Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

Έλληνες μηντιάρχες>Αντί φυλακή τους κουρεύουν τα δάνεια ενόψει διαμελισμού της χώρας!

-Πότε θα κλείσεις φυλακή τον Λ;
Ρωτούσε επίμονα ο Σόιμπλε τον ...
Βενιζέλο στη διάρκεια των συναντήσεών τους, όταν ο σημερινός αρχηγός του ΠΑΣΟΚ ήταν υπ. Οικονομικών.

Η επιμονή του Σόιμπλε, πέρα από την εμμονή στο πρόσωπο του συγκεκριμένου επιχειρηματία τον οποίο θεωρούσε φιλοαμερικανό, δείχνει και μια κάποια γνώση που έχει ο Γερμανός υπ. Οικονομικών αλλά και η Μέρκελ για τους Έλληνες ολιγάρχες.

Οι παροτρύνσεις του Σόιμπλε αποκτούν ιδιαίτερη σημασία στη παρούσα συγκυρία καθώς μια υφέρπουσα φημολογία θέλει το Μέγαρο Μαξίμου να δέχεται εκβιασμούς για κούρεμα των θαλασσοδανείων των βαρόνων των ΜΜΕ, οι οποίοι απειλούν ακόμη και με πτώση της κυβέρνησης!

Είναι απίστευτα προκλητικό και αιτία λαικού ξεσηκωμού το να κουρευτούν τα δάνεια των βαρόνων των ΜΜΕ αντί να οδηγηθούν οι πιο πολλοί από δαύτους στον Κορυδαλλό.

Το περίεργο είναι ότι ο επαναστατημένος ΣΥΡΙΖΑ σ΄αυτή την περίπτωση κρατάει χαμηλούς τόνους. Το ίδιο και κόμματα όπως οι ΑΝΕΛ του Πάνου Καμμένου-αν εξαιρέσει κανείς την γνωστή κόντρα με τον Ψυχάρη.

Θα πρόκειται για στημένο σχέδιο κατάτμησης της χώρας το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη -με φόντο το φυσικό αέριο και τον ορυκτό πλούτο της χώρας- στην περίπτωση που δεν αντιδράσει η Τρόικα στο τερατούργημα του κουρέματος των θαλασσοδανείων των βαρόνων των ΜΜΕ.

Επειδή ακούγεται ότι στους συγκεκριμένους σχεδιασμούς συμμετέχει ολόψυχα ο ΣΥΡΙΖΑ- λόγω της βουλιμίας για την εξουσία-  και από το πρίσμα της αλλαγής υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ του εσωτερικού χάρτη των ΜΜΕ που σχεδιάζουν κάποιοι από τους εγχώριους μεγαλοβαρόνους και του διαμελισμού της χώρας.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΗΡΕ ΕΓΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ
Από σήμερα, οι "δημοσκοπήσεις" θα τον δείχνουν πρώτο.

Ο Πρόεδρος του ΣΕΒ έδωσε την έγκριση του.
Επιστολή προς τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα έστειλε ο πρόεδρος του ΣΕΒ Δημήτρης Δασκαλόπουλος με την οποία χαιρετίζει τη μετεξέλιξη του ΣΥΡΙΖΑ σε ενιαίο κόμμα.(από τις ειδήσεις)

Το περιεχόμενο της επιστολής παραμένει άγνωστο, ως τώρα.

Και αφού ο ΣΥΡΙΖΑ ολοκληρώσει το ξεπούλημα της ιδιωτικής και δημόσιας περιουσίας ("επαναδιαπραγμάτευση" το λέει), θα έρθει η "Χρυσή Αυγή" για να ολοκληρωθεί το σχέδιο, που είναι η αποκοπή τμημάτων εθνικού χώρου (Νησιά, Θράκη, Αιγαίο), σε μια χώρα που έτσι κι αλλιώς θα είναι υποτελής.

Να θυμίσουμε, ειδικά, στους κάθε είδους πατριώτες οτι ο ρόλος του "εθνικισμού" είναι η παράδοση της γης μιας χώρας σε κάποιον άλλον, όταν οι συνέπειες δεν είναι μια ακόμα μεγαλύτερη βιβλική καταστροφή.

Να θυμίσουμε στους νοσταλγούς της δικτατορίας του Παπαδόπουλου ότι πρώτο μέλημα των "εθνικιστών" της χούντας ήταν η απόσυρση της Ελληνικής Μεραρχίας από την Κύπρο(1967). Ακολούθησαν μια σειρά από απόπειρες δολοφονίας του Μακάριου, που αποτελούσε εμπόδιο, λόγω τη πολιτικής του και της ένταξης της Κύπρου στην ομάδα των "Αδέσμευτων χωρών".

Η διαδικασία ανεστάλη προσωρινά, όταν ο Παπαδόπουλος, θέλοντας να μείνει εσαεί στην εξουσία, διέκοψε τη στήριξη του στην αδελφή εθνικιστική οργάνωση "ΕΟΚΑ Β". Η διαδικασία συνεχίστηκε με τους "γνήσιους πατριώτες" Ιωαννίδη και Σαμψών. Εξ αρχής, ο σκοπός της δικτατορίας των συνταγματαρχών ήταν η παράδοση της Κύπρου στους Τούρκους. Και ο εθνικισμός, για να υπάρξει χρειάζεται αφελείς και ηλίθιους, οι οποίοι δεν έχουν συναίσθηση του πού οδηγούν οι πράξεις και οι σκέψεις τους. Είναι αυτό που είπε ο Ιωαννίδης: "Οι αμερικάνοι με εξαπάτησαν".

Άμα είσαι βλάκας, θα εξαπατηθείς και θα χρησιμοποιηθείς για να κάμουν άλλοι τη δουλειά τους. Αν δεν είσαι βλάκας, είσαι έμμισθος πράκτορας. Κι αν δεν μιλήσει η "υπηρεσία" που σε χρηματοδοτεί, δεν θα μάθουμε,ποτέ, αν είσαι(κάποιον "αρχηγό" μου θυμίζει).

Αυτός είναι ο ρόλος των "εθνικιστών" πάσης φύσεως και κάθε χώρας. Να θυμίσουμε τις βιβλικές καταστροφές που προξένησαν στις χώρες τους οι εθνικιστές της Ιαπωνίας, Ιταλίας, Γερμανίας, Αυστρίας, Βουλγαρίας, Ρουμανίας και άλλων χωρών, κατά τη διάρκεια του Β' Π.Π. .

Να θυμίσουμε ότι η Ελλάδα, σήμερα, θα ήταν ως τη Θεσσαλονίκη, αν οι ηλίθιοι εθνικιστές της Βουλγαρίας (VMRO) δεν ξεκινούσαν τον Β' Βαλκανικό Πόλεμο εναντίον της Ελλάδας και της Σερβίας. Στο τέλος του Α΄Βαλκανικού Πολέμου, ο χάρτης της Μεγάλης Βουλγαρίας περιελάμβανε μέρος των σημερινών Σκοπίων, όλη την Ανατολική Μακεδονία- δυτικά της Θεσσαλονίκης-, τη Δυτική Θράκη και τμήμα της Ανατολικής( περιελάμβανε και τις δύο όχθες του Έβρου).

Είναι η ίδια λογική των "ελλήνων" εθνικιστών, που, σήμερα, ευρισκόμενοι στην υπηρεσία του κοσμοπολίτικου ελληνικού κεφαλαίου (εφοπλιστές κ.ά.) και της διεθνούς τραπεζικής Αυτοκρατορίας, επιτίθενται στον μετανάστη ή στον αλλόδοξο, απειλούν τη μουσουλμανική μειονότητα, ονειρεύονται να πάρουν την Πόλη, ενώ αφήνουν ανενόχλητες την ντόπια και διεθνή ιδιοκτησία του χρήματος και του πλούτου.

Αν περιμένεις από τον ΣΥΡΙΖΑ να σε σώσει, είσαι εξ ίσου αφελής και εξαπατημένος.

Η Ελλάδα πεθαίνει σαν χώρα, γιατί το πολιτικό κεφάλι είναι βαθύτατα διεφθαρμένο και πουλημένο στους ιδιοκτήτες του χρήματος. Και ο λαός ανήμπορος και μόνος, παραπλανημένος και μέσα στη σύγχυση, οδηγείται ως πρόβατο επί σφαγή. Κι εγώ μαζί.

Μετά τον Καποδίστρια, το πολιτικό σύστημα ήταν και εξακολουθεί να είναι πουλημένο στις εκάστοτε Αυτοκρατορίες. Γι' αυτό δολοφονήθηκε ο μόνος πραγματικός ηγέτης της "ανεξάρτητης"¨Ελλάδας. Για αυτό ποτέ δεν άνοιξε ο "φάκελος της Κύπρου". Κύπρος 1974: πέντε μύθοι για το πραξικόπημα.

Και υπάρχει και μία "αντιστασιακή διανόηση", που αρκείται σε διαπιστώσεις και ανέξοδες δηλώσεις(π.χ. ο Μίκης).

Όλα όσα συμβαίνουν είναι μέρος σχεδίου.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters