλληλο του ΟΤΕ, ούτε τον κ. Σκαρπέλη, αλλά επίσης κανένα αξιωματούχο. Δεν γνώριζα ούτε τον Αναστάσιο Μαντέλη, δεν είχα ποτέ καμία επικοινωνία μαζί του. Κατόπιν επιθυμίας του κ. Χριστοφοράκου επισκέφθηκα το 2002 μαζί του, τον υπ. Οικονομικών και τον υπουργό Μεταφορών, τον οποίων τα ονόματα δεν θυμάμαι. Επίσης την ίδια εποχή επισκέφθηκα τη δήμαρχο Αθηναίων. Ο λόγος των επισκέψεων ήταν για να βοηθήσει η Siemens την εκτέλεση των έργων στην Ολυμπιάδα..."

Αυτά είπε ανάμεσα στα άλλα και έφυγε σαν κύριος.

Το αν βρισκόμαστε υπό γερμανική κατοχή δεν χωράει συζήτηση...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters