Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

Απόσμασμα απο την ομιλία της Βικυς Χαραλάμπους στο Μπουρνάζι (6/10/2013)

... Λυπάμαι για το γεγονός ότι βρίσκω απέναντί μου Συνέλληνες να κοιμούνται ακόμη και να σκέφτονται μόνο την απελπισία. Εμείς γιατί ασχολούμαστε μαζί σας; Μπορείτε να το σκεφτείτε; Γιατί πρέπει να έχουμε εμείς υποχρέωση απέναντί σας; Δεν έχουμε καμία υποχρέωση. Ο καθένας έχει την υποχρέωση του εαυτού του. Ήρθαμε με καλή διάθεση να φτιάξουμε όλο αυτό το υπόβαθρο πάνω στο οποίο θα χτιστεί όλη αυτή η χρηματοδότηση των έργων. Και βλέπουμε τους περισσότερους Έλληνες είτε να το αγνοούν, είτε να αδιαφορούν, και να θεωρούν ότι είναι και υποχρέωσή μας να ασχολούμαστε. Στο τέλος, κι αν πετύχει, εντάξει, θα λάβουν κι αυτοί, αν δεν πετύχει δεν νοιάζονται. Σας καλώ όλους να σκεφτείτε: Τι στο καλό έχετε πάθει; Τι κάνει ο καθένας για τον εαυτό του; Κάνετε κάτι; Έχω κουραστεί να ακούω ότι είμαστε λωποδύτες, είμαστε γκάγκστερ, είμαστε ότι θέλετε… απατεώνες… Γιατί; Ζητήσαμε εμείς λεφτά από κανένα; Ο Αρτέμης ο Σώρρας είναι από το πρωί μέχρι το βράδυ να διασχίζει την υφήλιο για να μπορέσει να υλοποιήσει αυτές τις προτάσεις για δικό σας όφελος. Αυτή δική του περιουσία είναι. Τι τον νοιάζει για εσάς; Και το κάνει! Εσείς τι θα κάνετε για εσάς; Το ίδιο και ο Μανώλης ο Λαμπράκης. Κάθεται διαρκώς και σας εξηγεί το τι συμβαίνει πίσω σας για να ξεκινήσετε να νιώθετε ότι κάτι δεν πάει καλά. Να ξυπνήσετε! Έχουμε φτιάξει τις μελέτες για εσάς. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΑΣ ΝΑ ΚΟΙΜΑΣΤΕ! Κάθε μέρα που περνάει, είναι πολύ πιο απότομο το κακό που έρχεται στην Ελλάδα, και θα φταίτε όλοι σας! Θα φταίτε γιατί δεν νοιάζεστε. Γιατί δεν νοιάζεστε να στοιχειοθετήσετε κι εσείς, να συμπορευτείτε μαζί μας και να απαιτήσετε τα δίκαια. Δόθηκε το εργαλείο από τον Αρτέμη. Εμείς το πήραμε και το κάναμε αυτό το εργαλείο υλοποιήσιμο έργο. Εσείς τι κάνετε; Τι κάνει ο καθένας από εσάς ενώ πηγαίνετε σπίτι σας να κοιμηθείτε; Να δείτε τον καθρέπτη να κάνετε τι; ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ! ΕΙΜΑΣΤΕ ΈΛΛΗΝΕΣ! Αυτός ο τόπος δεν φτιάχτηκε από τον αέρα, φτιάχτηκε από τους Έλληνες! Πρέπει να νιώθουμε περήφανοι γιατί είμαστε Έλληνες. Αυτή η περηφάνια όμως είναι βάρος στις πλάτες μας. Πρέπει ο καθένας να το κατανοήσει και να σηκωθεί και να πει: Τι στο καλό κάνω εγώ γύρω μου; Γιατί κλαίω συνέχεια που δεν έχω χρήματα; Αύριο θα έχω αν σηκωθώ να κάνω κάτι. Μου δόθηκε μια ευκαιρία, ένα «μάνα εξ ουρανού». Τι στο καλό κάνετε ο καθένας από εσάς; Σας ζητήσαμε εμείς κάτι; Σας ζητήσαμε να δεσμεύσετε περιουσία; Τίποτε δεν σας ζητάμε. Σας ζητάμε μόνο να απαιτήσετε από την κυβέρνηση η οποία σας αντιπροσωπεύει να ελέγξει και αν υλοποιήσει αν και εφόσον είναι αληθινά… 


https://www.facebook.com/profile.php?id=100005197572010&hc_location=stream

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters