Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ & Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ...
ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ & Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ
Τώρα πάμε στο επόμενο στάδιο. Ο δήμος έχει την ίδια δικαιοδοσία, μόνον που ο Δήμος έχει και διοικητικό συμβούλιο. Πρέπει λοιπόν και το διοικητικό συμβούλιο να αποφασίσει σύσσωμο ότι θέλει να κάνει αυτή την επένδυση, το δημοτικό συμβούλιο του δήμου και από εκεί και πέρα δεν στοιχίζει στον δήμο τίποτα, είναι εντελώς άτοκα τα χρήματα για 50 χρόνια. Μπορεί ο δήμος, εάν ο Δήμαρχος είναι πραγματικά ευφυής, να επενδύσει τα κεφάλαια με τέτοιον τρόπο ούτως ώστε να του δίνει 8%, να δίνει το 2% πίσω για την απόσβεση των κεφαλάιων - όχι τόκων, δεν υπάρχουν τόκοι, και τα υπόλοιπα να παραμένουν στον δήμο σαν εισόδημα. Στο Δήμο Κοζάνης παραδείγματος χάριν υπάρχουν 50 χιλιάδες δάνεια τα οποία είναι στεγαστικά και τα οποία είναι κόκκινα, δηλαδή δεν τα ξεπληρώνουν οι δανειολήπτες. Εάν ο Δήμαρχος είναι ευφυής κάνει ένα πρόγραμμα και λέει στο Αρτέμη Σώρρα «Θέλω να πληρώσεις τα δάνεια των 50.000 πολιτών». Αυτοί οι 50.000 πολίτες λοιπόν ελευθερώνουν άμεσα την περιουσία τους. Το μόνο που πρέπει να κάνουν είναι να δίδουν 2% το χρόνο από το δάνειο για την επιστροφή του κεφαλαίου και όχι τόκους. Ο Δήμαρχος όμως όντος ευφυής έχει κάνει μια άλλη επένδυση με τα άλλα 50 εκατομμύρια που έχει πάρει και του ανταποδίδει 8% η επένδυση. Παίρνει το 2% από εκεί, το πληρώνει και ουσιαστικά ο Δήμαρχος απελευθερώνει τους πολίτες του από το βάρος του δανείου εσαεί. Τόσο δύναμη έχει ο δήμος!
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ FLASH TV 23/9/13 ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ κ. ΚΑΡΥΠΙΔΗ. ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ & ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ 24/9/2013

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ - Η ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΥΠΕΡΧΡΕΩΜΕΝΩΝ ΔΗΜΩΝ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ.png

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ:ΓΕΜΙΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΕΝΤΥΠΑ,ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ


ΕΛΛΗΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΟΥ

524503_642768335755449_1361194740_n.jpg
1237636_1419022818317262_1701235243_n.jpg


ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΝΑ ΕΚΤΥΠΩΣΕΤΕ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΣΤΕΙΛΕΤΕ
 
http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2013/09/ta-kokkina-daneia-h-dynamh-twn-dhmwn.html 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters