Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

ΚΥΠΡΙΟΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ» ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ!!!

Πατά στο λαιμό τους πρόσφυγες η Επ. Αποζημιώσεων

 

ΚΥΠΡΙΟΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ»

 

ΚΥΠΡΙΟΙ 

Μακριά από την «επιτροπή αποζημιώσεων» 

 Η Επιτροπή Αποζημιώσεων ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΏΝ ΣΥΝΦΕΡΟΝΤΩΝ 


ΔΕΣ ΕΔΩ



ΔΕΣ ΕΔΩ

Πατά στο λαιμό τους πρόσφυγες η Επ. Αποζημιώσεων
Στην τελευταία συνεδρία της, στις 3 Οκτωβρίου εξέτασε 10 υποθέσεις και επήλθε διακανονισμός σε 7.
Συγκεκριμένα για έκταση 629 χιλιάδων τετραγωνικών μέτρων, στη Βασίλεια ενέκρινε αποζημίωση 1,658,685 Ευρώ. Επίσης, για έκταση 65 χιλιάδων τετραγωνικών μέτρων και δυο σπίτια και πάλι στη Βασίλεια ενέκρινε αποζημίωση 1 εκ 400 χιλ Ευρώ.
Σε άλλη περίπτωση, στην Λευκωσία και συγκεκριμένα στο κέντρο της κατεχόμενης Λευκωσίας, έκταση 2 χιλ τ.μ αποζημιώθηκε με 27 χιλιάδες Ευρώ.
Από τα ποσά μπορεί να διαφανεί ότι η επιτροπή αποζημιώνει κατ΄ αναλογία περίπου 1/7 της πραγματικής αξίας των περιουσιών στα κατεχόμενα, αναλογία που προηγουμένως ήταν διαμορφωμένη στο 1 προς 5.
Αυτό καταδεικνύει ότι η παράνομη επιτροπή εκμεταλλεύεται στο έπακρο την οικονομική κρίση, και τη δυσμενή κατάσταση των προσφύγων που αποτείνονται σε αυτή.
Πλήρης εκμετάλλευση απο την επιτροπή αποζημιώσεων
Συγκεκριμένα στις 3 Οκτωβρίου, η επτροπή,για έκταση 629 χιλιάδων146
τετραγωνικών μέτρων, ενέκρινε αποζημίωση ενός εκατομμυρίου 408 χιλιάδων 040 στερλινών, δηλάδη 1,658,685 ευρώ, ενώ για έκταση 65 χιλιάδων 473 τετραγωνικών μέτρων και δυο σπίτια ενέκρινε αποζημίωση ύψους ενός εκατμμυρίου 222 χιλιάδων 375 στερλινών, ή 1 εκατομμυρίου 400 χιλιάδων ευρώ.
Σε άλλη περίπτωση, στην Λευκωσία, έκταση γης 2,072 τετραγωνικών μέτρων αποζημιώθηκε με 23 χιλιάδες 125 στερλίνες δηλαδή 27 χιλιάδες 241 ευρώ.
Εκμετάλλευση στο έπακρο
Από τα ποσά διαφαίνεται πως η επιτροπή αποζημιώνει κατ΄αναλογία ενός εβδόμου της πραγματικής αξίας των κατεχόμενων εδαφών μας, αναλογία που προηγουμένως ήταν διαμορφωμένη στο 1 προς 5.
Αυτό καταδεικνύει ότι η επιτροπή εκμεταλλεύται στο έπακρο την οικονομική κρίση, και τη δυσμενή κατάσταση των προσφύγων στις ελεύθερες περιοχές που αποτείνονται σε αυτή.



http://end-artemi-sorra-cyprus.blogspot.gr/2013/10/blog-post_8898.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters