Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

ΡΑΝ: ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΝΕΦΕΛΙΜ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΟ ΤΟΥ 1631


Επιμέλεια άρθρου: Dimitris Papadight
Πηγή: Αθέατη γνώση
22 Σεπτεμβρίου 2013

Ο Δωρόθεος ήταν Έλληνας λόγιος του 16ου αιώνα.Καταγόταν από τη Θεσσαλονίκη και ήταν πρόγονος του Δαμασκηνού ΣτουδίτηΉταν μαθητής του Θεοφάνη Ελεαβούλκου.Προχειρίστηκε αρχικά μητροπολίτης Λακεδαιμονίας και αργότερα μητροπολίτης Μονεμβασίας

Ήλθε στην Μολδαβία το 1589 και φιλοξενήθηκε ευμενώς από τον ηγεμόνα Πέτρο Πέρκλο και τον γαμπρό του Ιωάννη Ζώτοτον επονομαζόμενο ΤζιγαράΟ ηγεμόνας Πέτρος Πέρκλος τον παρότρυνε να γράψει τον πασίγνωστο «Χρονογράφο»,αρχίζοντας από κτήσεως κόσμουκαι φτάνοντας μέχρι το 1629, το έτος θανάτου του Ιωάννη Κορνάρουδούκα των ΕνετώνΤο βιβλίο αυτό χρησίμευσε επί διακόσια χρόνια ως το μόνο ιστορικό βιβλίο που διέθετε ο Ελληνικός λαός.

Η αθέατη γνώση σας παραθέτει αποσπάσματα από την Ιστορία του Κόσμου από τον Μητροπολίτη Μονεμβασίας Δωρόθεο το 1631.
ΤΑ ΓΕΝΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
ΕβραίοιΣύροιΧαλδαίοιΜήδοιΠέρσαιΆραβες,ΧαμπαισαίοιΜαγνηδαίοιΤάνοιΧαλαμονίται,ΣαρακηνοίΚάσσιοιΑλβανίταιΠαρθοίΙνδοί,ΑιθίοπεςΑιγύπτιοιΛίβυοιΧεταίοιΣαψοί,ΕλαμίταιΦερεζαίοιΓεργεσαίοιΙδουμαίοι,ΣαμαρίταιΦοίνικεςΚλαγομένοιΣπυριανοί,ΚασιανοίΠίσηδεςΠαφλαγίνεςΓαλάταιΦράγγοι,ΈλληνεςΘετταλοίΜακεδόνεςΓίγαντες,ΔάρδανοιΣαυρομάταιΓερμανοίΙσπανοί,ΑλαμάνοιΝιασοίροιΔαλμάταιΡωμαίοιΛατίνοι,ΛιγεροίΛελιακοίΙνδιάνοιΒρετανοίΒούλγαροι,ΡούσοιΤούρκοιΤατάροιΜονοκέρατοι,ΚυνοκέφαλοιΠίθηκοιΟυγκλέζοιΊβηροι,Σκύθες,ΚαπαδόκαιΚυρηναίοιΚατελανοίΒλάχοι,ΣικελοίΟύγκοριΛέχοιΤζαρκάσοιΛάζοι.

Σελίδα 205Οι Σαυρομάται είναι έθνος μικρόν κ ελεεινόνκ έκαμαν πόλεμον εις τους Ρωμαίους,κ ενικήθησαν οι Σαυρομάται νίκην μεγάληνκ έστειλαν αποκρισιαρίους εις τους Ρωμαίους ζητούντες αγάπην

Κ ιδών αυτούς ο Βασιλεύς,ηρώτησεν αυτούςεαν όλοι οι Σαυρομάται είναι όπως μικροί ταπεινοί κ ελεεινοί εις τα κορμίαν αυτών ωσάν αυτούςΟι δε Σαυρομάται απεκρίθησαν ότι ημείς είμεθεν οι καλλιώτεροι και μεγαλύτεροι εις θεωρίαν από όλους τους άλλους

Τότε ο Βασιλεύς έκραξε φωνή μεγάλην και είπενΕίς κακήν τύχην των Ρωμαίων εβασίλευσεν Ουαλεντινιανόςεαν οι Σαυρομάται,τοιούτοι μικροί κ άτυχοιμάχονται τους ενδοξοτάτους Ρωμαίους. Τι κάμνει χρείαν να λέγωμεν δια άλλους μεγάλους και ανδρείουςΚαι εχτύπησε τότε ο Σαυρομάτης τας παλάμας αυτού μεγάλως

Και από τη βία της φωνής και τω μεγάλω χτύπω των χεριών του ερράγη μια φλέβα του βασιλέως και έδραμεν αίμα πολύ κ απέθανεν ούτος εις ένα Καστέλλι της Γαλλίας.

Σελίδα 206: Εγεννήθη δε κ εις την Αντιόχειαν παιδί,κ είχεν εις την μέσην του μετώπου οφθαλμόν ένανΕίχε δε χείρας δ ΄ και πόδας δ ΄

Σελίδα 243: Εν αυτώ τω χρόνω εφάνη μια γυναίκα από την Κιλικίανκαι ήτον μεγάλην ώσαν εκείνοι οιπαλαιοί Γίγαντεςκ ήτον υψηλότερη από τον υψηλότατον άνθρωπον όπου να ευρίσκεται στον Κόσμον πήχην μιανκαι πλατεία πολλά εις το κορμίκ επερπάτειεν απο Κάστρον εις Κάστρον κ έπαιρνε από πάσα εργαστήρι από μιαν φόλαν.

Σελίδα 262: Τω δειν΄. χρόνω της αυτού βασιλείας εφάνησαν εις τον Νείλον Ποταμόνεις το μέρος όπου ανατέλει ο Ήλιοςδύω ζώακ είχαν ανθρώπου μορφήντο ένα αρσενικόν και το άλλο θυληκόν κ εστάθησαν θ ΄ώραις έξω από τον ποταμόνέως ου τα είδεν ο Λαός όλος.

Και το αρσενικόν ήταν γυμνόν εώς εις τον ομφαλόν,το δε θυληκόν εφαίνοντο τα βυζίακ εβγήκαν ως κροκόδειλοι και έφαγαν πολλούς ανθρώπους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters