Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

“Το H.A.A.R.P. έκλεισε” - Άλλη μια απάτη για να μας θολώσουν τα μάτια!



Άρθρο του sincedutch  / Μετάφραση: Αφύπνιση συνείδησης

Μια ακόμη ψευδής είδηση κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο.  " Το HAARP έκλεισε "  είπαν...

15 Ιουλ 2013 - το ARRL ( ερασιτεχνικό ραδιοφωνικό σάιτ) έβγαλε ένα άρθρο λέγοντας ότι το HAARP έχει κλείσει λόγω θεμάτων  "προϋπολογισμού " και θεμάτων ενός προτύπου αερισμού των κινητήρων diesel .

Εδώ είναι η ψεύτικη ιστορία από το ARRL :
http://www.arrl.org/news/haarp-facility-shuts-down

arrl bunk 1
 

Παρατηρήστε πως το παραπάνω άρθρο είναι γραμμένο από ένα ανώνυμο άτομο (χωρίς όνομα στη λίστα) .

Το ψεύτικο (ARRL) άρθρο υποστηρίζει επίσης ότι το HAARP έκλεισε τον Μάιο!

Που το έχουμε ξανακούσει αυτό ; Κάποιος άλλος ξεκίνησε την ίδια ψευδή ιστορία στις 8 του Μάη 2013 - η ψεύτικη ιστορία ξεκίνησε από το Suspicious0bservers -

Όλη η ιστορία   :
 http://sincedutch.wordpress.com/2013/05/11/youtube-disinformation-why-no-one-takes-yt-seriously-the-suspicous0bservers-deceit/


bunk haarp decommission
haarp decommissioned 2013 lol
Έτσι , έχουμε το άρθρο του ARRL που παραπέμπει στην αρχική ψεύτικη έκθεση του Suspicious0bservers από τον Μάιο , εκτός από τις ψευδείς πληροφορίες για το κλείσιμο του Μαΐου , προσθέτοντας στην BS σχετικά με τις γεννήτριες diesel / και  Clean Air Act , λέγοντας ότι η βάση έχει εγκαταλειφθεί  ... για τον λόγο πως δεν υπάρχουν χρήματα.

Υπάρχουν , σίγουρα , οι προϋπολογισμοί  έως το τέλος του 2014 .. από την Πολεμική Αεροπορία και την DARPA , αντικρούοντας τα άρθρα του ARRL που κάνει λόγο για οικονιμικά θέματα .

Οι προϋπολογισμοί εδώ :
http://www.saffm.hq.af.mil/shared/media/document/AFD-130408-064.pdf
http://sincedutch.wordpress.com/2013/07/16/7162013-bogus-reports-that-haarp-has-shut-down/
 haarp 2014 budget
airforce 2014 budget
_________________

Η κύρια ουσία του άρθρου είναι σχετικά με τα οικονομικά - λέγοντας ότι δεν διατίθεται χρηματοδότηση και κατά συνέπεια κλείνει . Αυτό  τώρα καταρρίπτεται από τις παραπάνω πραγματικές πιστώσεις για τα επόμενα 1 1/2 χρόνια .

Προχωρώντας ... υπάρχει και μια άλλη κραυγαλέα ανακρίβεια (ψέμα) στο συγκεκριμένο άρθρο.

Το άρθρο που παραθέτει δήθεν ο Δρ Keenan (διευθυντής του HAARP), λέει ότι « γεννήτριες ντίζελ " δεν πληρούν το "Clean Air Act - πρότυπο αερισμού" , το παραθέτει ως μια άλλη αιτία του τερματισμού του.

Υπάρχει ένα πρόβλημα με αυτό ... Υπάρχει μία και μόνο γεννήτρια diesel στις εγκαταστάσεις του HAARP (όχι πολλές , όπως το άρθρο του ARRL ισχυρίζεται ψευδώς) . Η ενιαία μεγάλη γεννήτρια ντίζελ είναι στο εσωτερικό του κτιρίου και σίγουρα πληρεί όλα τα πρότυπα αερισμού, αποδεικνύοντας και πάλι ότι το άρθρο του ARRL είναι ψευδές .

Diesel Generator πληροφορίες εδώ :
http://ntl.bts.gov/lib/47000/47200/47277/Boeker_HAARP.pdf

παραθέτω το gov αρχείο pdf. :

"Συγκεκριμένα , ο θόρυβος που παράγεται από το ένα μέρος του κινητήρα ντίζελ που οδηγεί την συστοιχία κεραιών του HAARP διερευνήθηκε σε αυτή τη μελέτη . Αυτή η μονάδα παραγωγής ενέργειας αποτελείται από έναν ενιαίο κινητήρα diesel που οδηγεί σε μια γεννήτρια μέσα στο κεντρικό κτίριο στην εγκατάσταση του HAARP , με την ψύξη και την εξάτμιση τοποθετημένες σε αντίθετες πλευρές του κτιρίου. "
_________________

Για να προσθέσει το ''κερασάκι στην τούρτα'', αυτό το ψεύτικο άρθρο του ARRL πάρθηκε έπειτα από TheWeatherSpace , το οποίο πρόσθεσε μια " ιδιωτική εργολαβία ", άλλο ένα ψέμα για το σύνολο χάος , λέγοντας ότι το HAARP δεν έχει κλείσει , αλλά πωλείται :

http://www.theweatherspace.com/2013/07/16/haarp-has-not-shutdown-only-bought-by-the-highest-bidder-group/

Στη συνέχεια, τελικά , για να σφραγίσει τη συμφωνία σε ένα γιγαντιαίο σύμπλεγμα μιας κατάστασης , είδαμε Coast to Coast AM / Nick Begich (ραδιοφωνική εκπομπή) να επαναλαμβάνει την ψεύτικη ιστορία.




Συνοψίζοντας... Το Coast to Coast / Nick Begich επαναλαμβάνει έναν συνδυασμό με την ψεύτικη ιστορία από το ARRL αναμιγνύοντας την με ένα κομμάτι της άλλης ψεύτικης ιστορίας από το theweatherspace / Kevin Martin, η οποία ήταν η ίδια αναμασημένη έκδοση της αρχικής ψεύτικης ιστορίας του suspicious0bservers .

Στην πραγματικότητα , το HAARP είναι ακόμα ΕΝΕΡΓΟ , και το μόνο πράγμα έκλεισε είναι η ιστοσελίδα .

Αφύπνιση συνείδησης

ΠΗΓΗhttp://www.awakengr.com/2013/09/haarp.html

Πηγή: http://www.awakengr.com/2013/09/haarp.html#ixzz2eyJUzNbV 

http://end-artemi-sorra-cyprus.blogspot.gr/2013/09/haarp_15.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters