Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

Ετήσιοι μόνιμοι αγώνες στην Αρχαία Ολυμπία!

Το δημαρχείο Αρχαίας Ολυμπίας επισκέφτηκε χθες Τρίτη,  αντιπροσωπεία προπονητών και ελλανοδικών Παγκρατίου Αθλήματος  που συμμετέχουν στις εργασίες του 1ου παγκόσμιου επιμορφωτικού συνεδρίου  που διεξάγεται από την Δευτέρα στις εγκαταστάσεις της Δ.Ο.Α., όπου τους υποδέχτηκε ο δήμαρχος  της πόλης Θύμιος Κοτζιάς.
images.jpg
Στην συνάντηση που ακολούθησε στο γραφείο του δημάρχου οι  παράγοντες του αθλητισμού ενημέρωσαν τον δήμαρχο Αρχαίας Ολυμπίας για την πρωτοβουλία που προτίθετο να αναλάβουν  ώστε να δημιουργηθούν  μόνιμες αθλητικές εγκαταστάσεις αγώνων του  Παγκρατίου.
Ο Γ.Γ.  της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Παναγιώτης Κανελλόπουλος τόνισε ότι στις επιδιώξεις είναι η δημιουργία   ακαδημίας  που θα λειτουργεί μόνιμα. Ζήτησε δε από τον δήμο την παράλληλη στήριξη της πρότασης. Για την επίτευξη του στόχου ο κ Κανελλόπουλος πρότεινε « ο δήμος να παραχωρήσει γεωργική έκταση προκειμένου να κατασκευαστούν  οι αθλητικές εγκαταστάσεις του Παγκρατίου.»
Από πλευράς δημάρχου εκφράστηκε η κατ αρχήν συμφωνία με την πρωτοβουλία .
 «Η απόφαση όμως θα είναι του δημοτικού συμβουλίου Αρχαίας Ολυμπίας . Το σώμα θα εξετάσει το αίτημα και θα αποφανθεί.» τόνισε ο δήμαρχος.
 Στην σύσκεψη έλαβαν μέρος ακόμα ο αντιδήμαρχος Πέτρος Γιαννακόπουλος,  ο Ρώσος  Βλαδίμηρος Στέπτεκνκ αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας , ο Βλαδίμηρος Κόντοφ αντιπρόεδρος της Βουλγαρικής Ομοσπονδίας Παγκρατίου, ο Βασίλης Παπαδόπουλος πρόεδρος της ελληνικής επιτροπής και ο Ευάγγελος Κούτρας πρόεδρος της Οργανωτικής Παγκρατίου Επιτροπής.  
Οι δύο πλευρές  συμφώνησαν να κατατεθεί το αίτημα , να ενημερωθούν οι υπόλοιποι φορείς του δήμου Αρχαίας Ολυμπίας.    

ileiapost.gr

http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2013/11/ethsioi-monimoi-agwnes-sthn-arhaia-olympia.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters