Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ - ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΩ ΤΟ Δ.Ν.Τ. ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ - ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΩ ΤΟ Δ.Ν.Τ. ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ
https://www.facebook.com/sorrasartemis?hc_location=stream

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΟ KONTRA CHANNEL 30.06.2013


Κλείνοντας πρέπει να σας πω πως δεν βλέπω το πολιτικό κομμάτι ούτε σαν αντίπαλους ούτε σαν κάποιους που να μπορούν να επιφέρουν λύσεις. Μπορεί το θέμα να είναι πολιτικό. Δέν είναι οικονομικό! Και επίσης δεν σταματάει στην Ελλάδα. Αν με ρωτήσετε τι εγώ πραγματικά θέλω είναι το Δ.Ν.Τ. Θέλω να δικάσω και να καταδικάσω στην Ελλάδα το Δ.Ν.Τ. Δέν είναι τόσο το θέμα των Ελλήνων Πολιτικών, ούτε οι μίζες που έχουν πάρει ούτε τίποτα. Ας τραβήξουμε ένα Χ μεγάλο κι'ας τελειώνουμε. Ναί έχουμε την δυνατότητα να τραβήξουμε ένα τεράστιο Χ και να πάμε ξανά από την αρχή και θα με ενδιαφέρουνε μόνο τι συμβάσεις είναι υπογεγραμμένες από την χώρα μου και τι υποχρεώσεις έχει και να τις λύσω όλες. Να μήν ισχύει τίποτα. Τα έχουμε βάλει με κάτι ανθέλληνες, συμμορίτες παγκόσμιους. Πραγματικά δεν σημαδεύω τα πολιτικά τα παιδιά τα δικά μου ούτε θα'θελα τίποτα από αυτά. Θέλω να κλείσει ένα τεράστιο κεφάλαιο και να ξεκινήσουμε απ'την αρχή και θα το χρηματοδοτήσουμε ως το τέλος. Είτε αυτό λέγεται 600 ή 800.

Σαφώς νοιώθουμε μοναξιά. Δέν υπάρχει κανένας από τους θεσμούς να είναι μαζί μας ενώ δημιουργήθηκαν για εμάς και υπάρχουν για εμάς και είναι δικοί μας… Υπάρχουν παντού άνθρωποί μου. Έτσι όπως έχει στηθεί το θεσμικό σύστημα μας πολεμάει.
Για μένα πραγματικά θέλω να πιάσω το Δ.Ν.Τ. και ό,τι είναι πίσω απο το Δ.Ν.Τ. να το δικάσω σε αυτή τη μικρή χώρα του πλανήτη που λέγεται Ελλάδα και που την έχουν σημαδέψει πολύ καλά. Να δικάσω εδώ μία μεγάλη παγκόσμια συμμορία στην Ελλάδα και θα το κάνω και δέν θα δικάσουμε τους πολιτικούς διότι σήμερα η διεθνή σύμβαση του Δ.Ν.Τ. είναι πάνω από το σύνταγμά μας. Αυτό ας το χωνέψουνε όλοι οι Έλληνες. Είναι μία διεθνή σύμβαση έτσι όπως έχουν πάρα πολλές χώρες και κάποια στιγμή θα δικάσουμε το Δ.Ν.Τ.!!
Αυτό είναι που φοβούνται και όλα τα παγκόσμια "παιδιά" πιέζουν τους πολιτικούς μας και όλα τα συστήματα. Θέλω να κρεμάσω το Δ.Ν.Τ. και αυτό θα το κάνω. Δεν τίθεται θέμα για τους πολιτικούς. Αυτό θα συμβεί όταν ενωμένοι οι Έλληνες όλοι επειδή έχουμε και τα χρήματα, έχουμε και την ψυχή, καί το μυαλό αλλά έχουμε και το δίκιο το οποίο είναι με το μέρος μας. Το πρόβλημα για την Ελλάδα θα το λύσουμε μόνοι μας. Λύνοντας το πρόβλημα για την Ελλάδα θα λυθεί και ο πλανήτης.
Θα τα βάλω με θεούς και δαίμονες. Δέν σταματάω πουθενά στο κομμάτι που λέγεται Ελλάδα.
Δημοσιογράφος: Κύριε Σώρρα φοβάστε;
Αρτέμης Σώρρας: Δέν υπάρχει ελεύθερος Έλληνας και να φοβάται. Αν φοβάται δέν είναι ελεύθερος. Εγώ είμαι ελεύθερος και δέν φοβάμαι τίποτα.
Απόσπασμα απομαγνητοφώνησης απο την συνέντευξη του Αρτέμη Σώρρα στό Kontra Channel 29/06/2013 Επιμέλεια Αδριανός Μπεζούγλωφ
 
 
http://alfeiospotamos.blogspot.gr/2013/07/blog-post_5568.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters