Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

"Έμμεση εμπλοκή της Βρετανίας στη Συρία"



Σύμφωνα με την εφημερίδα Sunday Telegraph, η Βρετανία θα παράσχει στις ΗΠΑ πληροφορίες που συλλέγουν οι βρετανικές μυστικές υπηρεσίες, από το σταθμό ηλεκτρονικής παρακολούθησης στην Κύπρο, για την υποστήριξη της πολεμικής επιχείρησης στη Συρία.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της, η συνεργασία στον τομέα της κατασκοπείας θα συνεχιστεί, παρά το γεγονός ότι το κοινοβούλιο της Βρετανίας ψήφισε κατά της συμμετοχής της χώρας σε στρατιωτική επιχείρηση εναντίον της Δαμασκού.
Σύμφωνα με έγγραφα που είχαν δημοσιευθεί νωρίτερα, τα οποία είχαν παραδοθεί στους δημοσιογράφους από τον πρώην συνεργάτη της CIA Έντουαρντ Σνόουντεν, ο σταθμός παρακολούθησης στην Κύπρο παίζει σημαντικό ρόλο στην ανταλλαγή πληροφοριών μεταξύ Βρετανίας και ΗΠΑ.
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters