Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΝΟΣ/ΜΕΙΟΥ ΠΥΡΓΟΥ! ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΝΟΣ/ΚΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΣΤΙΣ "ΛΙΜΝΕΣ"!!!

32--4-thumb-medium.jpg
ΣΧΟΛΙΟ ΑΛΦΕΙΟΥ:ΟΠΩΣ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ "ΟΡΤ" ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΦΩΡΟΥ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΠΥΡΓΟΥ ΔΙΟΤΙ ΣΤΗΝ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΣΤΗ ΘΕΣΗ "ΛΙΜΝΕΣ ΑΛΦΕΙΟΥ" ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΦΡΑΓΜΑ,ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ!!! 
.................................................................................................................................................

Επείγουσα προκαταρκτική για τη χωματερή στις Λίμνες Αλφειού



Την διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης για τον εντοπισμό παραβάσεων του άρθρου 28 του Ν 1650/86 που αφορά σοβαρά αδικήματα σε βάρος του περιβάλλοντος, διέταξε χθες ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ηλείας, Παναγιώτης Μεϊδάνης, με αφορμή το υπ. Αριθμ. Πρωτ. 173871/45722/2013 πολυσέλιδο Πόρισμα του Συνηγόρου του Πολίτη για τις πρωτοφανείς παρανομίες των τοπικών αιρετών αυτοδιοικητικών παραγόντων και τις ελλείψεις στη χωματερή των Λιμνών Αλφειού.
Ο εισαγγελικός λειτουργός έδωσε εντολή στην Ειδική Υπηρεσία Περιβάλλοντος του ΥΠΕΚΑ να προχωρήσει άμεσα σε έρευνα και αυτοψία προκειμένου να εντοπιστούν οι παρανομίες σε βάρος της δημόσιας υγείας και του περιβάλλοντος.
Λίγες ώρες μετά την εισαγγελική εντολή , τριμελές κλιμάκιο του Ειδικού Σώματος Επιθεωρητών Περιβάλλοντος με επικεφαλής τον προϊστάμενο της υπηρεσίας Παναγιώτη Μέρκο , μετέβη από την Αθήνα στην χωματερή της ντροπής δίπλα από τον Αλφειό και προχώρησε σε αυτοψία .
Όπως έγινε γνωστό οι επιθεωρητές περιβάλλοντος στην έρευνά τους μεταξύ άλλων , εντόπισαν ανάμεσα στα απορρίμματα μεγάλες ποσότητες επικίνδυνων νοσοκομειακών αποβλήτων που προέρχονταν από το νοσοκομείο του Πύργου Ηλείας .
Αμέσως κλήθηκαν επί τόπου ο εισαγγελέας πλημμελειοδικών και ο αστυνομικός διευθυντής οι οποίοι αφού ενημερώθηκαν για τα πρωτοφανή ευρήματα αποχώρησαν από την χωματερή.
Πηγή: apokalypseis.com
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:
ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΝΔΡΙΤΣΑΙΝΑΣ-ΚΡΕΣΤΕΝΩΝ!

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ Ε.ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΣΤΟ "ΡΑΔΙΟ ΑΚΡΙΤΕΣ" 12/11/2897*

 

http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2013/11/syllhpsh-toy-diefthynth-nos-meioy-pyrgoy-brethhkan-nos-ka-apoblh.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters