Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

Δεν θα είναι τόσο εύκολος ο πόλεμος με τη Συρία - Στο 1 δισ. δολάρια το μήνα το κόστος

Δεν θα είναι τόσο εύκολος ο πόλεμος με τη Συρία - Στο 1 δισ. δολάρια το μήνα το κόστος 

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, θα περιμένει την απόφαση του Κογκρέσου της 9ης Σεπτεμβρίου όπου θα του δοθεί το πράσινο φως για μια επιδρομή στη Συρία εξαιτίας της χρήσης χημικών από το καθεστώς Άσαντ.

Όμως για να καταστραφούν οι εγκαταστάσεις χημικών αερίων στη Συρία, σύμφωνα με τους ειδικούς θα πρέπει να δημιουργηθεί μία ζώνη no-fly, τόσο για αεροπλάνα, όσο και για πυραύλους, πράγμα που απαιτεί μεγάλο αριθμό από αεροσκάφη, πλοία, υποβρύχια και άλλα μέσα.
Μαζί με την Αίγυπτο, η Συρία είναι ανάμεσα στις πέντε χώρες που δεν έχουν υπογράψει τη συνθήκη του 1993 για την απαγόρευση των χημικών όπλων.
"Αν οι ΗΠΑ λάβουν μέρος σε μία στρατιωτική επιχείρηση στη Συρία, τότε πρέπει να είναι προετοιμασμένες για το τι θα ακολουθήσει και η πιο βαθιά εμπλοκή θα είναι δύσκολο να αποφευχθεί" αναφέρει σε έκθεσή του της 19ης Ιουλίου ο Αμερικανός στρατηγός Martin Dempsey.
Σύμφωνα με τον Dempsey εκτός από τις εκατοντάδες επιχειρήσεις που θα έπρεπε να γίνουν στη Συρία και την χερσαία επέμβαση, απαγορευτικό θα είναι και το κόστος, των επιχειρήσεων αυτών που θα φτάνει το 1 δισ. δολαρίων το μήνα.

http://news-cobra.blogspot.gr/2013/09/1.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters