Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

Σοκ από τον Σόιμπλε > Οι Έλληνες ας ετοιμαστούν για νέο Μνημόνιο μετά το 2014 και για νέο πήδημα!

Έρχεται νέα κόλαση και νέα Μνημόνια. Η Τρόικα δεν πρόκειται να φύγει από την Ελλάδα αν δεν ρουφήξει τα κέρδη ακόμη και από την τελευταία σταγόνα του πετρελαίου και του φυσικού αερίου.Η Ελλάδα και ο λαός της είναι πλέον έρμαιο των δανειστών κι αυτή η κατάντια θα συνεχίζεται όσο δεν υπάρχει από κάποιο σοβαρό πολιτικό φορεά-κι όχι από τα παρόντα σούργελα-ένα σοβαρό και στιβαρό σχέδιο εξόδου από την κόλαση. Ένα βιώσιμο πρόγραμμα εθνικής αναγέννησης.
Η Ελλάδα θα χρειαστεί και τρίτο πακέτο διάσωσης, δήλωσε ξεκάθαρα την Τρίτη ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, Wolgang Schaeuble, όπως μεταδίδει το Reuters.

«Θα πρέπει να υπάρξει και τρίτο πακέτο βοήθειας προς την Ελλάδα», φέρεται να δήλωσε ο κ. Schaeuble κατά την διάρκεια προεκλογικής του ομιλίας σε πόλη της Νότιας Γερμανίας. Ο ίδιος επανέλαβε, ωστόσο, για πολλοστή φορά την αντίθεση της γερμανικής κυβέρνησης στο ενδεχόμενο νέου κουρέματος του ελληνικού χρέους.

Υπενθυμίζεται ότι κατά το παρελθόν ο Γερμανός αξιωματούχος έχει αναφέρει ξανά πως οι διεθνείς εταίροι της Ελλάδας θα πρέπει να εξετάσουν το ενδεχόμενο νέας βοήθειας προς τη χώρα μετά την ολοκλήρωση του τρέχοντος προγράμματος στα τέλη του 2014, ποτέ όμως δεν υπήρξε τόσο κατηγορηματικός στην ανάγκη επιπλέον βοήθειας.

Νωρίτερα,
η Γερμανίδα καγκελάριος για δεύτερη φορά μέσα σε μία εβδομάδα δήλωσε ότι «δεν βλέπει» κούρεμα για την Ελλάδα.

Ειδικότερα, όπως μεταδίδει η Deutsche Welle, σε σημερινή συνέντευξή της στην εφημερίδα Ruhr Nachrichten, η Άνγκελα Μέρκελ, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, εξηγεί: «Όχι, δεν βλέπω ένα τέτοιο νέο κούρεμα για την Ελλάδα. Προχωρούμε βήμα-βήμα και δεν κρύβουμε ότι πρέπει να αλλάξουν πολλά στην Ελλάδα, αλλά από την άλλη μεριά βλέπουμε σαφή πρόοδο και την αναγνωρίζουμε. Σε ορισμένους τομείς τα πράγματα στην Ελλάδα πηγαίνουν πάρα πολύ καλύτερα απ΄ότι πριν από έναν χρόνο».

Στην ίδια συνέντευξη πάντως, η καγκελάριος υπενθυμίζει: «Πάντα λέγαμε στην ευρωζώνη, ότι θα επανεξετάσουμε την κατάσταση της Ελλάδας το 2014 ή στις αρχές του 2015. Το σωστό είναι να ακολουθήσουμε αυτό το χρονοδιάγραμμα». Μιλώντας γενικότερα για την ευρωζώνη, η Άνγκελα Μέρκελ επισημαίνει ότι η κρίση δεν έχει περάσει, αλλά «αναμφισβήτητα υπάρχει πρόοδος, την οποία βλέπουν και οι επενδυτές ανά τον κόσμο».


kourdistoportocali
http://greeknation.blogspot.gr/2013/08/2014.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters