Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

ΠΡΟΣ ΥΠΑΡΧΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΞΟΥΣ ΤΥΡΑΝΝΙΚΩΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ

Είναι αναγκαίον να υπενθυμίσουμε στους τυράννους, οι οποίοι άνομα κυβερνούν την Πατρίδα μας, καθώς και στους εκκολαπτόμενους επίδοξους τυράννους αυτής, ότι η Ιστορία τους έχει από αρχαιοτάτων χρόνων επισημάνει και χαρακτηρίσει σαν άνομους, ανεύθυνους και ανάξιους να φθάσουν ζώντες ως τα γεράματα!! Και διά του λόγου το αληθές, ιδού η απόδειξις τούτων:


« ...Είτ' ουχ υπέρευ Θαλής ο παλαιός, από ξένης ελθών διά χρόνου των φίλων ερωτώντων ό τι καινότατον ιστορήκοι "τύρανον" έφη "γέροντα". Και γάρ ώ μηδέν ιδία συμβέβηκεν αδικείσθαι, το βάρος αυτό και την σκληρότητα της ομιλίας δυσχεραίνων εχθρός εστι των ανόμων και ανυπευθύνων δυναστειών ....»


« ...Άριστα επομένως απάντησε ο αρχαίος Θαλής, όταν επέστρεψε μετά από πολλά χρόνια από τα ξένα και οι φίλοι του τον ερώτησαν τί το παράξενο έχει ανακαλύψει: "Τύρανον" είπε, που να είναι "γέρος". Διότι, ακόμη και αυτός ο οποίος δεν έτυχε να αδικηθεί προσωπικά, νοιώθοντας αηδία να συναναστρέφεται ανθρώπους τόσον αντιπαθείς και ωμούς, είναι εχθρός κυβερνήσεων, οι οποίες αγνοούν τον νόμον και δεν δίνουν λογαριασμόν σε κανέναν .....»

(Πλουτάρχου: Ηθικά «Περί του Σωκράτους Δαιμονίου» 6 D)

ΜΕΓΙΣΤΙΑΣ

gorgo.jpg
Γοργόνιον από την ασπίδα της Αθηνάς
 
 
 
http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2013/11/pros-yparhontes-kai-epidoxoys-tyrannikws-kybernwntes.html 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters