Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

Σε πλειστηριασμό 278 ακίνητα μόνο στη Ρόδο για χρέη στο δημόσιο!

Πλειστηριασμούς για 278 ακίνητα, έχει δρομολογήσει η Εφορία Ρόδου, τους τελευταίους μήνες, λόγω οφειλών στο δημόσιο.

Να φανταστεί κανείς ότι φέτος ήταν μια καλή τουριστική χρονιά για την τοπική οικονομία.

Σύμφωνα με στοιχεία της Γενικής Διεύθυνσης Ελέγχων και Εισπράξεων του υπουργείου Οικονομικών η ΔΟΥ Ρόδου το περασμένο οκτάμηνο (Ιανουάριος-Αύγουστος) εξέδωσε 278 προγράμματα πλειστηριασμών για ακίνητα. Συνολικά σε όλη την χώρα στο διάστημα αυτό εκδόθηκαν 10.755 προγράμματα πλειστηριασμών και η Ρόδος είναι μεταξύ των πιο «παραγωγικών» περιοχών.

Παράλληλα σύμφωνα με τη rodiaki.gr και στις αγωγές δίωξης η ΔΟΥ Ρόδου έχει προχωρήσει σε συνολικά 460, που και πάλι είναι από το υψηλότερο νούμερο σε όλη την χώρα.

Το ρεκόρ στις αγωγές δίωξης καταρρίπτει η Α’’ Αθηνών με συνολικά 579 αιτήσεις στο οκτάμηνο, ενώ 502 υποθέσεις παρέπεμψε στον εισαγγελέα και η Α’’ Σερρών.

Άγριες διαθέσεις δείχνει η Ε’ Θεσσαλονίκης με 426 στο 8μηνο, η ΔΟΥ Ρόδου με 460 και η ΔΟΥ Σπάρτης με 483. Στην Ξάνθη στοχοποιήθηκαν 374 οφειλέτες, στην Α’ Καλλιθέας 373 και σε αυτή της Μυτιλήνης 314.
http://poikilotropos.blogspot.gr/2013/10/278.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters