Τετάρτη, 21 Αυγούστου 2013

Κομήτης διασταυρώνεται με στεφανιαία μαζική εκτίναξη του Ήλιου

Η πτώση ενός κομήτη στον Ήλιο, έδωσε την ευκαιρία στους επιστήμονες να μελετήσουν μια περιοχή του άστρου, την οποία δεν θα μπορούσαν ποτέ να πλησιάσουν τα διαστημικά σκάφη.
Πρόκειται για το «ηλιακό στέμμα», η θερμοκρασία του οποίου φθάνει σε αρκετά σημεία εκατομμύρια βαθμούς Κελσίου.
"Με διάμετρο ίσως μερικές δεκάδες μέτρα, ο κομήτης ήταν σαφώς πάρα πολύ μικρός για να επιβιώσει από τον το έντονο βομβαρδισμό της ηλιακής ακτινοβολίας," σχολιάζει ο Karl Battams από το Naval Research Lab, ο οποίος μελετά κομήτες που πέφτουν στον Ήλιο .
Η CME (στεφανιαία μαζική εκτίναξη) που προήλθε από μία έκρηξη της μακρινής πλευράς του Ήλιου, φαίνεται να διασταυρώνεται με τον κομήτη που είχε κατεύθυνση τον Ήλιο.
Δείτε στην εικόνα που ακολουθεί την καταγραφή από το Solar and Heliospheric Observatory (SOHO):
Αποκάλυψη
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters