Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

REUTERS: ΔΙΟΡΙΑ ΤΡΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ*! ΤΙ ΛΕΣ; 5 ΙΟΥΛΙΟΥ ΛΗΓΕΙ ΤΟ ΑΛΛΟ “ΑΚΟΥΡΕΥΤΟ”…

*ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΛΑΒΕΙ “ΤΜΗΜΑΤΙΚΑ”. Ίσα ίσα για να πληρωθεί το ομόλογο των Vulture Funds δηλαδή…

Διορία τριών ημερών έχει η Ελλάδα προκειμένου να πείσει τους διεθνείς δανειστές της ότι μπορεί να εκπληρώσει τους όρους που προβλέπει το μνημόνιο και να λάβει την επόμενη δόση της βοήθειας, σύμφωνα με αξιωματούχους της Ευρωζώνης τους οποίους επικαλείται το Reuters.

Όλως τυχαίως όπως έχει αποκαλύψει το Ολυμπία, (ΣΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ “ΑΚΟΥΡΕΥΤΟ” ΟΜΟΛΟΓΟ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ! ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΥΝ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ.)

Η ελληνική κυβέρνηση ξεκίνησε χθες νέες σκληρές διαπραγματεύσεις με την τρόικα, ελπίζοντας ότι η χώρα θα αποφύγει την τμηματική καταβολή της δόσης των 8,1 δισ. ευρώ.

Renellbank Στις 5 Ιουλίου λοιπόν, όλως τυχαίως με την λήξη της προθεσμίας, λήγει και ομόλογο σε ελβετικό φράγκο (με κωδικό CH0021839524), υπό αλλοδαπό δίκαιο, συνολικής ονομαστικής αξίας 650 εκατομμυρίων ελβετικών φράγκων (περίπου 540 εκατ. ευρώ) και με κουπόνι 2,125% (CH0021839524). Την απόδοση του μπορείτε να την δείτε στο γράφημα. Ούτε στο καζίνο τέτοια κέρδη…

Ναι, το ακούρευτο ομόλογο που διαχειρίστηκε επίσης Γερμανική τράπεζα, όπως αυτό της Deutsche Bank για το οποίο δεν απαντούσε ο Στουρνάρας στην βουλή.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η περιβόητη δόση, δεν πληρώνει μισθούς και συντάξεις αλλά τα κοράκια του ΔΝΤ! ΑΚΟΥΡΕΥΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ!

 

http://greeknation.blogspot.gr/2013/07/reuters-5.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters