Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

Ουρά Δεινόσαυρου Ανακαλύφθηκε Στο Μεξικό

Πόλη του Μεξικού - Παλαιοντολόγοι στο Μεξικό ισχυρίζονται ότι έχουν αποκαλύψει 50 σπονδύλους που πιστεύεται ότι είναι μία πλήρες ουρά δεινοσαύρου στο βόρειο έρημο της πολιτείας Coahuila .
Το Εθνικό Ινστιτούτο Ανθρωπολογίας και Ιστορίας, λέει ότι η ουρά είναι περίπου 15 πόδια (5 μέτρα) μήκος και μοιάζει με εκείνη ενός hadrosaur ή ενός ορνιθόρυγχου .

Ένα ινστιτούτο, λέει ότι δεν είναι ακόμα δυνατό να επιβεβαιωθεί το είδος, αλλά θα είναι η πρώτη πλήρης ουρά αυτού του είδους στο Μεξικό.
Η παλαιοντολόγος Felisa Aguilar λέει ότι αποκάλυψε περίπου το ήμισυ του δεινόσαυρου, που ήταν 36 πόδια (12 μέτρα) μήκος και έζησε περίπου 72 εκατομμύρια χρόνια πριν.
Η ανασκαφή διήρκεσε 20 ημέρες στο δήμο της General Cepeda στη βόρεια πολιτεία που συνορεύει με το Τέξας.
Οι παλαιοντολόγοι, σε συνεργασία με το Εθνικό Αυτόνομο Πανεπιστήμιο του Μεξικού, βρήκαν επίσης τα οστά του ισχίου.






Από huffingtonpost
Απόδοση Κειμένου dorieas
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters