Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ!!! ΦΟΝΙΚΗ '' ΟΜΙΧΛΟΠΑΓΙΔΑ'' ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ - ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ‏ ΒΙΝΤΕΟ ..

Υπάρχει μία μεγάλη περιοχή που βρίσκεται καλά κρυμμένη στο ανάγλυφο του Υμηττού. Εντοπίζεται περίπου στο ύψος Λ. Βουλιαγμένης, Βάρης και Κορωπίου. Η πρόσβαση είναι διακριτικά ελεγχόμενη και μόλις πλησιάσεις γίνεται αμέσως απαγορευτική. Έχει εντοπιστεί μέσω του Google Earth, αν και πάντα υπάρχει ένα σύννεφο πάνω από την επίμαχη περιοχή ώστε να την κρύβει.

Σε αυτή την περιοχή βρίσκεται μία εγκατάσταση μέσα σε έναν τεράστιο θόλο στον οποίο μπορεί να κρύβονται πολλά. Κρύβεται επίσης πίσω από μία είσοδο 31Χ46 μέτρα και μία θωρακισμένη πόρτα 9 μέτρων από το έδαφος, με διαστάσεις ύψους 20Χ5,8 μέτρα πλάτους.

Τι κρύβουν αυτές οι εγκαταστάσεις; Πότε κατασκευάστηκαν; Ποιος πηγαίνει εκεί; Είναι στρατιωτικές; Είναι Νατοϊκές; Είναι κάτι άλλο; Πολλά μπορούμε να υποθέσουμε και με άλλα ακόμα περισσότερα μπορούμε να το συνδέσουμε σε ό,τι αφορά την ευρύτερη περιοχή.
 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters