Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

ΨΗΦΙΣΑΝ ΣΧΕΔΙΟ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΕΝ ΟΨΕΙ ΣΟΒΑΡΩΝ ΤΑΡΑΧΩΝ

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhWuZmzjBiusgO6K6_WCl8LXFWRsTWF6RyqGlXNFJ-a-ZvHVkAkOE7DiYL-dFmKbQZXP7cAHsTVLBc81SmW3SXv2NqYcZVqN7hZKrq23bEW_WU2edjMELkYHx1YPqYntywKiJN5FRMj8w/s1600/taraxes.jpg 
 Βενζίνη με δελτίο, απαγόρευση της κυκλοφορίας οχημάτων ή ιδιωτικών αεροσκαφών κλπ, ακύρωση δρομολογίων πλοίων, περιορισμός του χρόνου λειτουργίας καταστημάτων και των φωτεινών επιγραφών τους και σειρά άλλων απαγορεύσεων προβλέπει το Σχέδιο Μέτρων Έκτακτης Ανάγκης (ΣΜΕΑ) που εγκρίθηκε με πράξη του υπουργικού συμβουλίου.


Με τη συγκεκριμένη απόφαση, υλοποιούνται στην ουσία οι προβλέψεις νομοθετικής ρύθμισης που ψηφίστηκε το Φεβρουάριο, με την οποία ενσωματώνονται στο ελληνικό δίκαιο οι κοινοτικές οδηγίες για την ασφάλεια ανεφοδιασμού στην ενέργεια.

Στο ΣΜΕΑ αναφέρεται με λεπτομέρεια πότε πρέπει να εφαρμοστούν τα έκτακτα μέτρα για τον εφοδιασμό της αγοράς καυσίμων, πότε εφαρμόζονται εθελοντικά μέτρα, πότε είναι υποχρεωτικά, καθώς και πώς συνεργάζονται τα εμπλεκόμενα υπουργεία (Περιβάλλοντος, Υποδομών και Μεταφορών, Εσωτερικών, Εθνικής Άμυνας, Ναυτιλίας, κλπ).

Περιλαμβάνεται, επίσης, η απαγόρευση κίνησης σκαφών αναψυχής και ιδιωτικών αεροσκαφών, η ακύρωση πτήσεων και δρομολογίων πλοίων, χωρίς κάποια ελάχιστη πληρότητα (μέσω συνένωσης δρομολογίων και κατόπιν σύμφωνης γνώμης των αρμόδιων κατά περίπτωση δημόσιων υπηρεσιών), η εντατική χρήση των υφιστάμενων αστικών λεωφορειών με φυσικό αέριο, ακόμα και η υποχρεωτική από κοινού μετακίνηση συγκεκριμένου αριθμού επιβατών με οχήματα ιδιωτικής χρήσης.

Το σχέδιο προβλέπει δύο κατηγοριών «διαταραχές», κατά τις οποίες μπορεί να εφαρμοστούν τα μέτρα έκτακτης ανάγκης: Σε μια «τοπική σοβαρή διαταραχή» ή σε μια «διεθνή σοβαρή διαταραχή».

enikos.gr
http://news-cobra.blogspot.gr/2013/09/blog-post_7082.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters