Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

23/8/13 Ε. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ: Το Γραφείο Ελέγχου της Διεθνούς Oικονομίας OITC αφαιρεί τον έλεγχο του παγκ. πλούτου από τους νταβατζήδες!

END.jpg


Το 1995 η Παγκόσμια Κοινότητα απηυδισμένη με την κλοπή και
την καταλήστευση του Παγκόσμιου πλούτου αντικατέστησε λοιπόν αυτή την Τριμερή Επιτροπή και δημιούργησε ένα καινούργιο γραφείο το οποίο ονομάστηκε OITC, είναι το Γραφείο Ελέγχου της Διεθνούς Οικονομίας. 

Το Γραφείο Ελέγχου της Διεθνούς Οικονομίας ανατέθηκε σε ένα συγκεκριμένο άτομο με την απόφαση 10/ 88 των Ηνωμένων Εθνών και αυτό το άτομο ήταν ο Doctor Ray C. Dam.O Ray C. Dam εξελέγη από το 1995 από τη διεθνή κοινότητα από 203 έθνη να είναι ο μοναδικός υπεύθυνος προς την ανθρωπότητα, ο μοναδικός υπεύθυνος και του δόθηκε η δικαιοδοσία οποιαδήποτε διαμάχη υπάρχει μεταξύ οποιουδήποτε τμήματος της ανθρώπινης κοινωνία να διακανονίζεται από τα Αμερικανικά Δικαστήρια. 

Ακολούθως το 10/88 ψήφισμα των Ηνωμένων Εθνών εγκρίθηκε από τη Βουλή και τη Γερουσία των Ηνωμένων Πολιτειών και έγινε αποδεκτή η ευθύνη για τη διεκπεραίωση των νομικών υποθέσεων του γραφείου Διεθνών Διακανονισμών. Ο Doctor Ray C. Dam είναι υπεύθυνος για κάθε οικονομική συναλλαγή, για κάθε δημιουργία χρήματος από οποιοδήποτε κράτος. Είναι το μόνο άτομο στον πλανήτη το οποίο έχει δικαίωμα επάνω στο «Θείο Καταπίστευμα» ή Παγκόσμιο Καταπίστευμα όπως το ονομάσαμε αργότερα. Ενώ όμως έχει αυτή τη δικαιοδοσία, αυτό που έκαναν σοφά αυτά τα 77 έθνη τα οποία δεν ήταν σε καμία από τις δύο παρατάξεις που υπήρχαν στα Ηνωμένα Έθνη, επέβαλλαν τελικώς τη δική τους άποψη και δημιουργήθηκε το OITC. Μόλις δημιουργήθηκε όμως, αυτό προσέκρουσε πάνω στην αντίσταση των επιβητόρων. Δηλαδή οι μεσάζοντες, το ιερατείο, οι νταβατζήδες μόλις ανέλαβε την εξουσία ο Doctor Ray C. Dam, αποφάσισαν να τον «βγάλουν από τη μέση» τόσον αυτόν προσωπικά και να τον αντικαταστήσουν με ένα πρόσωπο της δικής τους επιλογής ούτως ώστε να τον ελέγχουν και πάλι- είναι το αγαπημένο τους σύστημα, «βάζουμε το Σαμαρά και τον Βενιζέλο γιατί μπορούμε και τον ελέγχουμε, βάζουμε τον Μόντι στην Ιταλία γιατί μπορούμε και τον ελέγχουμε, τη Μέρκελ στη Γερμανία γιατί μπορούμε και την ελέγχουμε». Για αυτούς είναι το αγαπημένο τους σύστημα.

Έτσι λοιπόν θέλανε να βγάλουν τον Doctor Ray C. Dam και είχανε αμέσως και τον αντικαταστάτη που τον ονόμασαν Τσάι Τσενγκ Λι. Σε κάποιο ταξίδι λοιπό του Doctor Ray C. Dam στην Nότιο Ασία, που πήγε να επιβλέψει την ανάγκη χρηματοδότησης ενός τεράστιου τμήματος στην Καμπότζη, εκεί δηλητηριάστηκε ο άνθρωπος και διέδωσαν οι επιβήτορες ότι αυτός απέθανε και ότι ο καινούργιος διευθυντής του Γραφείου της Διεθνούς Οικονομίας είναι πλέον ο Λι, ο οποίος είναι αντιπρόσωπος της οικογενείας Dragon Family. Όμως με επεμβάσεις πέραν των ανθρωπίνων, οDoctor Ray C. Dam επιβίωσε, επανήλθε και είναι στο γραφείο του εν δυνάμει και εκτελεί τα καθήκοντά του καθημερινώς για την παγκόσμια οικονομία.

Την πραγματική του τη δικαιοδοσία ο Doctor Ray C. Dam την ανέλαβε το 2003. Πήρε 8 χρόνια για να δημιουργηθούν οι υποδομές αυτού του Γραφείου για να μπορεί ο Doctor Ray C. Dum να εξασκεί τη δικαιοδοσία που έχει. Με άλλα λόγια μέχρι το 1995 αυτή η Τριμερής επιτροπή είχε το δικαίωμα να δεσμεύει περιουσιακά στοιχεία από το Παγκόσμιο Καταπίστευμα, να δημιουργεί τραπεζικά παράγωγα, τα οποία εν τέλη δημιουργούσαν ανεξάντλητο πλούτο για τις τράπεζες και τους ιδιοκτήτες τους. 
Έτσι λοιπόν κλέβανε το ανθρώπινο γένος χρησιμοποιώντας περιουσιακά στοιχεία που δεν τους ανήκαν! Εδέσμευαν δηλαδή 100 τόνους χρυσού, φτιάχνανε 500 ομόλογα της τραπέζης city bank ή οποιασδήποτε άλλης τράπεζας, τα πουλάγανε στο χρηματιστήριο και συλλέγανε τους κόπους και τους ιδρώτες όλων των ανθρώπων της Γης.

Ο Doctor Ray C. Dam λοιπόν το 2007 τους είπε «Παιδιά μέχρι εδώ η κλοπή! Από δώ και πέρα δεν έχετε δικαίωμα να δεσμεύετε οποιοδήποτε περιουσιακό στοιχείο χωρίς τη δική μου άδεια.αυτή τη δικαιοδοσία μου την έδωσαν τα Έθνη των λαών. Οι 203 Λαοί μου έδωσαν αυτή τη δικαιοδοσία, δεν μπορείτε πια να συνεχίσετε να κλέβετε όλη την ανθρωπότητα!»

Αυτό εξόργισε ιδιαίτερα τους τραπεζίτες οι οποίοι με δικούς τουςπράκτορες αποφάσισαν να βγάλουν τον Doctor Ray C. Dam από τη μέση.
Δηλαδή η οικονομική κρίση το 2007 και 2008 δεν ήταν τυχαία, ήταν επειδή ξαφνικά κάποιος -τον οποίο επέλεξαν τα Έθνη των Λαών- σταμάτησε τους τραπεζίτες από το να κλέβουν! Αυτό δημιούργησε στις εννέα μεγαλύτερες τράπεζες των Ηνωμένων πολιτειών μία τρύπα 17 τρισεκατομμυρίων δολαρίων. 
Για πρώτη φορά στην ιστορία της Federal Reserve το 2011 έγινε λογιστικός έλεγχος! Στη σελίδα 228- δεν θυμάμαι ακριβώς τη σελίδα- αναγράφονται τα ποσά τα οποία οι Ροθτσάιλντ έδωσαν στις εννέα μεγαλύτερες τράπεζες για να μη μιλήσουν! Ενώ στις προηγούμενες εποχές το μόνο που κάνανε ήταν να βγάζουν μια απόφαση,δέσμευαν χρυσάφι,έβγαζαν παράγωγα και έκλειναν τις τρύπες! 
Τώρα ο Doctor Ray C. Dam δεν τους αφήνει να το κάνουν αυτό. Και τι κάνουν, παίρνουν από τα ήδη φτιαγμένα, τα κλεμμένα που τα έχουν όλα μαζεμένα στη ΒIS, παίρνουν από εκεί 16,7 τρισεκατομμύρια (να σκεφτείτε ότι αυτά είναι περισσότερα χρήματα από ΟΛΟ το χρέος των Ηνωμένων Πολιτειών).
Σε διάστημα 27 μηνών λοιπόν και από το λογιστικό έλεγχο της Federal Reserve, 16,7 τρις δολάρια δόθηκαν από τους τραπεζίτες Ροθτσάιλντ στις 9 μεγαλύτερες τράπεζες για να μην καταρρεύσουν!
Πριν από δύο εβδομάδες κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο μια ακροαματική διαδικασία στη Γερουσία των Ηνωμένων Πολιτειών, όπου η επιθεωρήτρια της Federal Reserve απαντούσε σε ερωτήσεις των βουλευτών και γερουσιαστών των Ηνωμένων Πολιτειών γατί είχαν εξαφανιστεί εννέα-9 τρισεκατομμύρια δολάρια από την Federal Reserve και δεν ξέρανε πού πήγανε. Έχετε δει το βίντεο που ρωτούσαν την επιθεωρήτρια- τα 17 τρις που δώσανε οι Ροθτσίλντ σε 27 μήνες- δηλ από το Δεκέμβριο του 2008 μέχρι τον Μάρτιο του 2010- αυτά τα 17 τρις αποφάσισαν να τα πάρουν με το έτσι θέλω από τη Federal Reserve. Και τα 9 τρις ήταν φαντάζομαι η πρώτη δόση. Σκεφτείτε όμως τα νούμερα! Το χρέος των Ηνωμένων Πολιτειών είναι 16 τρις. Αυτοί βάλανε για να κλείσουν τις μαύρες τρύπες 16,7 τρις, περισσότερο δηλαδή από όσο είναι ολόκληρο το χρέος των Ηνωμένων Πολιτειών αυτοί οι κύριοι, οι κλέφτες τα βρήκαν λέει και τα δωσανε επιτόπου γι να μην κλείσουν οι Τράπεζες για να συνεχίσουν την απομύζηση των λαών! Δεν τολμήσανε όμως να το πούνε στον αμερικανικό λαό, δεν τολμούσαν να τα προσθέσουν στο εξωτερικό αμερικανικό χρέος.

Σε σένα όμως αγαπητέ μου Συνέλληνα 295 δις δολάρια, τα οποία εγγυήθηκαν για τις τράπεζες είναι χρέος του ελληνικού λαού τώρα! 
Τα δύο τρίτα του χρέους που έχεις Ελληνικέ λαέ είναι κλεμμένα των τραπεζών! Και σε πληροφορώ ότι όλες οι τράπεζες στην Ελλάδα ανήκουν στις ίδιες οικογένειες! Εάν νομίζεις ότι ο Σάλας είναι τραπεζίτης ή ο Αγγελόπουλος είναι τραπεζίτης ή οποιοσδήποτε άλλος, κανένας από αυτούς που εσύ ονομάζεις τραπεζίτες δεν έχει πάνω από το 4% της τραπέζης του! Όλα τα υπόλοιπα ανήκουν στα «μεγάλα παιδιά»- όπως αρέσκεται να τα λέει ο Σώρρας. Επομένως αντιλαμβάνεστε ότι το παιχνίδι δεν είναι Ελληνικό,δεν είναι Ευρωπαϊκό, το παιχνίδι είναι παγκόσμιο.

Επομένως ο Doctor Ray C. Dam αυτή τη στιγμή έχει ένα τεράστιο αγώνα στα χέρια του. Ενώ δηλαδή του έχει δοθεί η δικαιοδοσία από τους Λαούς, από τα Έθνη, δεν έχει την ιδιοκτησία των assets και προσπαθούν τώρα δύο αντιμαχόμενες μερίδες ... 

Οι δύο αυτές αντιμαχόμενες μερίδες είναι : η μία είναι THE DRAGON FAMILY δηλαδή η οικογένεια των Δρακόντων της Ανατολής, και η άλλη είναι οι τραπεζίτες Ροθτσάιλντ. Αυτοί λοιπόν οι δύο- γιατί πάντα δημιουργείται το δυαδικόν σύστημα- προσέξτε τι έχει δημιουργηθεί- και οι δύο- θυμάστε που λέει ο λαός «Όλοι οι σκύλοι μια γενιά» , αυτές οι δύο μερίδες είναι μία γενιά! Είναι σκυλολόι μιας γενιάς. Τι έχουν κάνει όμως: δημιούργησαν το δυαδικό σύστημα, ότι έχεις δύο λέει επιλογές: ή να πας με τους Δράκοντές ή να πας με τους Ροθτσάιλντ. 
Δεν σου δόθηκε ποτέ η ευκαιρία να μείνεις με τον εαυτό σου μόνο, σαν ανθρώπινο γένος. Σε αυτή λοιπόν την συγκεκριμένη χρονική στιγμή που περνάει η ανθρωπότητα πρέπει να δημιουργήσεις ΕΣΥ τον τρίτο πόλο ...(2:13:00)
ΕΜΜ. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ, ΑΠΌΣΠΑΣΜΑ, 23/8/13 ART FM RADIO ΚΎΠΡΟΥ
ΛΕΙΠΟΥΝ 9...τρις ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Federal Reserve...!ΤΑ ΛΥΚΟΡΝΙΑ ΣΤΡΙΜΩΧΤΗΚΑΝ!!!

ΠΗΓΗhttp://alfeiospotamos.pblogs.gr/2013/07/e-lamprakhs-to-grafeio-eleghoy-ths-diethnoys-oikonomias-oitc-kai.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters