Σάββατο 24 Αυγούστου 2013

ΛΑΡΚΟ: Άλλη μια εταιρεία που έμεινε υπανάπτυκτη για να ξεπουληθεί στην ξεφτίλα

Σύμφωνα με την ίδια την εταιρεία η  Γ.Μ.Μ.Α.Ε. ΛΑΡΚΟ είναι o μεγαλύτερος παραγωγός σιδηρονικελίου στην Ευρώπη και ένας από τους πέντε μεγαλύτερους παραγωγούς παγκοσμίως. Η ΛΑΡΚΟ ερευνά, εξορύσσει, παράγει και εμπορεύεται το προϊόν της σε όλο τον κόσμο. Η Εταιρεία έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη της διεθνούς αγοράς, σε όρους παράδοσης και ποιότητας σιδηρονικελίου σε συνδυασμό με τη μακρόχρονη λειτουργία της και τον υψηλό βαθμό εξειδίκευσης του προσωπικού της.
Η ΛΑΡΚΟ έχει μακρά παράδοση στην καινοτομία...
Είναι η πρώτη, σε όλο τον κόσμο, εταιρεία που εισήγαγε στην διεθνή αγορά το κοκκοποιημένο σιδηρονικέλιο το 1976. Οι λοιποί ανταγωνιστές της ακολούθησαν δύο χρόνια αργότερα και σήμερα το 70 - 80% του παγκόσμια παραγόμενου σιδηρονικελίου είναι σε κοκκοποιημένη μορφή.
Όλοι οι παραγωγοί ανοξείδωτου χάλυβα, όπως οι: Thyssen-Krupp, Outokumpu OY & AB, Acerinox, Glencore, Avesrapolarit χρησιμοποιούν στα εργοστάσιά τους κοκκοποιημένο σιδηρονικέλιο της ΛΑΡΚΟ.
Η ίδια η εταιρεία μας τα λέει όλα., απο το 1976 δεν έχει γίνει τίποτα άλλο σε καινοτομία πλήν της κοκοποίησης του μετάλου, το οποίο πουλιέται φτηνά στους Γερμανούς που το μετατρέπουν σε χάλυβα (περιέχει σίδηρο μαγνητικό), ο οποίος δεν φτειάχνεται στην Ελλάδα στη μορφή που χρησιμοποιείται στα υποβρύχια και επανεισάγεται, πληρώνεται πολλαπλάσια και λόγω της μαγνητικής ιδιότητα κάνει τα ΕΛληνικά υποβρύχια που λιάζονται αβοήθητα στο Σκαραμαγκά τους καλυτερους στόχους για τον Τουρκικό στόλο, όπως εξηγήσαμε εδώ.
Όσο για την τεχνολογία διαχωρισμού είναι κλασική… Τριψε τρίψε μικρούλη και μετα ξεχώρισμα με ηλεκτρομγνήτη τη σκονη.
Στη Χαλυβουργική τα πουλάκια κάθονται αφού ελάχιστα πράγματα φτειάχνουν. Η επιστήμη των υλικών έχει προχωρήσει πολύ αλλά και αυτοί έχουν μείνει απλοί θαυμαστές του Απόλλωνα και της Ασπρόκολης. Πουλάνε τα έτοιμα ελαφρά γαρνιρισμένα.
Το σχέδιο της ανάπτυξης του Ήλιου του Μεσανυχτίου είναι να ξεπουληθεί και ο χρυσός της Χαλκιδικής.
Η απουσία των δευτερογενών προιόντων θα παραμέινει το μεγάλο καρκίνωμα της ανάπτυξης.
Ακουσα ότι ο πρώην Τούρκογλου στη Θεσσαλονίκη θα προτείνει ανατπυξιακό σχέδιο με απεμπώληση πρωτογενών υλών δηλαδή του ορυκτού πλούτου της χώρας.

http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2013/08/blog-post_578.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters