Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

Ο... "ΕΘΝΑΡΧΗΣ" ΜΑΣΣΟΝΟΣ... γραμματόσημα με μασσονικές παραστάσεις... Τραπεζικοί Μασσόνοι... στα Πανεπιστήμια Μασσόνοι

Ελλάς Ελλήνων Μασόνων εν ολίγοις.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ;;;;;;


Όσον αφορά τον πολύ Κωνσταντίνο Καραμανλή (είναι μέλος της Μασονικής Στοάς "Ραδάμανθος" του Ηρακλείου σύμφωνα με την ίδια καταγγελία), επί πρωθυπουργίας του 1974-1980 όλος ο κρατικός μηχανισμός αλώθηκε από τους Εβραίους.

Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι το Υπουργείο εξωτερικών δέσποζε ο Μάριος Καμχής, στο Υπουργείο Παιδείας ο Αλέν Γιοβάνοβιτς, στον τομέα της Πολεμικής Βιομηχανίας ο Σαμπί Σαμπετάι, στην ΔΕΗ ο Ραφαήλ Μωϋσής και ο Ισαάκ Λεβή, στον ΟΣΕ ο Σαμμουήλ Κοέν, στα ραδιοτηλεοπτικά μέσα η Μαρία Ρεζάν ή Μπιάνκα Κοέν και ο Ζακ Μεναχέμ, στον ΟΤΕ ο Αβραάμ Μόρδο, ο Ηλίας Μόρδο, ο Χαίμ Καπέτας και ο Β. Αλπαλά.

Στην Τράπεζα Ελλάδος κυριαρχούσαν οι Μ. Λεβί, Χαίμ Κοέν, ο Α. Κοέν, ο Π. Μπενουζίλιο και στους πανεπιστημιακούς χώρους αλώνιζαν οι Αζαρίας Χαναάν, Β. Ακαλάη, Η. Κρίσηπης, Χ. Περέζ και Χ. Ροζενστάιν.
Είδαμε επίσης πόσοι Μασόνοι είχαν πόστα κλειδιά του κρατικού μηχανισμού. (Ι. Χαραλαμπόπουλου "Η πορεία ενός λαού", Ι. Φουράκη "Ελληνισμός - Εβραιωσιωνισμός").

Αυτά είναι τα ολίγα που έπραξαν οι μεγάλοι κατά τα άλλα Έλληνες πολιτικοί που δεν βρίσκονται εν ζωή και βρίσκονται εις χείρας του δικαιοκρίτου Θεού. Τα πολλά θα τα δούμε σε άλλο κεφάλαιο. Ας συνεχίσουμε όμως με τους Έλληνες πολιτικούς που είναι εν ζωή και είτε είναι Μασόνοι είτε είναι προσκυνητές των Εβραίων ή ευεργέτες αυτών.

Επί κυβερνήσεως Κων/νου Μητσοτάκη (Ήτο Μασόνος μέλος της Στοάς
"Ορφεύς"συμφώνως με την έγγραφο καταγγελία του κυρίου Ζαγκλέ Δημητρίου. Μια καταγγελία που είναι πλήρως τεκμηριωμένη και εστάλη σε αρκετά Μ.Μ.Ε. χωρίς όμως να δημοσιευθη.), 1990-1993 συνέβηκε το εξής απίστευτο.

Η κυβερνητική μηχανή μέχρι και γραμματόσημο εξέδωσε με μασονική παράσταση. Επιπλέον αυτού τα Ελληνικά ταχυδρομεία τα εσφράγιζαν με την σφραγίδα της Μασονικής στοάς.

Ας δούμε τι γράφει επ' αυτού η εφημερίδα "Ελεύθερη Ώρα" την 20-7-1992: "Εις τα Ελληνικά Ταχυδρομεία (ΕΛΤΑ) φαίνεται ότι "πολλά πάνε καλά".

Τούτο δεικνύει η πρόσφατος κυκλοφορεία γραμματοσήμου με μασονικήν παράστασιν. Τρεις βουλευταί του ΠΑΣΟΚ οι κύριοι Ηλίας Παπαηλίας, Αντώνης Ντεντιδάκης και Παναγιώτης Κρητικός την 16ην Ιουλίου κατέθεσαν εις την Βουλήν προς τον υπουργόν Μεταφορών και Επικοινωνιών την κατωτέραν ερώτησιν:

"Τον Μάιο του 1992 κυκλοφόρησαν φάκελοι κάποιας αναμνηστικής επετείου της Μασονικής στοάς Αθηνών με μασονική παράσταση των οποίων το γραμματόσημο ήταν διπλά σφραγισμένο.

Κάθε γραμματόσημο είχε σφραγισθεί με το χρονολογικό σήμαντρο του ταχυδρομείου Πλατείας Συντάγματος και με αναμνηστική σφραγίδα της Μασονικής Στοάς.

Όπως μας είναι γνωστό η διπλοσφράγηση απαγορεύεται από τον νόμο γιατί έτσι γίνεται αντικείμενο ιδιαίτερης φιλοτελικής αξίας με ανάλογα οικονομικά οφέλη.

Επίσης η έγκριση, η κατασκευή και η σφράγιση γραμματοσήμων με αναμνηστική σφραγίδα είναι της αποκλειστικής αρμοδιότητας των ΕΛΤΑ, οι δε τέτοιου είδους παρανομίες ελέγχονται.

Για τα παραπάνω ερωτάται ο κ. Υπουργός

α) ενέκριναν και κατασκεύασαν τα ΕΛΤΑ αναμνηστική σφραγίδα με μασονικό περιεχόμενο;

β) Σφράγισαν τα ΕΛΤΑ αντικείμενα με την Μασονική σφραγίδα;

γ) Σφράγισαν τα ΕΛΤΑ δύο φορές το ίδιο γραμματόσημο και πως συνέβη αυτό;

δ) Γιατί τα ΕΛΤΑ δεν έλεγξαν τις παράνομες αυτές ενέργειες και γιατί δεν δόθηκε το θέμα για έρευνα στην Διεύθυνση Ποιότητος και Ελέγχου ή στην καθ' όλην αρμόδια Διεύθυνση Φιλοτελικού;

ε) Γιατί το θέμα το ανέλαβε ο ειδικός σύμβουλος Κωνσταντίνης Μωυσής και το σκέπασε;

στ) Υπάρχουν ιδιαίτερες σχέσεις του Κωνσταντίνη Μωυσή με το αντικείμενο του θέματος των φακέλων (μασονικό περιεχόμενο) διότι λέγεται ότι ο ίδιος μεθόδευσε την όλη διαδικασία εν γνώσει του συλλειτουργώντος στην ίδια Μασονική στοά, Γενικού Διευθυντή ΕΛΤΑ κ. Παπαθανασίου;".

Και που να έβλεπαν το γραμματόσημο που είδαμε εμείς το οποίο είχε μόνο την σφραγίδα της Μασονικής στοάς και καθόλου των ΕΛΤΑ.
Το κάναμε δηλαδή Ελλάς Ελλήνων Μασόνων εν ολίγοις. 
 
http://ksipnistere.blogspot.gr/2013/11/blog-post_3020.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters