Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

Λαδώθηκες, φορολογήθηκες, καθάρισες!!!

Πληροφορηθήκαμε πως η Ολομέλεια του Ελεγκτικού Συνεδρίου καταλόγισε σε εφοριακό υπάλληλο, προϊσταμένη ελεγκτικού τμήματος, η οποία έχει συνταξιοδοτηθεί, το ποσό των 113.656,47 ευρώ, καθώς δεν μπορούσε να δικαιολογήσει τα εισοδήματά της 1995- 2004.

Ο οικονομικός που έκανε δηλώσεις στον πόθεν έσχες είχε καταλογίσει το ποσό των 419.538,97 ευρώ ενώ από το Τριμελές Εφετείο Αθηνών η εφοριακός κρίθηκε αθώα για το αδίκημα της υποβολής ανακριβούς δήλωσης πόθεν έσχες του έτους 2004 και για τις δηλώσεις των ετών 2001- 2002 έπαυσε η ποινική δίωξη σε βάρος της, λόγω παραγραφής.

Μετά από αυτά το ερώτημα είναι πως γίνεται από τη μια να καταλογίζονται χρήματα και από την άλλη να μη υπάρχει καταδικαστική απόφαση για να υποστηρίξει τη θέση του δημοσίου σε τυχόν προσφυγές της εν λόγω.

Πέραν αυτού όμως στην ίδια την ουσία της υπόθεσης είναι προφανές ότι εδώ γεννώνται ερωτήματα για συστηματικό «λάδωμα» της εν λόγω κυρίας.

Είναι όμως επίσης προφανές ότι η κυρία με βάση τις αποφάσεις του ελεγκτικού έχει παρανομήσει αλλά πληρώνει κάποια χρήματα και καθαρίζει.

Από την άλλη πλευρά όμως είναι λογικό να αναρωτιέσαι αν κάποιος που λαδώνεται και τον πιάνουν πως μπορεί να «καθαρίζει» με το να πληρώσει. Γιατί αν «καθαρίζει» έτσι είναι προφανές ότι ουσιαστικά τον φορολογείς για «μαύρα» τα οποία έχει εισπράξει χωρίς να μπαίνεις στη διαδικασία να επιβάλλεις ποινές για τη ζημία που μπορεί να έχει επιφέρει στα συμφέροντα του δημοσίου κλείνοντας για παράδειγμα υποθέσεις φοροδιαφυγής.

Μόνο που έτσι δεν φτιάχνεις κράτος.

Απλά νομιμοποιείς έκνομες δραστηριότητες.

fpress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters